Şimdi Ara

***GAZİ ÜNİVERSİTESİ*** GAZİ'Yİ KAZANANLARI BEKLİYORUZ. (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.979
Cevap
66
Favori
574.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 77cris

ilgilendiğiniz için teşekkür ederim sağolun.ayrıca şunu merak ediyorum mühendislik fakültesinde ingilizce durumu nasıl.yani ingilizce sadece sözde mi (en az % 30 diyo kılavuz), yoksa gerçekten ingilizceyi önemseyen ve ve bu konuda kaliteli eğitim veren bi durumda mı?(çünkü benim için ingilizce çok önemli)son olarak sportif faaliyetler ne durumda?(özellikle futbol hakkında) cevaplarsanız sevinirim

ne %30 u sana fikir vermesi açısından kendi bölümümün derslerini koyuyorum. sonu E ile bitenler ingilizce ders veriyor.

http://www.mf.gazi.edu.tr/mfmakina/Tr/lisans/ders.html

ana derslerin bir çoğu ingilizce, en azından kendi bölümüm için bunu söyleyebilirim.

futbol konusunda en ufak bir fikrim yok, zaten gazi nin futbol takımı beşevlerdedir, bizde saha yok ki alt katta spor salonumuz var sadece, ama tabiki beşevlerdeki bazı olanaklardan faydalanabilirsin, yüzme vs.. futbol takımında olan bir arkadaşım yok, o yuzden bilgi verebilceğimi sanmıyorum.

• iletişim fakültesi hakkında bilgisi olan var mı? okulun yeri..eğitimi ..vs bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kolarov03

iletişim fakültesi hakkında bilgisi olan var mı? okulun yeri..eğitimi ..vs bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim..

Dostum iletişim fakültesinde okuyan üyemiz yok fakat ben kendi bildiğim kadarıyla aktarayım. Okul Ankara Emekte kampüs olarak küçük fakat eğitimi gayet iyi. Alanında başarılı hocaları barındırıyor. Giden arkadaşlarım memnun seninde memnun kalacağını umuyorum. Başarılar.
  • ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    !!!DUYURULAR!!!
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1- Gruba yeni üye almaya devam ediyoruz.

Kayıt İşlemi Nasıl Yapılıyor?
    Arkadaşlar kayıt için size yakın bir zamanda Gazi üniversitesinden evraklar gelecek. O evraklarda gereken bütün herşey olacak. Sizde orada ki talimatlara uyarak belgeleri tamamlayacaksınız. Daha sonra bölümünüzün kayıt tarihinde gidip evrakları görevliye teslim edeceksiniz. Kayıt işlemi bitecek.

Hazırlık
    Bölümünde zorunlu hazırlık sınıfı olan arkadaşlar öncelikle bölümünüzde hazırlık varsa bölüm derslerinizin içinde de mutlaka ingilizce dersler olacak demektir. Onun için ingilizceyi tam olarak öğrenmeden geçmeyin derim. Hazırlık okulumuzda çok iyi bir eğitim olmasa da yanında yapacağınız kurs takviyeleriyle bir yılı çok iyi değerlendirebilirsiniz. Ama siz tüm bu durumları göz önüne alarak "Ben bu hazırlık sınıfını geçmeliyim!" diyorsanız. Forum sayfamıza yazarsanız size neler yapmanız gerektiğiyle ilgili bilgileri yollayacağım.

(Hazırlık atlama sınavlarıhttp://www.yadem.gazi.edu.tr/tr/index.html sitesinden ve Gazi'nin sitesinden duyurulur!!! Hazırlık okuyacaksanız kur belirlemek içinde bu sınava girmelisiniz yoksa en alt kurdan başlarsınız.)

