Şimdi Ara

Gaziantep Üni Nasıl bir üniversite? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
26.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.gantep.edu.tr/ab/akademik.php?bolum=100&bolum_id=106

sen incele :)

çukurova :http://www.mmf.cu.edu.tr/mmb/personel.asp

osman gazi :http://www2.ogu.edu.tr/~makina/personel_.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IgorStravinsky -- 23 Temmuz 2011; 20:42:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zorba87

benim gaziantep üniversitesinde 4. senem ve bu üniversitesinin mühendislik tıp ve meslek yüksekokuları gayet kalitelidir. ben makine mühendisliğindeyim ve derslerde hocalar öğrenmeden kesinlikle geçrimez adamı yok çan eğrisi yok bilmemne çok az puan oynar yani max 65 le cc düşer mutluluktan çok mutlu olursunuz:) yani ben gelim kıçımla bitiriyim derslere girmiyim gezim toziyim hobaa tey tey diyen biriyseniz kesinlikle uzak durun. burda bir şeyler öğrendiğinizi stajda fark ediyorsunuz diğer elemanlar her şeye çok uzakken siz zaten onlarla içi içe olduğunuz için farkı anlıyorsunuz. mühendisliklte lablarda inkanlar çok çok geniş ve her nimetinden faydalanmak isterseniz faydalanırsız. ama kimse gelip size al bu tornalarda çalış demez sizin içinizde olacak ben çalışacam diyeceksiniz kimse hayır demez derse bana gelin.
    tuncay ege olayına gelince abartılıyor benim en yakın arkadaşarlarım elektronikte ve hepsi ilk alışında çatır çatır geçiyo bir sürü örnek var tabi kalanlar da oluyor.
    sosyallik olayına gelince üniversite şehrin içinde olduğu için çevre mahallesi öğrenci diyarıdır ve eğer sosyallik isterseniz hayvan gibi sosyallikler yapabilirsizin 1.5 milyonluk şehir tabiki her türlü ortam var ama benim önerim fazla sosylaleşmeyin kalırsınız dediğim gibi öle kelekten geçme yok. benim üniversitem böyle gayet memnunum tavsiye ederim bi şeyler öğrenmek istyeyenlere.

düzeltme: antepli değilim, ünidede tanıdığım akrabam falan yok benim gibi düşünenede fazlasıyla çok. hatta şu an staj yaptığım yerde antep mezunu bir mühendis var canavar gibi adam her yönden gelişmeye hala gayret ediyor.

Usta akademik kadrosu gercekten ii peki makine i.o de full ingilizcemi mezun olunca mavi diploma veriyorlar mi birde dogal gazli ev kiralari nasildir 2 +1 fln bu okuldan mezun olup izmirde is bulmakta sikinti ceker miyim yardim lutfen...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: darkfire45

quote:

Orijinalden alıntı: zorba87

benim gaziantep üniversitesinde 4. senem ve bu üniversitesinin mühendislik tıp ve meslek yüksekokuları gayet kalitelidir. ben makine mühendisliğindeyim ve derslerde hocalar öğrenmeden kesinlikle geçrimez adamı yok çan eğrisi yok bilmemne çok az puan oynar yani max 65 le cc düşer mutluluktan çok mutlu olursunuz:) yani ben gelim kıçımla bitiriyim derslere girmiyim gezim toziyim hobaa tey tey diyen biriyseniz kesinlikle uzak durun. burda bir şeyler öğrendiğinizi stajda fark ediyorsunuz diğer elemanlar her şeye çok uzakken siz zaten onlarla içi içe olduğunuz için farkı anlıyorsunuz. mühendisliklte lablarda inkanlar çok çok geniş ve her nimetinden faydalanmak isterseniz faydalanırsız. ama kimse gelip size al bu tornalarda çalış demez sizin içinizde olacak ben çalışacam diyeceksiniz kimse hayır demez derse bana gelin.
    tuncay ege olayına gelince abartılıyor benim en yakın arkadaşarlarım elektronikte ve hepsi ilk alışında çatır çatır geçiyo bir sürü örnek var tabi kalanlar da oluyor.
    sosyallik olayına gelince üniversite şehrin içinde olduğu için çevre mahallesi öğrenci diyarıdır ve eğer sosyallik isterseniz hayvan gibi sosyallikler yapabilirsizin 1.5 milyonluk şehir tabiki her türlü ortam var ama benim önerim fazla sosylaleşmeyin kalırsınız dediğim gibi öle kelekten geçme yok. benim üniversitem böyle gayet memnunum tavsiye ederim bi şeyler öğrenmek istyeyenlere.

düzeltme: antepli değilim, ünidede tanıdığım akrabam falan yok benim gibi düşünenede fazlasıyla çok. hatta şu an staj yaptığım yerde antep mezunu bir mühendis var canavar gibi adam her yönden gelişmeye hala gayret ediyor.

Usta akademik kadrosu gercekten ii peki makine i.o de full ingilizcemi mezun olunca mavi diploma veriyorlar mi birde dogal gazli ev kiralari nasildir 2 +1 fln bu okuldan mezun olup izmirde is bulmakta sikinti ceker miyim yardim lutfen...

