Şimdi Ara

Gaziantepten selamlar DH....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi akşamlar DH'nin gececi tayfası.Gaziantepten tüm DH üyelerine selamlar :):):):):):)

• Aleyküm selam, iyi geceler.
  • raffıım nohut dürüm yollasana bize

edit: aleyküm selam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zibbk -- 26 Mart 2014; 1:45:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zibbk

raffıım nohut dürüm yollasana bize

Bi ADANA değil bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TYLER*

Bi ADANA değil bence.

Alıntıları Göster
    Türkiye'nin Parisi göç almadan önce sürekli gezmeye yemeklerini yemeye giderdim şimdi birden fazla ırkın mensup olduğu iller beni boğuyor
  • quote:

raffıım nohut dürüm yollasana bize

Ayıntaplı mısın Zibbk ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RASYONALIST

Türkiye'nin Parisi göç almadan önce sürekli gezmeye yemeklerini yemeye giderdim şimdi birden fazla ırkın mensup olduğu iller beni boğuyor

Alıntıları Göster
    Bende aslen antepliyim aleyküm selam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Misafir ve Banlılara Selamlar
    10 yıl önce açıldı
    Arkadaşlar herkese selam
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gringo10 kullanıcısına yanıt
    evet hocam. ilkokul 6dan sonra adana'ya taşındık. şimdi de muğla da üniversitedeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gringo10

Ayıntaplı mısın Zibbk ?

Alıntıları Göster
    Malesef Suriyeli meselesi baya sıkıntı yaratıyor.Ben de üniversite okumak için geldim bu sene öğrenci evine çıkalım diycez 2+1 ev 700 lira kira ama adamlara da bi şey denmez yani o şartlarda dayanılmaz orada ....
  • quote:

Malesef Suriyeli meselesi baya sıkıntı yaratıyor.Ben de üniversite okumak için geldim bu sene öğrenci evine çıkalım diycez 2+1 ev 700 lira kira ama adamlara da bi şey denmez yani o şartlarda dayanılmaz orada ....

Alıntıları Göster
    Aleyküm selam kardeşim

Güneydoğunun paris'i gerçekten.. İnsan özlüyor be.. karagöz'ü.. imam çağdaşı.. sanko hastanesi.. antep forumun oraları.. bankalar caddesi falan ne bilim

güzel günlerdi

nohut dürümcü deki liselileri bile özledim be

• quote:

Alıntıları Göster
    Ama iyi ya güzel yani antep yavaş yavaş sevmeye başlıyorum özellikle de yemeklerle ve meşhur ustalarla tanıştıkça :) Bu gidişle biraz kilo alcaz burda ama olsun napcan :)
    recep usta'yı haftada en az 3 kez ziyaret et mutlaka
  • quote:

recep usta'yı haftada en az 3 kez ziyaret et mutlaka
    Gazi muhtardaki recep usta mı ?
    evet
  • quote:

evet
    Oooo Onu hiç deme zaten oturduğum yer de ona yakın haftada dediğin gibi 3-5 gidiyorum oraya.Bi arkadaş götürmüştü ilk allah razı olsun ondan derim hep yani :) :)
  • quote:

Oooo Onu hiç deme zaten oturduğum yer de ona yakın haftada dediğin gibi 3-5 gidiyorum oraya.Bi arkadaş götürmüştü ilk allah razı olsun ondan derim hep yani :) :)

Alıntıları Göster
    Vay be forumda bu saatte bu kadar Antepli ve Antep sever çıkması ne güzel :) :) Bi de ulaşım biraz düzelse daha güzel olcak burdan yetkililere duyurulur :) :)
  • quote:

Vay be forumda bu saatte bu kadar Antepli ve Antep sever çıkması ne güzel :) :) Bi de ulaşım biraz düzelse daha güzel olcak burdan yetkililere duyurulur :) :)

Alıntıları Göster
    Üniversitenin ne tarafında oturuyorsun öğrenci misin? Güneykentte oturuyorum. Tanışalım mı?
    son geldiğimde tramvay daha aktif değildi her yerde. ona rağmen ulaşım iyi gibiydi. ne gibi bi sıkıntı yaşıyosun?
  • İbrahimlide oturuyoruz biz de raffık :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackKhan

İbrahimlide oturuyoruz biz de raffık :D
    Valla tramvay da sorun eski olması.Bu yüzden sorun çok oluyo bazen bakıyosun tam tramvay gelcek 2 dk kalmış acelende var yani hop birden tekrar 10 dk 8 dk allah ne verdiyse başa sarıyo.Bazen geliyo servis dışı diyo.Yani bunlar ama gelişir umarım daha fazla ya daha burdayız zaten bakalım :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.