Şuan için Hazırlık Sınıfı olduğunu bildiğim bölümler: Fen Edebiyatta : İstatistik Mühendislik Mimarlık: Bütün bölümlerinde İİBF: İşletme, Uluslararası, İngilizce Tıp bu bilgileri ösym kılavuzundan teyit edebilirsiniz. Bölümünüzde hazırlık sınıfı varmı bunu mutlaka öğrenin. Ayrıca Mühendislik Mimarlık dışında ki diğer tüm bölümlerin 2. Öğretimleri Türkçe öğretim yapmaktadır. Hazırlık yoktur.

2-Bölümüm de Hazırlık Var mı? Nasıl Öğrenirim?

Arkadaşlar bu işlem çok basit.

1-Öncelikle Ösym kılavuzundan Tablo-4 te bölümünüzü bulun.

Tablo-4: TIKLA!

2-Bölümünüzün geçtiği sütunda yan tarafta "ÖZEL KOŞULLAR VE AÇIKLAMALAR" yazan bir sütun vardır. O satırda numaralar yazar. İşte o numaralara bakıp. Eğer kılavuzunuz varsa 150. sayfaya gidiyorsunuz. Yoksa Linke tıklayarak TIKLA! bölümünüzle ilgili numaralarda neler yazıyor bakıyorsunuz. Eğer hazırlıkla ilgili bir durum yoksa hazırlık yok demektir.

Not: "ÖZEL KOŞULLAR VE AÇIKLAMALAR" bölümünde 15 Numara varsa bu hazırlık olduğunu belirtir. Ayrıca bölümünüzde başka özel durumlar varsa yukarıda belirttiğim şekilde bakarak öğrenebilirsiniz.

3-AKADEMİK TAKVİMİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN: TAKVİM

GRUP ÜYELERİNİN İMZAMIZI TAŞIMASINI ÖNERİYORUM. BU ARADA BİRİNCİ SAYFAMIZ SÜREKLİ DEĞİŞİYOR GAZİYİ DAHA İYİ TANIMAK İÇİN TAKİP ETMENİZİ ÖNERİRİM.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    GRUBUMUZUN İMZASI:
     ***GAZİ ÜNİVERSİTESİ*** GAZİ'Yİ KAZANANLARI BEKLİYORUZ.

[center][image]https://store.donanimhaber.com/c4/03/0c/c4030cccad2835d451f95a3d06c13731.png[/image][/center] 
    [color=#0000FF][center][b][link=http://forum.donanimhaber.com/m_33673525/tm.htm]...Gazi Üniversitesi DH Topluluğu...[/link][/b][/center][/color]

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Soruları almaya devam ediyoruz...

• quote:

Orijinalden alıntı: aragornalican

quote:

Orijinalden alıntı: kolarov03

iletişim fakültesi hakkında bilgisi olan var mı? okulun yeri..eğitimi ..vs bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim..

Dostum iletişim fakültesinde okuyan üyemiz yok fakat ben kendi bildiğim kadarıyla aktarayım. Okul Ankara Emekte kampüs olarak küçük fakat eğitimi gayet iyi. Alanında başarılı hocaları barındırıyor. Giden arkadaşlarım memnun seninde memnun kalacağını umuyorum. Başarılar.

çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için

• quote:

ilgilendiğiniz için teşekkür ederim sağolun.ayrıca şunu merak ediyorum mühendislik fakültesinde ingilizce durumu nasıl.yani ingilizce sadece sözde mi (en az % 30 diyo kılavuz), yoksa gerçekten ingilizceyi önemseyen ve ve bu konuda kaliteli eğitim veren bi durumda mı?(çünkü benim için ingilizce çok önemli)son olarak sportif faaliyetler ne durumda?(özellikle futbol hakkında) cevaplarsanız sevinirim

o %30 da herhalde 1.sınıftadır. çünkü ilerde göreceksin ki tek tük Türkçe ders olacak. mesela makine müh. de bu dönem sadece 1 tane Türkçe dersimiz var..2. sınıf ta gene 1-2 tane Türkçe dersimiz vardı. futbol turnuvaları da geçen sene bildiğim kadarıyla bi fakülteler arası düzenlendi. bir de fakültenin bölümleri arasında bir futbol turnuvası düzenlendi. basket takımı filan da var fakültenin..makine müh. güzeldir yaa.ben seviyorum en azından..kazananlara hayırlı olsun diyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fefatihfe -- 14 Ağustos 2010; 22:41:05 >

• Hazırlık Atlamak İsteyen Arkadaşların Dikkatine!!!