çoğu üniversite gibi burdanda mezun olunca biraz sıkıntı çekersin, ev işine gelince kampüsün etrafında bir sürü ev var eşyalı stüdyo daireler çok fazla her bayağı geniş fiyat aralığı var, 2+1 eşyalı bir stüdyoyu 400'ede bulursun 650'yede normal evlerde 3+1 500 lira falan, ben mesela 3+1 evde kalıyorum kampüs manzaralı evden çıkıp sınıfa girmem max 15 dk. yürüyerek kirası 500.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şahımerdan -- 14 Ocak 2013; 5:37:51 >

• Üniversitenin eğitimi Türkiye ortalamasının üzerinde diyebilirz mühendislik fakültesinde özellikle Makine ,Gıda ve EEde . Gunde 2-3 saat çalışan birisi bu bolumu 4 yılda rahatlıkla bitirir ama derece yapmak istiyorsa ya da 3 üzerinde ortalama istiyorsa biraz daha çalışmalı.

Mezun olurken en kötü ihtimal orta seviye bir ingilizceniz olacak,birkaç program bilginiz de olacak..Stajları da iyi yerlerde yaparsanız hemen iş bulursunuz iyi maaş da alırsınız..soylenen kotu seylere kulak asmayın..
  • Saolun arkadaslar peki ben manisadan gelmeyi dusunuyorum buradaki universitelere gore kiyas uapinca antep agir basior sanki (odtu vs tutsa giderim tabi ama) sizce manisadan kalkip gelmeyye deger mi arkadaslar tarafsiz yorumlarinizi bekliorum...
  • Ben antepte okuyorum. Manisa'dayım şu an celal bayar ın kampüsünü gördükten sonra şükrettim diyebilirim sana
  • Haha evet muradiye kamppusu biraz zayif ama yani antepe gelmeye deyer mi iice gozume kestirdim ama kararda veremiyorum hani... Yardiimmm
  • Kampüsüne girmedim fakat antep onun yanında inan çok daha yeşil. Bildiğin tarla var bu kampüsde ağaç göremedim ben düzgün
  • Up
  • Eskiden odtü nün kampüsüydü zor olmasının sebebide bu zaten hala odtü düzeni ile ders yapıyorlar

Bildiğim kadarıyla makinede uzatmayan öğrenci yok gibiymiş. Birçok üniversiteden daha kaliteli diyorlar doğu diye millet yazmıyor halbuki alakası yok . Birde üniversitenin sosyal etkinliği pek yok sen kendin yaratıcan ortamını
  • Up
  • ben bursada yaşıyorum antepin sosyal açıdan ortamı nasıl sonuçta 5-6 senemizi orada geçireceğiz.insanı sıcak kanlımıdır benim dershanemde antelipli bir hocam var sadece makine mühendisliğine ait 7 adet kampüsü varmış ve geçen show tv de üniversitemedia programına rektör çıktı bölümde derece yapanları ingiltereye yolluyoruz falan dedi yurt dışında hangi üniversitelerle anlaşmalı? makine müh ing bana cazip geldi 10 bin oynarsa ikinci öğretime gelmeyi düşünüyorum
  • arkadaşlar ondokuz mayıs üniv. ile gaziantep üniv arasında karasızm. makine müh için. sizce hangisini öne yazmalıyım? nedn ?
  • arkadaşlar ben gaziantep üni iktisat okuyorum 2,sınıf bitti 3 gçyrm inş bu okul eger çlşrsan ve sosyal hayatı fazla takmayıp işldğn konuları takip edersen çok güzel bence bu okulun adı fazla duyulmamış ama gerçekten başarılı tek kaybettiği durum güneydoğuda olması egede olsaydı emin olun sdü ye bin basar ege ile pamukkale arası bi okul ve ders konusunda çok ciddi öyle havadan geçme yok konuyu öğrenen geçer bahar etkinlikleri zayıf il yaşamı dersen hani kötü dgl çarşısı kalesi meşhur SANKO park atatürk parkı burç ormanı oska vs kafeleri fln oldukça yeterli ynlz ev kiraları yüksek 2+1 evler 550 1+1 450 eşyalı okula uzaklığı max 10 ile 15 dk ve muhendislikleri yüzde 100 ing bu sistem sdc trde bi kaç okulda var kısaca okul fena dgl kampüs içi çok yeşil çok süper ama dediğim gibi ders çlşck adam gelsin yoksa. gelince anlar

• antep büyük bi şehir gibi ama şahsen ufak geldi ayrıca beklediğim gibi bir yer değildi.antep yerine çukurova üni.yazın gidin.
  • beyler burada mühendislik çok mu zor?
  • Gaziantep üniversitesi Makine mühendisliğini kazandım arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum
  • Özel mesaj yolladım geri dönersen sevinirim dostum
  • .mRcan. . kullanıcısına yanıt
    ARKADAŞLAR BEN ANTEPLİYİM
    BU ÜNİVERSİTE SURİYELİ DOLU ÖZELLİKLE DİŞ VE TIP BÖLÜMLERİ SURİYELİ DOLU
  • BENDE BU SENE ÜNİYE GİDİCEM AMA ANTABİ YAZMAYACAĞIM SOKAKTA SURİYELİLER DAHA FAZLA ORANLA
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.