Şimdi Ara

[GB] [2.3.4] X-GAMER [V1.8] [Neo/Arc/S/Pro] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
2
Favori
9.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: armutyus

Yükledim ben de şimdi, incelememi birazdan yaparım. Ama sormak istediğim bir şey var, telefon açılırken "doomkernel" animasyonunu nasıl kaldırırız? Çakma telefon havası veriyor o animasyon

ayrıca wifi de çalışmıyor? baseband 64, doomkernel v22 modülleriyle birlikte yükledim ama wifide sorun var. Acaba arc yerine arcS patchini mi yüklesem?

wifi modulu yükleyin arc ta sorunsuz çalışıyor
  • edit: ne oldu bilmiyorum ama şimdi çalışıyor wifi

şu doomkernel animasyonunu nasıl kaldırırız bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armutyus -- 7 Ocak 2013; 13:33:53 >
  • quote:

edit: ne oldu bilmiyorum ama şimdi çalışıyor wifi

şu doomkernel animasyonunu nasıl kaldırırız bilen var mı?
    Ben de bir yorum yapayım bu rom hakkında. Bayadır kullanıyorum bu romu ve bu rom adeta uçuyor. Bir çok rom denedim, özellikle ics üzerinde performans için denemediğim rom kalmadı neredeyse. En son jellysandwich kullanıyordum o da 7.4 den sonra sapıttı kendi reklamını ve saçma sapan ikonlar koymaya başladığı için bırakmıştım. Neyse en sonunda gingerbreade geri dönüp bu romu yükledim. Kendime geldim ve herşeyden önemlisinin hız olduğunu anladım. Ayrıca bu romun icsden bir eksikliğinin olduğunu düşünmüyorum. Performans farkı çok fazla. Bu rom ics de hızlı denilen romlardan 2 kat daha hızlı emin olun. 1.8 ghz de performans modunda çalıştırıyorum (sürekli kullanım) ve antutu panım 5811 (sd kart puanı hariç)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbloodedman -- 7 Ocak 2013; 13:43:15 >

• ben demiştim size benim kullanımımla 200ler falan zor diye. yine düştü ram 80lere 90lara
  • quote:

ben demiştim size benim kullanımımla 200ler falan zor diye. yine düştü ram 80lere 90lara

benim onceki iletilerde verdigim programi yukle rom programini..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan_9292

quote:

ben demiştim size benim kullanımımla 200ler falan zor diye. yine düştü ram 80lere 90lara

Sağolun hocam onu kullanacağım inşallah. Bir de şu an bluetooth sorunum var. Bilgisayardan telefona dosya aktaramıyorum. Bilgisayarla telefonu eşleştirmeye çalışıyorum "eşleşti ancak bağlanmadı" yazıyor. Dosyayı göndermeye kalkınca da hata veriyor.
  • quote:

quote:

quote:

Sağolun hocam onu kullanacağım inşallah. Bir de şu an bluetooth sorunum var. Bilgisayardan telefona dosya aktaramıyorum. Bilgisayarla telefonu eşleştirmeye çalışıyorum "eşleşti ancak bağlanmadı" yazıyor. Dosyayı göndermeye kalkınca da hata veriyor.

doom kernelin eklendisini yukle kerneli yukledikten hemen sonra

• quote:

quote:

quote:

quote:

doom kernelin eklendisini yukle kerneli yukledikten hemen sonra

eğer modülleri diyorsan onu yükledim

edit: ne çok sorun buldu beni ya, şimdi de mtp modunda bilgisayara bağlanamıyorum. Daha doğrusu bağlanıyor ama içeriğe ulaşamıyorum.

edit2: temel sorunları hallettim, şu an icsde sevdiğim bazı özellikler var onlar üzerinde uğraşıyorum. XperiaNotes ve Phonebook bunların başında geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armutyus -- 7 Ocak 2013; 18:10:14 >