Ben kararımı verdim hazırlığı atlamak istiyorum diyorsanız. Bu sınava evde çalışıp girebileceğiniz gibi kurslardan da yararlanabilirsiniz.

1- YABANCI DİLDE YETERLİK SINAVINA (MUAFİYET SINAVI) HAZIRLIK KURSU (Gazi Üniversitesinin açtığı bir kurstur. Gerekli bilgiler linktedir.)

Link: TIKLA!

2- ROYAL Akademi (Bu kurs özeldir Gazili hocalar ders vermektedir. Kazandırma yüzdesi yüksek olduğundan Gazililer tarafından tercih edilir.)

Bilgi için: 432 20 58 Cep: 0532 461 61 44
    Yer: Kızılırmak sok. 63/48 Kocatepe Türkiye
    Facebook grubu :http://www.facebook.com/group.php?gid=30668166314

• Kayıt için gerekli bilgi ve belgeler klavuzu pazartesi günü yayınlanıyor. Hangi bölümlerde hazırlık olduğu, adresinize gönderilen dosyanın nasıl doldurulacağı, ders alma işlemleri vs hepsini orada bulabilirsiniz.
  • Beyler duyduğuma göre kayıt günü çok kalabalık oluyomuş. Ben sabah 7 gibi gitsem yinede sıra olur mu? Ayrıca harç parasını kayıt gününden önce bulunduğumuz şehirden yatırabiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuNTiS

Beyler duyduğuma göre kayıt günü çok kalabalık oluyomuş. Ben sabah 7 gibi gitsem yinede sıra olur mu? Ayrıca harç parasını kayıt gününden önce bulunduğumuz şehirden yatırabiliyor muyuz?

Evet bende böyle yapmayı düşünüyorum. Harç Parasını bursa'dan ödeyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peçito

quote:

Orijinalden alıntı: GuNTiS

Beyler duyduğuma göre kayıt günü çok kalabalık oluyomuş. Ben sabah 7 gibi gitsem yinede sıra olur mu? Ayrıca harç parasını kayıt gününden önce bulunduğumuz şehirden yatırabiliyor muyuz?

Evet bende böyle yapmayı düşünüyorum. Harç Parasını bursa'dan ödeyeceğim.

Harcı kendi şehrinizden yatırabilirsiniz. Sırayı dert etmeyin sıkıntı yaratmaz.
  • Gazi Makinada okuyan arkadaşlar benimle irtibata geçebilirmi soracağım sorular var lütfen yardım edin msn yoluyla konusalım lütfen dostlar yardımmmmm
  • harcı kendi şehrinizden yatıramazsınız diye bişey duydum siz eminmisiniz kendi şehrimizden yatırabilceğimize?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuba_91

harcı kendi şehrinizden yatıramazsınız diye bişey duydum siz eminmisiniz kendi şehrimizden yatırabilceğimize?

O bir hurafedir artık bankacılık işlemlerinde o tarz bişey kalmadı parayı istediğiniz şehrin istediğiniz bir şubesinden orada yazılı olan hesaba yatırabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragornalican

quote:

Orijinalden alıntı: tuba_91

harcı kendi şehrinizden yatıramazsınız diye bişey duydum siz eminmisiniz kendi şehrimizden yatırabilceğimize?

O bir hurafedir artık bankacılık işlemlerinde o tarz bişey kalmadı parayı istediğiniz şehrin istediğiniz bir şubesinden orada yazılı olan hesaba yatırabilirsiniz.

saol yardımın için
  • UYARI!!!

