Şimdi Ara

***GAZİ ÜNİVERSİTESİ*** GAZİ'Yİ KAZANANLARI BEKLİYORUZ. (495. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.979
Cevap
66
Favori
585.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 493494495496497
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FrknEgeOztrk

Fianlden sonra olursa büt yada yaz okulu zorunlu eğer normalde vize ort. O civardaysa okutmanınla konuşmalısın

Finalden once olmaz hocam finalden sonra diyorum idaredekiler yardim edebilir mi yani amacım büte kalmamak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrknEgeOztrk

Edemez final ve bütten önce bütün yardımları

Okutmanları demiyorum ya mesela final notuna şikayet etsek 3-5 puan artabilir mi sinirda kalinca ama sen sistemi bilmiyosun heralde cunku hazirlikta yaz okulu falan yok ki :(

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar gazi hazırlıkta final sınavına daha önce girmiş olan var mı bilgi verir misiniz vizelere göre nasıl bir sınav bilen varsa acil yardima ihtiyacim var final yarin.

Orijinalden alıntı: Berkayra

Arkadaşlar hazirlık sınıfında 58-59 ile falan kalınca bir şekilde hocalarla konuşup geçme ihtimalimiz var mıdır ?

Tamamen hocayla olan ilişkine bağlı. Kendi bölümünde insiyatif kullanabilir ama sınav sonucun açıklandıktan sonra bu çok zor açıklanmadan öğrenmenin bi yolunu bulmalısın.

Ben 5 yıl önce vize sınavımda yükseltmiştim ama gene de finale 1 puanla kalmıştım.
  • Bilgisayar Mühendisliğinde yüksek lisans yapıyorum

“Napalım, kısmet değilmiş…”
  • Bilgisayar mühendisliği bölümünde okuyan arkadaşların görüşlerini alabilir miyim? Gazi, Kocaeli, Akdeniz, Sakarya vs. gibi yerler gelecek. Mezuna kalıp kalmamakta da kararsızım. Görüşlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum (:
  • beyler son senede not kredi açarken 2/5 i kadar mı fazla kredi veriyor okul yoksa 3-5 kredi güzellik yapıyor mu.
  • Up . Kafamda birkaç özel mühendislik var öncellikle onları yazacağım . Sonraki sıralara Hacettepe ve Gazi gibi ünilerde Kimya yazmayı düşünüyorum . Umarım bu konu benim gibi yazacak yada yazmayı düşünenlere biraz ışık olur .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CE6EA6FE -- 15 Temmuz 2017; 21:36:56 >
  • Merhaba arkadaşlar, Gazi Üniversitesinin sosyal olanakları ne durumda acaba birde Maltepe yerleşkesinde okuyan varsa kampüs hakkında görüşlerini alabilirsem çok memnun olurum. Hele mimarlık okuyan varsa pm atarsa harika olur. İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Optimization -- 18 Temmuz 2017; 0:23:7 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4alerce -- 18 Temmuz 2017; 22:5:40 >
  • Mühendislik, mimarlık okuyup da filmlerde olduğu gibi çimenlere oturup sohbet edeceğini falan düşünenler varsa düşünmesinler. Zaten Maltepe'deki yerleşkede öyle pek bir yer de yok. Şehrin içinde. Yerleşke büyük bir yer değil.
    Hazırlık atlama sınavını geçemediğiniz takdirde hazırlık eğitimini Maltepe'de değil de Gölbaşı'nda alacağınızı da unutmayın. Başka şehirlerden gelecek arkadaşlar haritadan Gölbaşı'nın şehir merkezine olan uzaklığına bir baksın. Sürekli dolmuş var. Belediye otobüsleri de mesai başlangıç-bitiş saatlerinde sık sık Gölbaşı'na gidiyor. Ulaşım konusunda yüksek ihtimalle araç sıkıntısı çekmezsiniz. Ama şehir merkezinde okuyacağım diye gelen varsa şimdiden bilsin, hayal kırıklığına uğramasın.
    İngilizceniz yetersizse şimdiden oturup hazırlık atlama sınavına çalışmaya başlayın. Hazırlıkta çok iyi İng. öğreneceğim gibi bir beklentiye girmeyin. Okul dışında kendiniz ek çalışma yapmanız gerek.

