Şimdi Ara

GC10: PSP de Dokunmatik Oluyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony'nin yeni PSP modeli yolda. Henüz tam olarak hazır değil ancak yavaş yavaş kapalı kapılar ardında oyun geliştiricilerine gösterilerek konsolla uyumlu yeni oyunlar yapılması için tanıtılmaya başlandı bile.

Yeni modeli deneme fırsatı bulan kişilerden gelen ilk bilgilere göre yeni PSP'nin ekranı zenginleştirilerek daha da detaylandırılmış ve yeni PSP'de dokunmatik kontrollere geçilmiş durumda. Yeni modelin boyutları ise PSP-3000 ile aynı.

Sony'nin şimdiden yatırım yapmaya başladığı yeni modelin tam olarak ne olacağı şimdilik muallakta. Kimi uzmanlar yalnızca son PSP modellerinin biraz daha gelişmiş versiyonu olacağını söylüyor, kimileriyse yeni modelin PSP 2 olabileceğini. Şu an için bu konuda net bir bilgi yok. Ancak şu da bir gerçek ki PSP severler uzun süredir Sony'nin PSP 2'yi duyurmasını bekliyorlar. O yüzden bu yeni modelin PSP 2 olma ihtimali yok diyemeyiz.

Yeni modeli deneme fırsatı bulan kişilerden bazıları konsolun 2011 sonunda tanıtılacağını düşündüklerini söylerken bazılarıysa konsolun daha en az 2-3 yıla ihtiyacı olduğunu söylüyor. Sony ise ortalıkta dolaşmaya başlayan bu söylentiler hakkında doğal olarak "spekülasyon" yorumu yapmakla yetiniyor. Bakalım yeni modelin tanıtımını ne zaman yapacaklar? Şimdiden Tokyo Game Show 2010'da yapılacak olan muhtemel bir PSP 2 duyurusunu beklemeye koyulan PSP hayranları var.

Kaynak:Oyungezer

• Yeni psp'de en çok istediğim psp1'de ps1 oyunlarını direk oynayabiliyoruz ya tıpkı onun gibi ps2 oyunlarını direk oynamak
    Bazı oyunlar vardır ya yıllar geçse de vazgeçilmez o yüzden..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmeteyup

Yeni psp'de en çok istediğim psp1'de ps1 oyunlarını direk oynayabiliyoruz ya tıpkı onun gibi ps2 oyunlarını direk oynamak

+1
    Psp 2 ve 3ds arasındaki seçimim tamamen ps2 oyunlarını çalıştırmasına bağlı.
  • Artık yapsalar şu tanıtımıda görsek PSP 2'yi
  • psp go dan ettiği zarar yüzünde kim bilir nekadardan piyasaya sürülcek
  • Eğer değecekse ben veririm parayı valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmeteyup

Yeni psp'de en çok istediğim psp1'de ps1 oyunlarını direk oynayabiliyoruz ya tıpkı onun gibi ps2 oyunlarını direk oynamak

O çok zor gözüküyor yahu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ps2 oyunlarını oynatabiilmesi çok güzel olur ama zor gözüküyor
    not: işallah dokunmatik ekran olmaz
  • android HTC lerde bile artık PSP DOKUNMATİK olarak oynanmakta,

ayrıca SONY X1 de araba yarışı oynadım cihazı sağa / sola kaydırarak oynamak bir harika,

bu 2 özellik + daha iyi wifi + tuş takımı ışığı + tümleşik web cam /wifi üzerinden görüşme + GPS özelliği eklenmeli.
  • appleyi örnek alıyo sony
  • bu psp 2 hemen cikmaz bu 1 ayrica kirdirip iso oyniyamadiktan sonra orjinal oyun almak lazim 2 ve orjinal oyunu psp de alacagima gider ps 3 alirim onda oynarim
  • PSP'nin devri geçti de gidiyor, artık Sony'den açıklama bekliyorum yani PSP2 adına.
  • Daha iyi oyunlar açma açısından PSP2 çıksa keşke, ama dokunmatik olmasını istemem açıkçası, psp yi psp yapan o yıllardır alıştığım 4 tuş, dokunmatik olduğunda tekken vb. oyunların eskisi gibi sarıcağını düşünmüyorum, ekrana bakmadan rahatlıkla oynayabiliyorum. Bu klavyesiz pc düşünmek gibi bişey olur bence psp için...
  • Merhaba arkadaslar bende bir psp var modeli bilmiyorum
    Hafiza kartin yeri tepesinde ses acma kapama dokunmatik oyundan cikma dokunmatik onu modeli nedir biliyormusunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpionnn

Merhaba arkadaslar bende bir psp var modeli bilmiyorum
    Hafiza kartin yeri tepesinde ses acma kapama dokunmatik oyundan cikma dokunmatik onu modeli nedir biliyormusunuz

ps vita
  • keske vita olsa eski psp bu
  • scorpionnn o psp değil.Çinde ucuz tekniklerle üretilen dandik bir şey.Ps vita olsaydı anlardın zaten.İnternete mp5 player falan yaz çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpersddk -- 30 Ağustos 2013; 21:38:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.