• Bu da benim telefonun ram değeri, 3 ekran görüntüsü uygulama var çalışan. Yine de iyi yani 120-130 civarı dolanıyor ram. Telefonu kullanımımı hafifletsem ben de 200lerde gezerim herhalde

[GB] [2.3.4] X-GAMER [V1.8] [Neo/Arc/S/Pro]

• telefonun zaten el feneri uygulamasi var orjinalden.. google maps yerine sygic kullan widgetleri baslangicta kapat dedigim programla..antivirus mu kullaniyorsun yalan o isler

ek olarak yukarida verdigim butun widgetleri telefona kurdum deme sakin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tesla Nikola -- 7 Ocak 2013; 18:25:45 >
  • quote:

telefonun zaten el feneri uygulamasi var orjinalden.. google maps yerine sygic kullan widgetleri baslangicta kapat dedigim programla..antivirus mu kullaniyorsun yalan o isler

hepsini değil ya onoff tools/clocks aldım sadece. o ikisini seviyorum bir de ps live wallpaper alayım dedim hoşuma gidiyor çünkü ama zaten çok sık değiştiriyorum arka planı. PS wallpaper da 10-15 mb ram yiyor. Değiştirdiğimde ondan da kurtulurum. Antivirüs içimi rahatlatıyor, bir işe yaradığını ben de görmedim ama işte sürekli kontrol ediyor bir şeyler yapıyor falan hoşuma gidiyor

telefonun el feneri nerede onu bilmiyorum ama

• Xperia Sola'ya da mı JB gelmiyormuş yanlış mı duydum Biz JB'yi özlerken sanırım Sony kandırmacalarına devam ediyor :)
  • quote:

quote:

telefonun zaten el feneri uygulamasi var orjinalden.. google maps yerine sygic kullan widgetleri baslangicta kapat dedigim programla..antivirus mu kullaniyorsun yalan o isler

hepsini değil ya onoff tools/clocks aldım sadece. o ikisini seviyorum bir de ps live wallpaper alayım dedim hoşuma gidiyor çünkü ama zaten çok sık değiştiriyorum arka planı. PS wallpaper da 10-15 mb ram yiyor. Değiştirdiğimde ondan da kurtulurum. Antivirüs içimi rahatlatıyor, bir işe yaradığını ben de görmedim ama işte sürekli kontrol ediyor bir şeyler yapıyor falan hoşuma gidiyor

telefonun el feneri nerede onu bilmiyorum ama

• quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

Xperia Sola'ya da mı JB gelmiyormuş yanlış mı duydum Biz JB'yi özlerken sanırım Sony kandırmacalarına devam ediyor :)

JB gelmez arc icin rom icerisinde yeterince dahili hafiza yok.. daha dogrusu 2011 serisi icin

telefon alacagi kadar aldi zaten guncelleme

2.3.2 , 2.3.3, 2.3.4, 4.0.3, 4.0.4 adamlar daha ne yapsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tesla Nikola -- 7 Ocak 2013; 19:34:43 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

Xperia Sola'ya da mı JB gelmiyormuş yanlış mı duydum Biz JB'yi özlerken sanırım Sony kandırmacalarına devam ediyor :)

JB gelmez arc icin rom icerisinde yeterince dahili hafiza yok.. daha dogrusu 2011 serisi icin

telefon alacagi kadar aldi zaten guncelleme

2.3.2 , 2.3.3, 2.3.4, 4.0.3, 4.0.4 adamlar daha ne yapsin

Sola'nın suçu ne 2.3.4 -> 4.0.4 -> ERROR!

