Şimdi Ara

Gaziantep Üni Nasıl bir üniversite?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
26.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben burada okuyorum.Müh. fakültesinde..Sizin duyumlarınız,düşünceleriniz nedir GAÜN müh. fakületesi ile ilgili?

• Yokmu GAÜN lü?
  • Şehir olarak gelişmiş güzel bir il. Ama üniversite olarak bilmiyorum
  • Türkiyedeki şehirler ile kıyaslarsak elbette çok güzel bir şehir ,gelişmeyede çok hızlı bir şekilde devam ediyor..3 üniversitesi var artık..Gaziantep Üniversitesi'ne dışarıdan nasıl bakılıyor merak ediyorum sadece?
  • başkalarından duyduğum kadarıyla dersleri çok zor sosyalliği 0 bi üni..
  • Bir tane Gaün'ün neferi vardı buralarda, forum olarak ondan öğrendiğimiz kadarıyla Tuncay Ege isimli bir hocanız varmış, alemin kralıymış, kimseyi geçirmezmiş... Bununla sınırlı bilgilerimiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrEaK35

Bir tane Gaün'ün neferi vardı buralarda, forum olarak ondan öğrendiğimiz kadarıyla Tuncay Ege isimli bir hocanız varmış, alemin kralıymış, kimseyi geçirmezmiş... Bununla sınırlı bilgilerimiz.

Bizde sık sık duyuyoruz bu ismi..:) Geçirmediği dogru ama :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ?
  • ben gaziantep üni. de hazırlık okuyorum. bi kere üni. nin hazırlığında kendin çok çalışmassan asla geçemessin sistemleri hazırlıkta bana göre iyi değil ama mühendislik eğitimleri duyduğuma göre çok kaliteliymiş bir de sınıf geçmek çok zormuş hatta elektrik elektronikte tüm sınıf mı ne kalmış bu gibi şeyleri çok duyuyoz =)) istanbul gibi büyük bir şehire alıştıysan antep e alışmak zor gelir eğere adana da ki çukurova üni.ne fslan gidebiliosan git oranın üni. de çok büyük şehir de daha büyük antep gelişmiş bir il olmasına rağmen bana küçükmüş gibi geliyo üni.den otogar 1 saat sürüyo belki ama.... otobüslerin yolunun karmaşıklığından nese... sosyallik olarak bi kaç büyük alışveriş merkezi ve sinemlar var 3 boyutlu da var hemde =))) ....daha sonra üniversitenin karşısında kafeler var oralara gidip canlı müzik dinlersin yemeklere gelirsek hiiiçç sorunun olmaz yemeklerde ev yemeğini tabldot olarak 4 liraya bile yersin ciğerini 1.75 e döner ayran ı 1.75 e yersin ama istsanbul izmir ankara gibi bi yer kesinlikle bekleme gezecek yer az gidebelieeğin belli mekanlar var. (ben dışardan gelicek birine göre yazmışım =)) pardon tekrar en üste çıkıp okudum sen de burda okuyomuşsun kardeş =))) ama bnm ilk yılımda izlenimlerim bunlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umtgrpnr -- 16 Mayıs 2010; 3:08:58 >

• Bu Konu başlığını görünce bişi yazmadan duramazdım .!!!
    Öncelikle bende bir gazi antep üniversitesi GAZİ siyim.Belkide burada Şehit düşecem!!
    Öğrencilikle alakamız yok çünki burada.O yüzden Öss ye o kadar hazırlanıp da antep de ögrenci olacam gibi bi hissiyata sakın HAA düşmeyin.
    Burda hocalar sağolsun sizi Öğrencilikten çıkarıp istedikleri her şekle sokabiliyolar çok marifetlidirler o konuda kendileri.
    Ben yanarım burada kaybettiğim yıllarıma yanarım ÖMRÜM boyunca Ders çalışarak harcadıgım yıllarıma yanarım.Babamın kaç geceler boyu benimle birlikte işten sonra gelip saatlerca bana bişiler aktarabilmek için 3. sınıftan itibaren uğraştıgı o güzelim yıllara yanarım ki Bu .......... üniversitesine ELEktirik Elektronik bölümüne DÜŞTÜM.(o .............. lı kısmı burada bagırarak söylüyorum ama forum gereğinden dolayı yazamıyorum buraya siz anladınız ). Buradaki 6. senemi de doldurdum şu an ile birlikte .Ailem bi perişan benden 2 sene sonra ÖSS yi kazanıp mühendislik okuyan kardeşim bile kendisi mezun olduguna sevinemiyor .Çünki Sözde ona yol gösterecek bunca yıllar boyunca hep bir adım önden gidip ona bi nebze de olsun ışık tutabilmiş abisi REzillik içerisinde bu üniversitede okumaya çalışmakta hala. Ha ben çok mu başarısız gerizekalı bi ögrenciyim HAYIR tabikide.Herkezin belli bi kapasitesi var
    Ben FEN lisesi mezunu biri olarak üniversiteye 4. girdim.Tüm müh ögrencileri arasında diyorum.Ama bu hoca diye hitab ettigim insanlar sağolsun Biz ögrencilere o kadar iyi Kendimizi gerizekalı hissetmemizi sagladılar ki anlatamam buraya yazmaya kalksam sayfalar yetmez .Türlü türlü ..............ler yaptılar hala da yapıyolar .Devlet üniversitelere o kadar Geniş Özgürlükler vermişki Adamlar kendi bu küçük bölümlerinin ilahı olmus durumdalar . Abartmıyorum gerçekten o kadar .Kimse HESAP soramaz !Kimse KARŞI çıkamaz .ÇIKTIN MI babayiğit adamsın sende gel katıl benim kervana o zaman uzat 6 sene 8 sene zaten sonrasıda üniden ATILMA ki niceleri Gitti yada ATILDI İşte böyle bi bölüm bizim bölmümüz antep üniversitesinde .Bunlar bu şekilde ZORLAŞTIRMAYI Bişi zannediyorlar eğitim kalitesi olarak demiyorum HAA sakın yanlış anlamayın .Gören de çok kaliteli sanacak bu hocaları AMAN. Bi şey biliyolarsa ben çok değil 10 yıla BAŞBAKAN olurum.O kadar hocadanı bu kadar eğitim alınca :=)
    Uzun lafın kısası Umarım bu yorumun adminlerce silinmez YALvarırım. İçimde kopan fırtınaları aktarmıyorum mümkün mertebe ama bi nebzede olsa kulak verecekseniz şu arkadaşınıza ANTEPİ ÖSS LİSTESİNDEN SİLİP ona göre tercihinizi yapın güzel kardeşlerim .Bana sizden abi tavsiyesi .Bu arada o adı geçen TUNCAY EGE hala Antepde eğitim verdiğini sanmakta ve İstedigi gibi ATıp tutmaktadır Bilgilerinize !!!!!
    Saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: ALONE KOWBOY

