Şimdi Ara

Gazla (8 Şampiyonluk, 1 UEFA, 4 TR Kupası, 1 CL Çeyrek final, 5 S. Kupa) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
1.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: soar

    Adamların dusmanlik icine işlemiş bir kere. Ne kadar anlatsak da yazsak da kafa yapilarini degistiremeyiz. Boşuna yorma kendini kardeş.

    Evet terim de bir insan o da hatalar yapmistir. Yapmaya da devam etmektedir, ama onceki başarılarına dil uzatmak, yok jenerasyon cok iyiydi, yok hagi vardi, yok rakipler kötüydü demek insafsızlıktan baska bir sey degil. Hem madem haklısınız siz, niye diger teknik direktörler ayni basariyi yakalayamadi, hatta yanindan bile geçemedi? Elestirmenin de bir siniri var. Herzamanki gibi biz millet olarak kantarin topuzunu kaçırıyoruz...



    meydanı boş sanıyorlar
  • Son bir bilgi daha. Terimden once hiddink ne kadar aliyordu yillik onu da lutfen arastirin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maşık

    4 atmadan 5 diye beklemek her türlü saçma dostum o lüzden tartışmaya gerek yok anca zaten yüksek egoya sahip gs liler bu tarz hareketlere başvurur

    Maçı izlemedin heralde Drogba 4 ü attı. Taraftarlar 5 diye bağırdı daha sonra ofsayt çaldı.
  • Barbar kullanıcısına yanıt
    arif, hakan, tugay, bülent, okan, suat, ergün, vedat, filipescu saymışsında da saymışsın bu adamların hepsi Fatih Terim öncesinde de Galatasaray kadrosunda olan adamlar.

    + Hagi için mi bastonla oynar diyorlardı ? Barselona'dan gelen hagi için öyle mi. Johan Cruyff'un 94te dünyanın en iyi oyuncusu dediği Hagi için. Veto edebilirmişmiş Hagi'yi Ergün Gürsoy aldı Fatih Terim'de üzerine balıklama atladı.

    2012 kadrosunu bilakis Aysal kurdu. Daha sonra ise o kadroyu Fatih Terim bozdu. Ayrıca makine gibi de işlemiyordu sistemimiz sneijderin sahaya çıktığı ilk maç olan beşiktaş maçını yenilsek liderlik gidecekti. Sneijder ve Drogbanın gelişiyle takım biraz kendine geldi. İçeride ki braga cluj maçlarını ne çabuk unuttunuz, takım pozisyona giremiyordu. Braganın beceriksizliği sayesinde gruptan çıktık Sneijder ve Drogbanın gelişiyle de iyi bir sezon geçirdik sorunların üstü örtüldü. Kaldı ki sistem bozulduysa neden bozuldu sneijder geldiği için. Peki sneijderin mevkisi ne on numara/ ofansif orta saha. Peki Fatih Terim o bölgeye oyuncu istemedi mi ısrarla, hatta Kaka'yı istemedi mi o bölgeye. Kendi sistemini mi bozuyor adam ????

    Sen mi gezeceksin Galatasaraylıyım diye ?? Git sen Terim kimi çalıştırıyorsa onu tut. Galatasaray'dan derwaller, feldkamplar, denizliler geçti gitti hepsi de takıma çağ atlattı ama kimse kraldan çok kralcı değil. Ulan her şey bir yana şu karakterdeki adamı Galatasaray'a yakıştırıp savunuyorsunuz ya başka da bir şey demiyorum.




  • ya yanlış anonsla şampiyonluk sevinci yyaşadı diye laf edersin ofsyattan gole böyle tezaruhat yaptırırlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sast

    2012 kadrosunu bilakis Aysal kurdu.

    Futboldan anlamam diyen adam mı kadro kurmuş? O kadro kuran adam Terim,Dürüst,albayrak gitikten sonra niye tozuttu? Devre arası alınan 10 oyuncuya ne oldu? Devre arası 10 tane oyuncu mu alınır?

