Arkadaşlar benim gizli saklım yok her şeyi itiraf ediyorum , benim forumla tanışmam ilk defa 2013 senesinde Tavşanlı 43 nickimle oldu bu nickimi yönetim çok kısa bir süre sonra süresiz banlandılar, daha sonra namı değer Tepecikli 77 hesabımı açtım ve bu hesabımı Kütahyalı 43 ve Sahrayıceditli 77 olarak 2 kere değiştirdim, en çok bu hesapla tanındım ve forumda fenomem oldum hatta bu hesap yüzünden İBB'nin Metro İstanbul A.Ş firmasından çıkartıldım sonra bu meşhur hesabımıda süresiz banlandılar, DH yönetimimden bir yöneticiyle mail yoluyla iletişime geçtim ve bu meşhur hesabımı 2 kere tekrar açtırsam da artık mimlendiğim için başka yöneticiler tekrar süresiz banladılar bende baktım olmuyor, önce ailem ve sonra arkadaşlarımın numarasını alarak ismini ben bile unuttuğum 15'e yakın yeni hesap açtım ( Blue Sky, Şaban Dede, Big Boss, Hotanlı vb ) bir çok hesap açtım ama yönetim bu hesaplarımıda kapattı çok şükür bu hesabım iyi gidiyor, saadete gelirsek 11 senedir bu forumdayım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim