Şimdi Ara

[GB] [2.3.4] X-GAMER [V1.8] [Neo/Arc/S/Pro] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
2
Favori
9.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: khanjui

quote:

Orijinalden alıntı: armutyus

yok ya ben GB ile falan yapamıyorum. tamam ram, hız vs. çok iyi ama görsellik, işlevsellik vs. çok sıkıcı. Smart Xperia rom kurdum, yavaş tabiki bu roma göre ama çok daha kullanışlı ve hoşuma giden özellikler var.

http://www.google.com.tr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CC8QFjAA&url=http%3A%2F%2Fforum.xda-developers.com%2Fshowthread.php%3Ft%3D1920207&ei=L-7uUOj4Ho23hAeX5IGoCg&usg=AFQjCNGsqpLeXEQ-bEXX1XL1JuXHdSb1BA&sig2=CGCOFX53EnmyMFq1EuwHXQ&bvm=bv.1357700187,d.ZG4

Bunu x-gamerdandan önce kullanıyordum zaten. En sevdiğim romlar arasında ama smart xperia da çok güzel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

quote:

yok ya ben GB ile falan yapamıyorum. tamam ram, hız vs. çok iyi ama görsellik, işlevsellik vs. çok sıkıcı. Smart Xperia rom kurdum, yavaş tabiki bu roma göre ama çok daha kullanışlı ve hoşuma giden özellikler var.

http://www.google.com.tr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CC8QFjAA&url=http%3A%2F%2Fforum.xda-developers.com%2Fshowthread.php%3Ft%3D1920207&ei=L-7uUOj4Ho23hAeX5IGoCg&usg=AFQjCNGsqpLeXEQ-bEXX1XL1JuXHdSb1BA&sig2=CGCOFX53EnmyMFq1EuwHXQ&bvm=bv.1357700187,d.ZG4

Bunu x-gamerdandan önce kullanıyordum zaten. En sevdiğim romlar arasında ama smart xperia da çok güzel.

O romda oyun oynanmıyor, en ufak oyun dahi acayip kasyor. Bunu developere bildirmeme rağmen cevap gelmedi;

[GB] [2.3.4] X-GAMER [V1.8] [Neo/Arc/S/Pro]

Ayrıca herifin avatarına gıcık kaptım.

• Hea tabi ben pek oyunla ilgili olmadığım için bilemeyeceğim ama ikisiikisi de güzel bence. Aslında spartacharge romu var baya sağlam bir rom fakat updatei bekliyorum wifi 2g-3g vs birkaç özelliği daha da iyi hale getirecekmiş ama uzun zamandır update yok bıraktı galiba geliştirmeyi.

Bir de icedbean, beautiful ics ve birkaç rom daha var merak ettiğim.

• henüz 2 aydır xperia arc s kullanıyorum bu gece 01 de baslıycam x-gamer kurulumuna ancak içimde ufak supheler var
    daha önce huawei ideos x5 e nerdeyse her hafta rom kuruyordum bi sıkıntı olmadı suana kadar ama xperia da bi sorun yasarsam o saatte yardım bulabilirmiyim acaba _?

arc s in bl kilidini aldıgım gun actım

bide suan cihazda android 4.0.4 (4.1.b.0.587) kurulu x-gamer kurulumu bunun üzerinden gerceklestiriyimmi

yoksa huawei de orjinal fabrika yazılımına dönüp rom yüklüyordum bundada aynı işlem gecerlimi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BacKStyL -- 19 Ocak 2013; 10:15:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BacKStyL

henüz 2 aydır xperia arc s kullanıyorum bu gece 01 de baslıycam x-gamer kurulumuna ancak içimde ufak supheler var
    daha önce huawei ideos x5 e nerdeyse her hafta rom kuruyordum bi sıkıntı olmadı suana kadar ama xperia da bi sorun yasarsam o saatte yardım bulabilirmiyim acaba _?

arc s in bl kilidini aldıgım gun actım

bide suan cihazda android 4.0.4 (4.1.b.0.587) kurulu x-gamer kurulumu bunun üzerinden gerceklestiriyimmi

yoksa huawei de orjinal fabrika yazılımına dönüp rom yüklüyordum bundada aynı işlem gecerlimi ?

orjinal 2.3.4 yukle onun uzerinde kur daha saglikli olur
  • orjinal 2.3.4 android sürümünü nerden bulabilirim lt18i arc s icin

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1304812
    burayı buldum ama farklı secenekler var bilen bi arkadas yardımcı olabilirmi ?
  • quote:

orjinal 2.3.4 android sürümünü nerden bulabilirim lt18i arc s icin

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1304812
    burayı buldum ama farklı secenekler var bilen bi arkadas yardımcı olabilirmi ?

merhaba ben buradan yaptım işe yarıyor aylardır kullanıyorum
    http://forum.donanimhaber.com/m_61966492/mpage_1/f_/key_//tm.htm#61966492

• sağolsun orochi (mesut abi) nin yardımıyla kurdum xgamer i rom mükemmel oyunlarda en ufak kasma yok
    suan teksıkıntım xloud acılmıyor onun için tekrar cwmden flashlamaya useniyorum onun dısında hiçbir sıkıntı yok
  • neo v ile uyumlu mu arkadaşlar. stock kernel ile kullanılabilir mi?
  • Neo v ile uyumluysa bir ara kuracağım.İcs tam bir batarya ve donanım canavarı.
  • Bootloader açık Neo V'de kullanıyorum, cwm'den sadece romu yükleyin patch falan atmayın çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: playmaker10

Bootloader açık Neo V'de kullanıyorum, cwm'den sadece romu yükleyin patch falan atmayın çalışıyor

stock kernel ile çalışıyor mu. Bende Bootloader kapalı o yüzden sordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Togy'Iceman

quote:

Orijinalden alıntı: playmaker10

Bootloader açık Neo V'de kullanıyorum, cwm'den sadece romu yükleyin patch falan atmayın çalışıyor

stock kernel ile çalışıyor mu. Bende Bootloader kapalı o yüzden sordum.

Denemeniz lazım bilemiyorum
  • Neo V'de canavar gibi çalışıyor.En büyük sıkıntım cyber-shot modu olacak herhalde.Cyber-shot moduyla kamera şaha kalkmıştı
  • Arkadaşlar bu romu yükledim ama google play de çoğu oyun uyumsuz diyor ve oyunlarda sadece 48 tane oyun görünüyor bu sorunu nasıl çözebilirim?

• arkadaşlar romu kurdum gayet iyi ancak konudaki widgetları nasıl ekleyebilirm telefona nasıl yükleme yapıcam ?
  • quote:

arkadaşlar romu kurdum gayet iyi ancak konudaki widgetları nasıl ekleyebilirm telefona nasıl yükleme yapıcam ?

romi yukledigin gibi flashlayacaksin zip olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan_9292

quote:

arkadaşlar romu kurdum gayet iyi ancak konudaki widgetları nasıl ekleyebilirm telefona nasıl yükleme yapıcam ?

flashtool ile mi yoksa cwm'denmi atıcam bu dosyaları.
  • quote:

quote:

quote:

cwm
  • quote:

quote:

quote:

quote:

cwm

teşekkürler kardeşim şimdide cwm moduna girmiyor cihaz :S

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.