Bu Konu başlığını görünce bişi yazmadan duramazdım .!!!
    Öncelikle bende bir gazi antep üniversitesi GAZİ siyim.Belkide burada Şehit düşecem!!
    Öğrencilikle alakamız yok çünki burada.O yüzden Öss ye o kadar hazırlanıp da antep de ögrenci olacam gibi bi hissiyata sakın HAA düşmeyin.
    Burda hocalar sağolsun sizi Öğrencilikten çıkarıp istedikleri her şekle sokabiliyolar çok marifetlidirler o konuda kendileri.
    Ben yanarım burada kaybettiğim yıllarıma yanarım ÖMRÜM boyunca Ders çalışarak harcadıgım yıllarıma yanarım.Babamın kaç geceler boyu benimle birlikte işten sonra gelip saatlerca bana bişiler aktarabilmek için 3. sınıftan itibaren uğraştıgı o güzelim yıllara yanarım ki Bu .......... üniversitesine ELEktirik Elektronik bölümüne DÜŞTÜM.(o .............. lı kısmı burada bagırarak söylüyorum ama forum gereğinden dolayı yazamıyorum buraya siz anladınız ). Buradaki 6. senemi de doldurdum şu an ile birlikte .Ailem bi perişan benden 2 sene sonra ÖSS yi kazanıp mühendislik okuyan kardeşim bile kendisi mezun olduguna sevinemiyor .Çünki Sözde ona yol gösterecek bunca yıllar boyunca hep bir adım önden gidip ona bi nebze de olsun ışık tutabilmiş abisi REzillik içerisinde bu üniversitede okumaya çalışmakta hala. Ha ben çok mu başarısız gerizekalı bi ögrenciyim HAYIR tabikide.Herkezin belli bi kapasitesi var
    Ben FEN lisesi mezunu biri olarak üniversiteye 4. girdim.Tüm müh ögrencileri arasında diyorum.Ama bu hoca diye hitab ettigim insanlar sağolsun Biz ögrencilere o kadar iyi Kendimizi gerizekalı hissetmemizi sagladılar ki anlatamam buraya yazmaya kalksam sayfalar yetmez .Türlü türlü ..............ler yaptılar hala da yapıyolar .Devlet üniversitelere o kadar Geniş Özgürlükler vermişki Adamlar kendi bu küçük bölümlerinin ilahı olmus durumdalar . Abartmıyorum gerçekten o kadar .Kimse HESAP soramaz !Kimse KARŞI çıkamaz .ÇIKTIN MI babayiğit adamsın sende gel katıl benim kervana o zaman uzat 6 sene 8 sene zaten sonrasıda üniden ATILMA ki niceleri Gitti yada ATILDI İşte böyle bi bölüm bizim bölmümüz antep üniversitesinde .Bunlar bu şekilde ZORLAŞTIRMAYI Bişi zannediyorlar eğitim kalitesi olarak demiyorum HAA sakın yanlış anlamayın .Gören de çok kaliteli sanacak bu hocaları AMAN. Bi şey biliyolarsa ben çok değil 10 yıla BAŞBAKAN olurum.O kadar hocadanı bu kadar eğitim alınca :=)
    Uzun lafın kısası Umarım bu yorumun adminlerce silinmez YALvarırım. İçimde kopan fırtınaları aktarmıyorum mümkün mertebe ama bi nebzede olsa kulak verecekseniz şu arkadaşınıza ANTEPİ ÖSS LİSTESİNDEN SİLİP ona göre tercihinizi yapın güzel kardeşlerim .Bana sizden abi tavsiyesi .Bu arada o adı geçen TUNCAY EGE hala Antepde eğitim verdiğini sanmakta ve İstedigi gibi ATıp tutmaktadır Bilgilerinize !!!!!
    Saygılar

