Şimdi Ara

GDesk v0.33g Signed (Son Sürüm) Nokia OS9.4 (s60v5) [5800 / N97] Apps (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
46.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dosya türü desteklenmiyor diyor yardım ??
  • bence böyle şeyler yükleyip telefonun orjinalliği bozulmamalı gerçekten görsel olarak çok güzel bende yükleyecektim ama tüm sayfaları okudum ve sadece milletin sorunları var ..
  • telefonu kasarmı bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScovX

telefonu kasarmı bu?

kasmıyor da ana menuye dönme sorunu var
  • v40da da çalışıyorlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Fusion

v40da da çalışıyorlar mı?
  • v40 sürümünün sorunlu oldugunu düşündügümden henüz upgrade etmedim ,ama kullananlar var sorunsuz gördüm , bu arada menüye girdiginizde kullandıgınız temaya geri döner program ayarlar kısmından masaüstü olarak sabitle kısmını işaretlemeniz gerekiyor.
  • Arkadaşlar şimdi gdesk temaları ayrı mı oluyor?Normal bir siteden 5800 teması indirdim diyelim illa gdesk mi olması gerekir?Cevaplarsanız sevinirim.
  • üstad verdiğin 7 programı sırasıyla yükledim. temaları da kopyaladım klasör olarak hafıza kartına koydum. gdesk i çalıştırdığımda boş mavi bir ekran çıkıyor. tıkladığımda menü çıkıyor. buradan yükle deyip bir tema seçiyorum. ama bir şey olmuyor. sebebi ne olabilir? başlangıçta hepside sertifika haası verdiği için kendi sertifikam ile girdim yeniden. ne yapmam gerekiyor?
  • Teşekkürler
  • Elinize sağlık arkadaşlar bir deneyelim.
  • şimdi ben de yükleyecem bunu ama şarj göstergesi yüzdelik olması çok hoşuma gitti.
    arkadaşlar ordaki şarj göstergesi birer birer azalıyor değil mi? yani %99 %98 %97 gibi. yok eğer %90 %80 %70 gibiyse hayal kırıklığı olur benim için
  • harika bir konu ben de bunu arıyordum çok teşekkürler

fakat beceremedim sanırım :D dizayn al diyorum, hafıza kartından seçiyorum fakat hangi temayı seçersem seçeyim yine ekran mavi kalıyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aycan. -- 3 Nisan 2010; 17:19:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aycan.

harika bir konu ben de bunu arıyordum çok teşekkürler

fakat beceremedim sanırım :D dizayn al diyorum, hafıza kartından seçiyorum fakat hangi temayı seçersem seçeyim yine ekran mavi kalıyor .

O bende de oluyordu sonra ne oldu bilmiyorum kendiliğinden düzeldi.
  • silip kurdum düzeldi
  • arkadaşlar bende programı sorunsuz kurdum ama bi türlü ayarlara giremiyorum. nereye tıklarsam tıklayım ayarlar çıkmıyo. yardım lütfen...
  • çok güzel harika bir program.telefonu ilk aldigim da aradığım şeydi bu özellik.ama keşke daha pratik olsaydı.ayar yapmakdan ve ayarlar ne ise yarıyor diye anlamaktan canım sıkıldı.bu program için bir kullanım klavuzu gerek.bu konuda uzman arkadaşlardan kullanışlı tema paketleri bekliyorum :)Saygılarımla
  • GDesk v0.34(pre4) Update 04.04.2010

GDesk is a customizable and extendable desktop system. Icons can be placed on the desktop representing applications, page links and plug-ins; these can then be launched by tapping them. Plug-ins can be added at any time and as required.
    GDesk 0.33g includes:
    * New certificate - no more out of date installation problems
    * S60 5th edition icon fix
    * S60 5th edition installation compatibility warning fix

* Fixed the gdesk HTC clock bug that doesn't refresh
    * The 'Telephone/Dialer' app is now fixed
    * Fullscreen landscape mode fixed
    * Selection will be set off from icon after tapping on it (or using hotkey). Menu option added to disable new behaviour (Settings->Keep selection).
    * Green key is available for hot-key selection again.
    * Disabled periodic updates of non-visible plugin icons
    * Disabled periodic updates of all plugin icons, if GDesk in background.
    * Fixed icon placement bug, when adding/replacing app/other on scrolled page
    * App and plugins are certificate-signed
    * Keep selection option fix
    * S60v3 crash on startup fixed

* Main app fix: Autorotation craches (hope so)
    * Main app fix: Dialog crashes, when on-screen keyboard orientation not the same as current GDesk's orientation ('Set caption', for example)
    * Main app fix: Non-fulscreen status pane corrupted with extra icons on GDesk startup
    * Main app fix: Plugin updates, which located on the top of screen in non-fulscreen mode
    * Main app fix: Plugin menu crash fix (taskmanager, for example) with 'Keep selection' option unchecked
    * Main app fix: 'Discard changes' glitch, when this action selected on scrolled page
    * Main app add: Transparency option in all color selection dialogs (it's just above ok/cancel buttons)
    * Main app change: Block autorotation in design mode, also when dialogs and some menus shown
    * Clock plugin fix: Correct outline for digital bitmapped clock, when selecting/dragging
    * Notepad plugin add: 'Vertical align' option
    * Notepad plugin add: 'Clear text' option
    * Notepad plugin change: Transparency can be set from standard dialog now (No more separate menu option)

DOWNLOAD:

http://sourceforge.net/projects/gdesk/files/

GDesk v0.34(pre4) versiyonu çıkmıştır , sorun yaşayanlar buradan yeni dosyaları indirip kurabilirler , gerekli olan bütün dosyaları üstteki linkten bulabilirsiniz. Karşılaşılan buglar düzeltilmiştir , üst sürümleri yine bu kısımdaki linke girerek takip edebilirsiniz , kolay gelsin ilerde fırsat bulunca yeni temalar eklerim.

• @bakieryigit : gerçekten çok teşekkürler..harika bir paylaşım oldu bu..

GDesk hakkında bir kaç sorum olacak...
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    -cevapsız çağrıları adlarını tariflerini listeyebiliyormuyuz?

-gelen son mesajları listeyebiliyor muyuz?

-nokianın sağ üst köşedeki menüyü açtırabilecek bir yöntem var mı?

-bu programla ilgili bir bilgisayar programı var mı ? (düzenlemeleri pcden yapabilsek gerçekten çok güzel olur)

-ajanda kayıtlarını ve not defterine yazdıklarımızı sıralayabilecek özelliği var mı ?

-ekranı ve tuşları kitlemeye yarayacak bir tuş var ama bunuda iphonedaki gibi açmamızı sağlayacak özellik var mı ? ya da mümkün mü ? (not:sadece bu programı kullanara)
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

programı kurdum iki gündür kurcalıyorum.çok güzel ama gerçekten kullanması zahmetli sabır isteyen ve sonucunda da güzel olan bir program.tam aradığım özelliklere sahip ama tabi eksiklikler hala mevcut...

saygılarımla
    halil tolga

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.