Şimdi Ara

Gazi VS yıldırım beyazıt Tıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
2
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ara sıra forumu takip ediyordum üye olmamıştım. Bu konuyu açmak için üye oldum bakalım.

4,500 sıralama yaptım. Ya gazi tıp (4400) yada yıldırım beyazıt tıpa gidecem (6000). Önceki senelerin artan taban sıralamasına göre gazi tıp gelir gibi.

Aybü evime 1 otobüs - gazi 2 otobüs ile gidebiliyorum.

Sizce öğretim kadrosu, öğrenci ile ilgi, kampüs hayatı, bina bakımındam karşılaşırsak sanırım gazi önde gelir ama 2 otobüs durumu var. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz.
    Zorluk, kalite bakımından kıyaslama yaparmısınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı sıralamada(45XX) kardeşim var bu konuyu bende merak ediyorum.
    Takipteyim.

• Hocam aybü'ye bağlı ankara şehir hastanesi yeni açıldı, çok iyi olduğu söyleniyor. Bildiğim sadece bu ama belki işinize yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foralec -- 20 Temmuz 2019; 6:32:26 >
  • Gazi daha koklu

• Kök arıyorsan gazi.

Bizim hastane güzel.3.600 yataklı Avrupanın en büyük hastanesi.Okul binası şu anda güzel degil Ama galiba Ankara da oturuyorsun git her iki üniversiteyi de gör ona göre karar ver.

Yani ben birinci sınıfta yaptıklarımdan bahsediyim.Teorik derslerden herhangi bir üniye gitsende yine o üniversitede kendi gayretinle eğer açık varsa kapatırsın.O yüzden tebrik acıdan herhangi bir fazlamızında eksigimizinde olduğunu düşünmüyorum.Pratik için biraz yetersiziz ne yazık ki.Kastamonu ile birlikte okuduğumuz için çok kalabalığız.Anatomi ve diğer lan derslerinde sorun yaşıyoruz.Bu gerçekten bir sıkıntı.Bu olmasa kesinlikle tavsiye ederim.Kendini geliştirmeden bahsediyim.1.sınıfta ben kendim ameliyata girdim.Izledim.Proje yuruttum bir doçentle.Ankara Tıp ve Selcuk Tıp ta kongrelerde sunum yaptim.Yaz için kendime şehir hastanesinde staj ayarladim ve sınıfı da gectim.Kuluplere girdim bir çok etkinliğe katıldım ve henüz 1.sınıfım.Bu acıdan seviyorum uniyi 7/24 zorlukla yamultmuyo beni tam tersine bana alan açıyor.

• Hep LYS Kasan Adam kullanıcısına yanıt
    Hocam gazinin pratik bakımından üstünlüğü ve yıldırım beyazıtın ulaşım bakımında artısını karşılaşırsanız hangisini seçerdiniz

• up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pilosopo

Hocam gazinin pratik bakımından üstünlüğü ve yıldırım beyazıtın ulaşım bakımında artısını karşılaşırsanız hangisini seçerdiniz
    bunu hiç demek istemezdim ama ulaşım sorunu her şeyden ağır basar o yüzden ybü
    araba alma ihtimalin varsa tereddüt etmeden gazi yaz
  • Hocam sıralamam size yakın aybü aklımdan bile geçmedi açıkçası sıralamayı gördükten sonra. Gazi yazın, köklü bir üniversite olması çook büyük artı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • natrak N kullanıcısına yanıt
    Gazi dagın başında mı?

• Gazi M.K Atatürk katıldığı hiçbir savaşı kaybetmemişken Yıldırım Beyazıt ankara savasini kaybetmistir
    ikisi de cok kaliteli adamlar ama bence Gazi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fuow -- 2 Ağustos 2020; 21:11:33 >
  • Hayır dostum şehrin göbeğindedir ama bu arkadasa uzakmış

• hocam tip fakulteleri konusunda cok bilgim olmasa da gazi tip gercekten cok koklu ve egitim konusunda aybuden iyidir diye dusunuyorum.

kendi adima sececek olsam ve eger ikisinden biri olmasi sartsa 2 vasita olayini goze alir ve gaziyi yazardim.

• adam kazanmış gitmiş niye geçen yılın konusunu hortluyosun kardeşim...
  • Neden her Tıp konusuna bunu atıyosun?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.