    "arif, hakan, tugay, bülent, okan, suat, ergün, vedat, filipescu " bu oyuculardan filipescu Terim sonrasında geldi.. Vedat'ı karabükte oynarken 96 avrupa şampiyonası kadrosuna alna dam Terim'di. Galatasaray geldiğinde vedatta geldi..

    Bülent Korkmaz, Tugay Kerimoğlu ve Suat hariç o kadrodaki oyuncular, bjk deki alpay, fenerdeki rüştü Terim ve Piontek'in bulup üzerine düştükleri oyunculardır. Ta amatör kümeye kadar tarama yaptılar maçları izlediler.

    Sneijder ve Kaka konusunda haklısın.. Hatta 2 nci terim döneminde 32 tane oyuncu aldıran bir adam.. inadı ve takıntıları çok fazla(inadından nefret ediyorum).. ama bu adamı boş teneke görmekte akıl işi değil..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: soar

    Son bir bilgi daha. Terimden once hiddink ne kadar aliyordu yillik onu da lutfen arastirin.

    Bu söz kavgada bile söylenmez...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maşık

    ya yanlış anonsla şampiyonluk sevinci yyaşadı diye laf edersin ofsyattan gole böyle tezaruhat yaptırırlar

    Çok kalitesiz bir trollsün kusura bakma da.
  • Taktik bilmeyen hali, diğer Türk hocaların 5 tanesini cebinden çıkarır. 2002 Dünya Kupası üçüncülüğü "Terim'in takımında Taffarel'in yerine Rüştü, Popescu'nun yerine Alpay, Hagi'nin yerine Yıldıray konması" şekilnde bir yöntemle geldi. Tabi ki büyük pay Şenol Güneşin'dir ama terimin de azımsanmayacak derece de katkısı vardır. UEFA kupası hagi sayesinde geldi diyenler aynı kadro hagii olmadan da dünya kupasını alıyordu. Çok bi' şeyle değil az biraz akılla ve insafla bakan herkes Fatih Terim'in Türk futbolunda devrim yaptığını görür. 96 da gelen geçene madara olan İngiltereden her seferinde 8 yiyen takımı euro 96'ya götürmesi. Ondan sonra Galatasarayı'n başına gelip müthiş bir jenerasyon çıkarması uefa kupasını alması terimin yetiştirdiği o jenerasyonun uefa kupası senesi euro 2000 de çeyrek final yapması 2 sene sonra dünya kupasında 3. olması. euro 2008 de kötü bir jenerasyon olmasına rağmen yarı final oynatması turnvuanın en iyi teknik direktörü seçilmesi. Sabri,Uğur Boral,Colin Kazım ile Almanyayı elinden kaçırması. 2011 de herkesin umudunu kestiği kayserinin kümeye kümeye dediği takım 2 sene sonra reale 5 5 5 dedirtecek duruma getirmesi. Muslera,Melo,Elmander,Engin,Selçuk,Semih vs vs terim bunların hepsine kariyer zirvesi yaptırmıştır. Muslera'nın ilk geldiği günler hala aklımda herkes karşı çıkıyordu scout ekibi bile. Melo ilk geldiğinde bidon diyenler kazma diyenler açın sözlükleri bakın. Arızalı bir Engin. Kariyerinde 15 golü geçememiş Elmander. PTT 1. ligden kiralık dönen Semih. Vitaminsiz çolak. Bir önceki sezon Mustafa Sarp,Barış Özbek kadar nefret edilen Hakan Balta.

    Hoca o kadronun neredeyse tamamına kariyer zirvesi yaptırdı. Kendi stadında Kayserispor seyircisinden "Kümede kal Galatasaray" dinleyen Galatasaray taraftarı, bundan 2 sene sonra aynı statta Real Madrid'e "Beş beş beş" diye bağırıyordu.

