Şimdi Ara

Gazi Tıp vs Ege Tıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
3.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ege tabiki de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam gazi tıpın rektörü tanıdık mı acaba? ege tıp ile gazi tıpın karşılaştırılıcak bir yanı yok. zaten izmiri saymalayalım bile. tıp yorucu bir süreç bunu ankara gibi bir şehirde daha yorucu ve yıpratıcı bir hale getirmek pek mantıklı değil. zaten ülkede tıp alanında sayılı üniversite var. hacattepe çapa cerrahpaşa ankara ege bunlar aşağı yukarı birbirinin dengi. ama gazinin kadavra imkanı yok. bir çok alet haci bayram veliye taşınmış diye bir bilgi okumuştum internetten.
  • 2si arasında kalırsan ege tabii ki

ama ankaraya da göz atın derim

ankara ege hacettepe cerrahpaşa çapa ekol olan okullar bunlar haricinde yazma derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 10 Ağustos 2020; 14:6:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sweatgirl2121

hocam gazi tıpın rektörü tanıdık mı acaba? ege tıp ile gazi tıpın karşılaştırılıcak bir yanı yok. zaten izmiri saymalayalım bile. tıp yorucu bir süreç bunu ankara gibi bir şehirde daha yorucu ve yıpratıcı bir hale getirmek pek mantıklı değil. zaten ülkede tıp alanında sayılı üniversite var. hacattepe çapa cerrahpaşa ankara ege bunlar aşağı yukarı birbirinin dengi. ama gazinin kadavra imkanı yok. bir çok alet haci bayram veliye taşınmış diye bir bilgi okumuştum internetten.
    Siz hangi fakültedesiniz hocam, sanırım gaziden mezunsunuz

• infntesimal İ kullanıcısına yanıt
    hocam bende bu sene sınava girdim şuan ben de üniversite araştırıyorum. internetten araştırdığım ve tanıdığım insanların verdiği bilgilere göre böyle bir yorum yaptım.
  • sweatgirl2121 S kullanıcısına yanıt
    ankara eğlenceli ya

3. caddesi 7. cadde tunalı çok güzel mekanlar

hatta hafta sonu eskişehire 1 saate gidilebilir uzaklıkta hızlı trenle

başka bir gün arkadaşlarla hafta sonu istanbul yapılabilir hızlı trenle artık çok yakın

başka bir zaman da arkadaşlarla bursa yoılabilir

biz yapıyorduk

türk msic sayesinde gezmediğimiz şehir kalmadı

ankara üniversitesinin kampları yazlıkları tatil yerleri var öğrenciler için baya indirim var

ankara çevresinde 3-4 günlük kamp yapılacak alanlar var ve bunun için etkinlikler düzenliyorlar
    http://sks.ankara.edu.tr/category/ogrenci-kamplari/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 10 Ağustos 2020; 13:47:45 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ege Tıp vs Ankara Tıp
    geçen yıl açıldı
    AKDENİZ TIP VS EGE TIP
    5 yıl önce açıldı
    Ege Tıp vs ODTÜ Makina
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Hocam yök sanal fuardan gazi tıbbın yetkililerine sordum kadavra konusunu ve bana kadavralarının olduğunu söylediler.

• sinyorsebastian kullanıcısına yanıt
    en son kadavrayı gömdüler belki yöke söylememişlerdir
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    hocam sizi takip ediyorum. üniversitenizi çok seviyorsunuz tebrik ederim.zaten ankara tıp ve ege tıpa gidip de memnun olmayan duymadım. ama insanların yapısı biraz farklı ben mesela binalar kafeler gibi yerlerden pek hoşlanmıyorum doğa ağaçlık toprak deniz gibi yerleri seviyorum.izmir de insanların para harcayıp tatil yapmak için para harcadığı yer size en fazla 1-2 saat uzaklıkta.
    Yanlış anladınız galiba hocam. Yök'ün sanal fuar isimli bir organizasyonunda, gazi tıpta ders veren bir hocaya sordum ve kadavralarının olduğunu söyledi.

hocam o sırlamada pişman olacak bir seçim yapmayın ankara tıp gibi bir yer dururken gazi mantıklı değil. şunu unutmayın kimse yemeğim tuzlu demez.oradaki yetkililerin kendi üniversitesini yerme gibi bir sanşı yok. bunu resmi olmayan insanlardan duyabilirsiniz oranın öğrencileri veya tanıdığınız birilerine sorun. dediğim gibi o sırlama harcanacak sıraalaama değil hadi sıralama için tercihh yapmıyorsunuz desem ege tıp ve marmara tıp varken ora yine mantıklı değil. 4k sıralamanız olsaydı o civardaki üniversiteler araştırlıp konuşulurdu. mam bu sıralamada ora pek mantıklı değil
    haklısın odtü-beytepe hariç şehirin içinde zor

ama kamp yerleri tatil yerleri ılgaz manavgat örsem gibi sadece ankara üniversitesi ait tatil yerleri bulunmakta öğrencilerin bu gibi şeylerden yararlanması için kuruldu

ankara merkeze 1-1.5saat uzaklıkta ormanlık alanlarda kamp yerleri bulunmakta

hatta ankara üniversitesi izcilik kulübüne katılarak bu etkinlerden bol bol yararlanabilirsiniz

ama ankara merkezde bu gibi şeyler bulunmuyır

ama olanaklar sunuluyor arkadaşlarımdan yapan var başka ünide olup öeşitli kamplara giden ama ben şahsen gitmedim:(
    ama eskişehir bol bol gittim istanbula da 2-3 kez gittim hafta sonu gezmek için okul zmananımda

sanırım yanlış bilgi verdiler öyle düşünüyorum

belki de bu dönemde kadavra satın almışlardır geçen dönemdekiler baya sıkıntı yaşamıştı o sebepten söylüyorum:)
    Olabilir hocam. Ben de onların yalancısıyım.

• Gazi dönem 2 ye geçtim, kadavra yok hocam

• Kuzenim gazi tıp, sevgilim ege tıp, ben deü tıpta okuyorum.
    Gözlemlerime göre ege>gazi>deü
    Ege tıpın da derslerine giren biri olarak egeyi tavsiye ediyorum
  • Bizde yalan yok durum bu, ama bu kadavra meselesinde bağışların artması, bilincin artması lazım, yoksa ankaranın merkezinde bir fakültede böyle bir eksik olmaması lazım, ben gazi fanatiği falan değilim, benim tapulu malım değil sonuçta, ama yukarıdaki arkadaşların söylediği gibi, yok egeyle marmarayla ankarayla kıyaslanmazmış falan sözlerine pek inanmıyorum açıkçası.

• Benden size tavsiye bir an önce tercinizi yapın ve kendinizi donanımlı bir doktor olarak yetiştirme konusunda elinizden geleni yapın, kitaplar tüm dünyanın kullandığı kitaplar, farklı kitap yok, oxforddaki de ankaradaki de aynı kitabı okur, yarın hastaneye girdiğinizde siz kovalamazsanız kimse size bir şey öğretmez, zaten kontenjanlar çok kalabalık, sizin mücadele etmeniz lazım, yani demek istediğim yazın puanınız gelen yeri ve bir an önce yks sınav kafasından kurtulun bilgiyle donanın

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.