• Artıları ve eksileriyle yazmam gerekirse;

Artıları;

*Free Ram gayet yüksek
    *Telefon müthiş hızlı
    *Takılma, donma vs. gibi sorunlar yok
    *2G/3G, wi-fi çok daha iyi çekiyor

Eksileri;

*Bazı uygulamaları, oyunları, widgetları kullanamıyorum sadece ics uyumlu olduğundan.
    *Telefon kapanıp açıldığında arkaplan simsiyah oluyor(ayarladığım ekran kağıdı gözükmüyor ve ekran kağıdını ayarlayamıyorum, tekrar kapatıp açınca düzeliyor bazen kendi kendine)
    *Crash monitor hatası veriyor sürekli
    *Bluetooth çok sorunlu, ne zaman ne yapacağı belli olmuyor.
    *Şarj çok hızlı bitiyor. Gece telefonu %60ta bırakıyorum sabah elime aldığımda %40. Kernelden kaynaklı olabilir diye düşünüyorum veya baseband ile ilgili bir sorun.

Kişisel olarak da şöyle bir eksisi var bence, belki herkes rahatsız olmaz ama;

Şu telefon açılırken çıkan azraildroidli doomkernel logosu. Telefonum çakmaymış gibi hissediyorum Onu değiştirme yöntemini buldum ama baya vakit lazım. Kerneli açıp, logo.rle dosyasını açıp, içindeki resmi değiştirip sonra tekrar kerneli kapatmamız gerekiyormuş. Belki sömestrda uğraşırım.

Durum böyle olunca da kararsızım açıkçası, ne yapsam bilemedim.

• quote:

Artıları ve eksileriyle yazmam gerekirse;

Artıları;

*Free Ram gayet yüksek
    *Telefon müthiş hızlı

Eksileri;

*Bazı uygulamaları, oyunları, widgetları kullanamıyorum sadece ics uyumlu olduğundan.
    *Telefon kapanıp açıldığında arkaplan simsiyah oluyor(ayarladığım ekran kağıdı gözükmüyor ve ekran kağıdını ayarlayamıyorum, tekrar kapatıp açınca düzeliyor bazen kendi kendine)
    *Şarj çok hızlı bitiyor. Gece telefonu %60ta bırakıyorum sabah elime aldığımda %40. Kernelden kaynaklı olabilir diye düşünüyorum veya baseband ile ilgili bir sorun.

Şu telefon açılırken çıkan azraildroidli doomkernel logosu. Telefonum çakmaymış gibi hissediyorum Onu değiştirme yöntemini buldum ama baya vakit lazım. Kerneli açıp, logo.rle dosyasını açıp, içindeki resmi değiştirip sonra tekrar kerneli kapatmamız gerekiyormuş. Belki sömestrda uğraşırım.

telefonu komple sifirla cwm den bataryayi vs herseyi wipe yap yazdiklarin sorunlarin hicbiri yok bende

• quote:

quote:

Artıları ve eksileriyle yazmam gerekirse;

Artıları;

*Free Ram gayet yüksek
    *Telefon müthiş hızlı

Eksileri;

telefonu komple sifirla cwm den bataryayi vs herseyi wipe yap yazdiklarin sorunlarin hicbiri yok bende

dediklerin neleri silecek telefondan? Ona göre yedeklerini alayım

• yok ya ben GB ile falan yapamıyorum. tamam ram, hız vs. çok iyi ama görsellik, işlevsellik vs. çok sıkıcı. Smart Xperia rom kurdum, yavaş tabiki bu roma göre ama çok daha kullanışlı ve hoşuma giden özellikler var.
  • quote:

yok ya ben GB ile falan yapamıyorum. tamam ram, hız vs. çok iyi ama görsellik, işlevsellik vs. çok sıkıcı. Smart Xperia rom kurdum, yavaş tabiki bu roma göre ama çok daha kullanışlı ve hoşuma giden özellikler var.

http://www.google.com.tr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CC8QFjAA&url=http%3A%2F%2Fforum.xda-developers.com%2Fshowthread.php%3Ft%3D1920207&ei=L-7uUOj4Ho23hAeX5IGoCg&usg=AFQjCNGsqpLeXEQ-bEXX1XL1JuXHdSb1BA&sig2=CGCOFX53EnmyMFq1EuwHXQ&bvm=bv.1357700187,d.ZG4

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.