Şimdi Ara

Gddr6 ekran kartları beklenmeli mi ? 2019 da Rx 600 serisi gelir mi ? Sistem toplayacağım Amd ekran kartları bu sefer farkını ortaya koyar mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amd den ses seda yok biliyorum rx 500 serisini almak istemiyorum çünkü vega hariç en tepe kartı gtx 1060 a denk geliyor ama benim istediğim en az gtx 1070 seviyesinde bi kart. Rx 600 serisi sizce bu sefer nvidia karşı güçlü bi ürün gamıyla gelir mi 2019 dan önce bilgisayar toplayamayacak gibiyim bütçemi biraz daha biriktirmek istiyorum. Eğer 2020 ye kadar sarkarsa rx 600 serisi yerine nvidiada gtx 1070 mi bakmalıyım yoksa muadili 2000 serisi bi kartmı almalıyım

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hayır gelmez nvidia intele gelen darbeden örnek almış gibi duruyor amd yerinde saysa dahi 2000serisini getirdi ve raytracing ile kaymağınıda yedi diyeceğim şu ki amdnin çıkaracağı son kart gtx 2070 kartını hafif geçer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowWyvern -- 5 Ekim 2018; 23:30:38 >
  • RX 680 muhtemelen GTX 1070'i çoğu yerde yakalayan bir kart olur. Navi serisinin ise 2080Ti'ye kadar bütün kartlarla rekabet edebileceğini düşünüyorum. 680'ler 2-3 ay içerisinde çıkacak deniyor...
  • 600 serisi beklenmelimi kısaca yoksa 2019 da belki bi umut gtx 1070 indirime girermi gtx 1070 alınırmı yani ?

Amd deneyimini yaşamak istiyorumda ondan soruyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Powercolor Vega 56 iyi bir kart isdediği power 650 bikaç incelemede kart 65 dereceleri geçmiyor kartın uzunluğu 32cm yakın Vega serisinde hoşuma giden ayrıntı bütün seriler backplateli Nvidiada sadecen pahalı olanlarında var , ekliyeyim Gigabyte Vega 56 serisinde kronik sorunlar var sanırım şikayet eden çok.

• quote:

Orijinalden alıntı: MogoLKhan

Powercolor Vega 56 iyi bir kart isdediği power 650 bikaç incelemede kart 65 dereceleri geçmiyor kartın uzunluğu 32cm yakın Vega serisinde hoşuma giden ayrıntı bütün seriler backplateli Nvidiada sadecen pahalı olanlarında var , ekliyeyim Gigabyte Vega 56 serisinde kronik sorunlar var sanırım şikayet eden çok.
    Powercolor Vega 56; 1 hafta önce 380$ fiyatla Newegg sitesinde satıldı.400$ ve 20$ rebate vardı.
    Anında uçurdular.Vega 64 tarafında ise Asus Strix modelinden daha perfonmanslı,Sapphire Nitro S.E modelinden hafif az perfonmanslı idi.
    Asus ve Sapphire %45 fan hızında çalışırken Powercolor %70 civarında çalışıp gpu ve vrm'leri daha serin haldeydi.
    Fanlarının ise oldukça sessiz çalıştığını belirtiyor,Red Devil ve Red Dragon serisi oldukça iyi iş çıkartmış Vega serisinde.
    İlginç olan Sapphire soğutma ve yüksek frekanslara çıkma konusunda Asus Strix modelini resmen ezmiş.

• woundedknee kullanıcısına yanıt
    Powercolorda dikkatimi çeken Sapphireye ve diğerleri 8+8pin ve 750w isterken. Powercolor 8+6 pin güç girişiyle beraber 650w powrrsuply isdiyor Vega serisindeki en başarılı kart bencede yine buradan belirteyim şuanda bitmemişse 400₺ civarında 3 adet oyun hediyeside var yurtdışından bu seviyelerde bir kart kovalıyor olsaydım tercihim bu Powercolor RedDevil Vega 56 olurdu.

Ülkemize bu Vega 56 niye gelmedi onuda anlayamadım varsada çok uçuk fiyatdan satıldı ve Powercolor yok hiç oda ayrı bir olay.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.