Sizden bu tip soruların geleceğini bildiğimden şimdiden uyarayım.
    Öncelikle bana dosyalar gelmedi diyerek paniğe kapılmayın başkalarına gelmiş olabilir fakat size de mutlaka 1 hafta içerisinde ulaşacaktır. Bu tip aksaklıklar zaman zaman yaşanmaktadır. Heyecana kapılmayın PTT tarafından kapınıza kadar dosyalar getirilecektir. Evde yoksanız kapınıza not bırakılır.

İkinci en önemli konu ise şurayı yanlış mı doldurdum buraya yanlışmı yazdım diye sorulan sorular. Arkadaşlar dosyaların içinden çıkan kağıtların birinde ne yapmanız gerektiği adım adım yazılmakta oraya uygun olarak dosyanızı tamamlayınız. Yanlış mı doldurdum diye paniğe kapılmayın kayıt sırasında sadece bankaya yatırdığınız para dekontları dışında fazla bir şeye önem verilmiyor. Dosyaları mümkün olduğu kadar doğru tamamlayıp kayıda gidin. Zaten herşey online olduğu için oraya yanlış bir bilgi bile girseniz düzeltilir merak etmeyin. İstedikleri paraları düzgünce yatırın unutmayın!!! Ayrıca internetten bir ön kayıt isteyecekler o kaydı öğrenci numaranız belirli olacağından şifrenizde büyük ihtimal tc kimlik numaranızın son 6 hanesi oluyor.https://ogrenci.gazi.edu.tr/ogrenci/ buradan yapacaksınız. Sistemden kayıt bölümüne bilgilerinizi girip kaydedip bir çıktı alıp ekleyeceksiniz dosyanıza bunu çok unutan oluyor bu konuya dikkat edin. İstediği herşeyi yapın özellikle yatırılacak paralara özen gösterin. Yanlış bilgi girdim mi diye hayıflanmayın. Kayıt gününde de gidip kaydınızı yaptırın. Kuyruğuda kaygı etmeyin çoğu bölümde o tarz bir sıkıntı yok en fazla bekleseniz 1 saat bekleriniz. (Bu işlemler sırasında noterlede işiniz yok bir çok kişi notere şunu onaylatacaksını filan der kulak asmayın siz dosyaların içinden çıkan yönergeyi dikkatle okuyun.) Harç yatırma işlemleride kayıt sürecinde değildir o işlemler okul açılırken Eylül ayında yapılır kafanızı karıştırmayın. Kayıt için gerekli paralarıda Üniversitenin vereceği hesap numarasına göre bağlı olduğu bankaların her ilde ki şubelerine yatırabilirsiniz. Banka dekontlarını dosyaya koymayı unutmayın.!

Gaziye Hoşgeldiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aragornalican -- 15 Ağustos 2010; 13:07:26 >

• Hatta bana o dosyalar gelmemişti hiç..Böyle bir durum olursa size en yakın PTT şubesine gidip kimliğinizi gösterip alabilirsiniz. ben gitmek zorunda kalmıştım mesela.. kayıt günü de çok fazla sıra filan olmuyo..zaten her bölümün kayıt işlemleri ayrı ayrı yapılıyo..önemli kısımları doldurmayı atlamayın yeter..
  • Gazi'nin sitesinde bütün fakülteler açılıyor fakat İktisadi İdari Bölümler Fakültesi açılmıyor..Bir sorun mu var acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .CurLy!

Gazi'nin sitesinde bütün fakülteler açılıyor fakat İktisadi İdari Bölümler Fakültesi açılmıyor..Bir sorun mu var acaba ?

Olabilir. Açılmıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aragornalican -- 15 Ağustos 2010; 15:05:25 >
  • çift anadal başvurularını 1. sınıfta yapabiliyor muyuz?
  • 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.