Hocam ben senin gibi niceleriyle karşılaştım Gaziantep Üni. Elektrik Elektronik Müh. den ,hep senin gibi yakınıp duruyorlardı,gerçekten hocaların ben kalitesiz oldugunu düşünmüyorum..İyi hocalar var ama çok fazla disiplinli oldukları için,öğrencilerle mesafeli oldukları için işte böle oluyor.. Bu bölümü çok iyi ortalamalarla bitiren öğrenciler de var yani.. :) Çok çalışmak gerekki başaralım :) İyi günler..Bu arada kardeşiniz hangi üniversiteyi bitirdi?

• peki gaziantep tıp nasıl alone kowboy abi? inönü tıp ile gaziantep tıp arasında hangisini seçerdiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fraktal90

peki gaziantep tıp nasıl alone kowboy abi? inönü tıp ile gaziantep tıp arasında hangisini seçerdiniz?

G.Antep Tıp daha iyi..Bütün güneydogu G.Antep tıpa muayeneye geliyor büyük bir hastahanesi var
  • hm..valla malatya nın da turgut özal hastanes var zaten ün yapmış durumda karciğer naklinde felan..valla seçim zor inönü mü gaziantep mi sorusu zor bir soru gibi..
  • DSIPLIN dediğimiz olayı gayet iyi bilirim ve hayatımın bi parçası olmuştur her daim.Şu ana kadar girdiğim sınavlara çalışmam kazanmam vs bu gibi bütün ögrenim hayatıumla ilgili olayları gayet disiplinli çalışmalar sonucunda elde etmişimdir elbette .
    Ama şunu karıştırmayalım İyi niyetli olma var , Dsiplinli olma var bizim buradaki üniversitemizdeki hocalarda malesef iyi niyet yok . Kendilerini gayet prensip sahibi kişiler olarak görmekteler kendileri .Ödün de vermemekteler haklı olarak ama bütün bunları iyi niyet çerçevesinde yapabilmeyi başarsalar dediğin gibi çalışma ile başarılı da olabilirsin .Gayet tabi çalışan herkes iyi not alacak bu genel bi düşüncedir kime sorsak böyle der ama burada durumlar birazcık değişiyor kardeş.Ben dönem başından sonuna kadar bütün derslerine katılıp evde saatlerce etütler yapıp sınavında 2 saat ter döküp de 100 üzerinden 1 almayı başarabilmiş biriyim. Hakkikaten bunu başardım ama nasıl ? işte DSİPLİNLİ çalışma ile her gün düzenli etütler ile vs vs .Bunları geçelim .İNSAN içinde biraz iyi niyet barındırıyosa bu kadar da insafsız olamaz .Bu derecede bi sınav da yapmaz yapamaz .Sen A yı B yı ögret sınavda J yi sor .Sen Mühendissin bul bakalım .Mantık güzel ama uygulama yanlış ve yanlış şeyler dogruyor .Antepi de övecek Tek kişi gene Anteplidir .Üniversitesini övecek adamda Ya asistandır yada öğretim görewlisi ve akrabalarındır .Umarım bi gün yolunuz antep üniversitesine düşer .BUNDAN BUYUK BEDDUA bulamazsınız .
    Saygılarımla

• benim gaziantep üniversitesinde 6. senem dersleri geçmek zor, kampüs yaşamı şehir olarak 3 büyük şehirden gelenler hariç herkesin istediğini bulabileceği şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şahımerdan -- 14 Ocak 2013; 5:43:29 >
  • ALLAH BELASINI VERSİN TUNCAY EGENİN. BEN ELEKTRİK ELEKTRONİK BÖLÜMÜNÜ KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM. EĞİTİMİ EVET ÇOK ZOR AMA KESİNLİKLE KALİTELİ DEĞİL. GENÇLİĞİNİZİ HARCAMAYIN.
  • Tuncay Ege emekli oldu arkadaşlar bu üniversiteden bu sene

Şahsen ben bi çok elektrikciyle konuştum. Zorlayan hocaların birkaçı emekli olmuş, şu anda güzel bi bölüme çevrildiğini belirttiler. Ders geçme olayı zor mudur dedim, diğer üniveristelere göre zorlayıcı yanları var ama derse girmen gerek gibisinden şeyler söylediler. Bilemiyorum artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IgorStravinsky -- 10 Ocak 2011; 2:45:12 >
  • Guncel arkadaslar makine muh. Ve staj imkanlari hakkinsa goruslerinuzi bekliyorum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.