Şimdi Ara

***GAZİ ÜNİVERSİTESİ*** GAZİ'Yİ KAZANANLARI BEKLİYORUZ. (496. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.979
Cevap
66
Favori
585.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 494495496497498
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 4alerce

Yurtlarla ilgili yardımcı olabilecek baba yiğit var mı

hazırlık yılında yurt onerisinde bulunacak arkadaslar pm atarsa sevnirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Dün kesin kayıt yaptırdım lakin obs'de hala kayıtlanma şekli enstitü ön kayıt şeklinde görünüyor.

Orijinalden alıntı: pixelboy

Yuksek lisansta ogrenci karti veriliyor mu? Bilgisi olan var mi?

evet hocam veriliyor.
  • abi şu dün girdiğimiz hazırlık atlama sınav sonucu ne zaman belli olacak dünden beri bekliyorum hani geçtim mi kaldım mı öğreneyim de planlarımı yapayım . sabahtan beri yademi arıyorum hat hep meşgul yok efendim mesaj kutusu doluymuş çıldıracam az kaldı!
  • bu sene almanca öğretmenliği kazandım hiç bir hazırlık atlamaya felan girmedim (almanca temelim yok ) bu sene gölbaşında okula başlıyacam hazırlık 1 sene buraya servis varmıdır yoksa 2 vasıtamı gitmem gerekicek her gün? evim ankara keçiören incirlide birde akademik takvimde derslerin 18 inde başladığı yazıyor öğrenci girişi yaptım ama bi ders programı v.b birşey bulamadım henüz yardımcı olabilcek varmı bu konularda acaba? Ayrıca gazi olduğu için devamlı küpe top sakal vs vs olaylara karışan abilerimiz olduğunu duyuyorum eğitim fakültesinde ve gölbaşında durum nasıldır acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasdacik -- 12 Eylül 2017; 16:6:24 >
    Birçok yere servis var. İncirli'ye olup olmadığını bilmiyorum. 14 Eylül-15 Eylül'de öğrenci bilgi sisteminden ders kaydı yapabilirsiniz. Girip "Hazırlık" dersini seçmeniz yeterli olacaktır. Hazırlıkta ders kaydı yapmayanlara bir şey olduğunu duymadım. Ama yapmanızda fayda var. Gölbaşı'nda herhangi bir sorun yok. Okuldaki küpeli top sakallı kişilere, küpesi sakalı nedeniyle kimsenin karıştığını görmedim.

Orijinalden alıntı: merhaba50

Birçok yere servis var. İncirli'ye olup olmadığını bilmiyorum. 14 Eylül-15 Eylül'de öğrenci bilgi sisteminden ders kaydı yapabilirsiniz. Girip "Hazırlık" dersini seçmeniz yeterli olacaktır. Hazırlıkta ders kaydı yapmayanlara bir şey olduğunu duymadım. Ama yapmanızda fayda var. Gölbaşı'nda herhangi bir sorun yok. Okuldaki küpeli top sakallı kişilere, küpesi sakalı nedeniyle kimsenin karıştığını görmedim.

öncelikle cevabınız için teşekkür ederim hocam. Etrafta duyduğum laflardan sonra baskı göreceğimi düşündüğümden okul değiştirmeyi bile düşündüm şahsen . Benim bölümüm eğitim fakültesinde 1 sene oraya gitmeyeceğim en azından fakat öğrenci kartımı almak için ve bu servis hakkında bilgi almak için beşevleremi gitmeliyim acaba ?

• dasdacik kullanıcısına yanıt
    Servis ankaranın dört bir köşesine var, ücretleri pek makul değil ama. Dersler genelde 9.30 da başlıyor ve ilk gün ders saatlerini asarlar panoya yada kapıya. Gölbaşı yerleşkesinde pek katışmazlar lakin eğitim ve edebiyatta karışabilirler. Senin zevkin senin kararın, sıkıntılı bir hareket yapmadığın sürece öğüt verirler ama birşey yapmazlar. Batı dilleri bölümlerinde öğretmenlik dahil hiç sıkıntı yaşamazsın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dasdacik kullanıcısına yanıt
    Öğrenci kartını hazırlık atlama sınavına gittiğimde kendi fakültemden aldım diye hatırlıyorum. Almayanların kartlarını Gölbaşı'na yolluyorlar mı bilmiyorum. Servisle ilgili işlemler Gölbaşı'ndan yapılabiliyordu.
    Bir de BankJet24 kartı var. Okul Halkbank'la anlaşmalı. Yemekhane ve kantinde bu kart kullanılıyor. Nakit parayla satış yok. Öğrenci kimlik kartı için Beşevler'e gidecekseniz bu kartı da alabilirsiniz.
    Cevaplarınız için sağolun. okul konusunda önyargılarım var şahsen. Yarın erkenden beşevlere gidip öğrenci işlerini bulup kartımı vs alıp servisede bakıcam. metrodan ankaray ile insem bulurum heralde kendi okulumu
    Servis için gölbaşına gitmeniz lazım. İlk gün kendiniz gideceksiniz zaten. Merkez kampüse giderken kızılay dsn ankaray a binip beşevlerde inerek ankara üni nin yanından direkt yukarı yürürseniz gidersiniz gazi ye zaten merkez kampüsün ulaşımı gayet rahat.

• Öğrenci işleri sayfasına numaramı öğrenmek için tc mi girdiğimde bişey çıkmıyo ne yapmam gerekiyo?

• gaziyi kazanan tum arkadaslarin gazasi mubarek olsun, gecmis olsun. tasdikname gunleri benim zamanimda carsamba ve cumaydi, bir gun onceden basvurursaniz kurullara yetisiyordunuz. net bilgiyi ogrenci islerinden alabilirsiniz. :)
  • Arkadaşlar pazartesi gününden itibaren 1 hafta boyunca 1. Sınıflar için uyum haftası var. Bu süreçte ders var mı yok mu anladım. Biz derslere gırmeye 25 eylülde mı baslayacaz yoksa 18 ınde başlıyor. Bölümü aradım. Konuya fransızlar bilgi sahibi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 494495496497498
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.