    45 senesi futbolda geçmiş bir adamın hiç olmazsa sizin kadar; Yani o bilgisayar ekranındaki formaları fare ile oradan oraya sürükleyerek öğrendiğiniz kadar taktik bilmediğini zannedebilmek için salaklıktan daha fazlası lazım. Art niyetlilik gibi, nefret gibi, kin gibi...

    Nefretinizi falan da biliyorum gözünü açtığından beri tuttuğu takıma gün yüzü göstermeyen bir adamı sevecek değilsiniz tabi. Büyük başkanınızın terimi kovduktan sonra 1 yılda üst üste saçmalayarak sonunda bırakıp kaçan biri olduğunu da görmezsiniz.

    Andrea Pirlo'nun sözlieri arkasına saklanın siz. görmek istediğinizi görün sadece. Morunho,Wenger,Rui Costa,Hagi,Gattuso,Shevcenko,Melo,Muslera gibi adamların terime dünyanın en iyi teknik direktörlerinden birisi demesini görmezsiniz.

    Ülke futbolundan Fatih Terim'in ismini çıkar San Marino'dan farkımız olmaz.

    Terim'in sistemi olmamışmış. Rakibi boğmayı dünya futbolunda bir oyun sistemi olarak kullanan ilk teknik adamlardan biridir terim. Herkes defansın arkasına libero atıp oynarken, bunu kaldırma; defansı oyuna, hatta kanat beklerini hücuma dahil etme fikri bu ülkede ilk kimden çıktı sanıyorsunuz siz? İspanya'da 10 numara pozisyonunda dahi oynamış riera'dan bek icad etti. yetmedi, riera o sezonun en iyi sol beki oldu ligde.

    sizin "gaz" sandığınız o ciğersiz gibi koşan futbolcuların 90 dakika sonunda kusmamasının sebebi terimin oyunculara müthiş kondisyon yüklemesidir. performans uzmanıyla birlikte bu işi bilimsel olarak yapan ilk kişi terimdir. daha kimse bilmezken performans yeleklerini ilk defa galatasaray'ın sezon başı kampında gördü bu ülke.

    Fatih Terim olmasa sen ingiltere'den 8 yiyen bir takım izlemeye devam edecektin 25 senedir. Terim'den önce avrupa şampiyonası görmemiş olan takım ondan sonra 4 kez bu turnuvaya katılmış ve bunların üçünde takımı bizzat fatih terim o turnuvalara taşımış. diğerinde de galatasaray'da kurduğu takımı paket halinde hazır bir şekilde mustafa denizli ve şenol güneşe bırakmış zaten.




  • hadi beyler prilo'nun sözleri nerde
  • Fatih terim taktik bilmiyor diyenlere son 25 dk daki oyun şablonuna dikkati çekerim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • almaz onlar gözleri var görmezler kulakları var duymazlar tesadüf derler çünkü onlar man kafalar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fadeout

    6 şampiyonluğun 4'ü ve Uefa kupasının alınmasının sebebi...

    Hagi+Türk futbol tarihinin en iyi jenerasyonunun bir araya gelmesidir...Terim olmasa da alırlardı kupaları.


    2012'de ise hakkını yemeyim iyi top oynadık ama sonraki sene bozdu işleyen sistemi


    2013'te oyuncu kalitesi ile şampiyon olduk terim'in gram katkısı yok.


    CL çeyrek final...2.Torba'dan Braga 4.Torbadan Cluj gelmese çıkamazdı gruptan...Son 16'da hamit orta sahadan

    atmasa da çeyrek finale kalamazdı o sezon en iyi oynadığımız maç deplasmandaki manu maçıydı onu da kılpayı kaybettik

    Sonraki sene grupta real-juve-kopenhag varken kaçamasydı görürdük başarısını...Real'e evinde 1 gol yiyip dağıldı 6 yedi

    böyle CL takımı olur mu?