• akilsizadam kullanıcısına yanıt
    Hocam başka bölüm yazmanı öneririm

• Muhendislik fakultesi ana kampusde degil sosyal olanaklari skinti bu bakimdan ama oldukca merkezi bi konumda yuruyerek on dk icinde kizilayda olabilirsiniz. Bahcelievlerde yurume mesafesinde diyebiliriz. Metro banliyo gar otubus duraklariyla heryere gidebilirsiniz

Orijinalden alıntı: kryptox

Hocam başka bölüm yazmanı öneririm

Hocam 2 yıldır Selçuk'ta Elektrik-Elektronik okuyorum
    PSN: akilsizadam Battletag: akilsizadam#2625 XBox: akilsizadam
  • quote:

Orijinalden alıntı: timmydncn

quote:

Orijinalden alıntı: RuLz

quote:

Orijinalden alıntı: timmydncn

quote:

Orijinalden alıntı: RuLz

Üniversite öğrencisiyim 2.ci yılım tekrardan hazırlanıcam beyler gazi inşaat için 30 k sıralama lazım herkes yapamazsın dese de ben inatla çalışıcam ve yapıcam
    Kısacası 2013 Gazi inşaat müh. adayı.

Gaziantep temi yaşıyordun yoksa kazanıp mı gittin oraya arkadaşım bende gaziantep anadolu lisesi çıkışlıyımda o yüzden sordum.Yazına gelince sakın vazgeçme kimin ne dediğini umursama bir şeyi zaten çok istiyorsa insan gereklerini kendi yerine getirir ve o diyenlerede en güzel cevabı sonuç olarak verir umarım istediklerin olur.

Cok tesekkur ederim -

Dogma buyume Ankaraliyim , Antep e sigamiyorum sehir iyi hos da, ben Ankara ozlemiyle kendimi yiyip bitirecegim bir gun.

5 sene yaşadım gaziantepde ankaradan sonra öyle hissetmen çok doğal umarım gazi üniversitesinde görürürüz senide bir soru veya merak ettiğin bişey olursa cevaplayabilirim

5 yıl olmuş Nasıl olduysa bu yazıya tekrar denk geldim mesajımın alıntılandığı bölümden.

Neler oldu özet geçmek istiyorum aslında,

ODTU'lü bir kız arkadaş edindim ki 10 ekimde 2012'de ilişkimiz 1 aylık idi. Bana ne işin var Antep'de ben seni çalıştırırım bırak dondur gel, Ankara'da bir inşaat mühendisliği çalışır kazanırız dedi. Çok stressli günler geçirdim. Çok zor oldu TED inşaatı 50 burslu kazandım yarım dönem hazırlık okudum geçemedim derslerimi de saymadılar her neyse ilk sene bursumu yükselttim okul içinde part time çalıştım başka işlerde de çalıştım araba parası biriktirdim. Lisans eğitimimi üstten sürekli ders alarak 3.5 yılda tamamladım.

Ailemin ve kız arkadaşımın yanında olmak çok güzeldi. TED'den mükemmel arkadaşlar ve hocalar edindim. (Artı TED referansları) mezun olur olmaz işe girdim. Şu an işimin 3. haftası ve zamanında Antep'i bırakıp sınava çalışıp tekrar geldiğim için çok mutluyum.

Not: İkinci arabamı aldım onu satıp daha da güzel bir şey almaya çalışıyorum, sevgilimle hala beraberiz evlilik planları var belki amerikaya yerleşme durumumuz var 2017 dv lottery'i kazandı. Nasip 5 sene sonra yine bu yazıyı güncelleyeyim

• Yurtlarla ilgili yardımcı olabilecek baba yiğit var mı
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.