    Mancini hocamın juve deplasmanında yaptırdığı savunma yeter

    hemde ayağının tozuyla çıktığı ilk maçta bunu yapmak yürek ister.



    Terim'in en büyük balı doğru zamanda doğru yerde olmasıdır...Her zaman asılolan GALATASARAY'dır der

    Ama takımını satar gider...GS öyle birilerinin isteyince TD olacağı bir kulüp olmamalı ama Uefa kupası var diye tapıyorlar.



    Hiç unutmam sene 1994. Roberto Baggio penaltıyı Uranüs'e göndermeyeydi, İtalya dünya şampiyonu olurdu. Ya da Recep Çetin, Malmö maçında kendi kalesine rövaşata golü atmasaydı, Beşiktaş belki tur atlardı.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1881

    quote:

    Orijinalden alıntı: Fadeout

    6 şampiyonluğun 4'ü ve Uefa kupasının alınmasının sebebi...

    Hagi+Türk futbol tarihinin en iyi jenerasyonunun bir araya gelmesidir...Terim olmasa da alırlardı kupaları.


    2012'de ise hakkını yemeyim iyi top oynadık ama sonraki sene bozdu işleyen sistemi


    2013'te oyuncu kalitesi ile şampiyon olduk terim'in gram katkısı yok.


    CL çeyrek final...2.Torba'dan Braga 4.Torbadan Cluj gelmese çıkamazdı gruptan...Son 16'da hamit orta sahadan

    atmasa da çeyrek finale kalamazdı o sezon en iyi oynadığımız maç deplasmandaki manu maçıydı onu da kılpayı kaybettik

    Sonraki sene grupta real-juve-kopenhag varken kaçamasydı görürdük başarısını...Real'e evinde 1 gol yiyip dağıldı 6 yedi

    böyle CL takımı olur mu?

    Mancini hocamın juve deplasmanında yaptırdığı savunma yeter

    hemde ayağının tozuyla çıktığı ilk maçta bunu yapmak yürek ister.



    Terim'in en büyük balı doğru zamanda doğru yerde olmasıdır...Her zaman asılolan GALATASARAY'dır der

    Ama takımını satar gider...GS öyle birilerinin isteyince TD olacağı bir kulüp olmamalı ama Uefa kupası var diye tapıyorlar.



    Hiç unutmam sene 1994. Roberto Baggio penaltıyı Uranüs'e göndermeyeydi, İtalya dünya şampiyonu olurdu. Ya da Recep Çetin, Malmö maçında kendi kalesine rövaşata golü atmasaydı, Beşiktaş belki tur atlardı.

    :DD




  • nasi bi gazmis da 70 milyonluk ulkede bu gazi sadece terim verebiliyo.

    terim tupras genel muduru falan heralde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fadeout kullanıcısına yanıt
    İkimiz de komik şeyler yazıp ne de güzel anlaşabiliyoruz, di mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fadeout

    6 şampiyonluğun 4'ü ve Uefa kupasının alınmasının sebebi...

    Hagi+Türk futbol tarihinin en iyi jenerasyonunun bir araya gelmesidir...Terim olmasa da alırlardı kupaları.


    Şu kelimeden sonrasını okumadım, okumak istemiyorum.Yazıklar olsun ya.Ulan dini reddeden ateistlere taş çıkarırsınız.
  • İlk mesaj içeriği güncellendi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HAAltuntas

    İlk mesaj içeriği güncellendi.
    Hocam sizi ne zaman görsem moralim düzeliyor, sanırım Robert De Niro'dan ötürü eskiler canlanıyor kafamda mutlu oluyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-AEF248198

    Hocam sizi ne zaman görsem moralim düzeliyor, sanırım Robert De Niro'dan ötürü eskiler canlanıyor kafamda mutlu oluyorum.

    Alıntıları Göster
    Teşekkürler hocam ben de böyle düşünmenizden ötürü mutlu oldum




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.