Şimdi Ara

Gazi Tıp vs Ege Tıp (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
4.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam keşke birbirimizi kırmasaydık. ama bence yazdıklarınız yanlış bir çok anlamda iyi olabilir ama kesin bir üstünlükten bahsedilemez. ne biliyim ankarnın hocası egosit olabilir gazinin olmayabilr. mutlaka ikisinin farklı yerlerde birbirini geçtiği konular vardır.
  • infntesimal İ kullanıcısına yanıt
    tatava yapma burda kalkıyorsun bulunmadığın yer hakkında kesin yorumlarda bulunma diyorsun sonra van kesinlikle hacettepeden kötüdür diyorsun laf oyunları yapan sensin iki dakikada internette yazılan şeylerle mental ve kültürel birikimimi eleştiriyorsun blok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

tıp tıptır gelecekte türkiye düşünenler için sonunda herkes türkiyede uzmanlık alanı sınavlarına girecekler hakkarıdaki de istanbuldaki de

yurtdışı düşünüyorlarsa top okullara gitmesi taraftarındayım ing tıp yazılması daha doğru olur ama türkçeden de giden var ama ing ye göre 1 adım geride başlar

fazla fark yok boşa kimse kırmasın birbirini hepiniz çok iyi dereceler yapmış öğrencilersiniz

• fazla uzatmanın anlamı yok yoksa herkes kendi düşüncesinin doğruluğuna savunacak

gelecek hekimler arasında birlik olalım yeter bence ilerde çok fazla birbirimizi sahip çıkacağız zaten

hepimiz birbirimizin meslektaşı sonuçta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 10 Ağustos 2020; 14:42:25 >

Orijinalden alıntı: Ankaratıplı

fazla uzatmanın anlamı yok yoksa herkes kendi düşüncesinin doğruluğuna savunacak

gelecek hekimler arasında birlik olalım yeter bence ilerde çok fazla birbirimizi sahip çıkacağız zaten

hepimiz birbirimizin meslektaşı sonuçta
    Ya hocam, ben gazideyim dünden beri bana soranlara ankara yazın diyorum, fanatikliğim falan yok, kim nereyi istiyorsa orayı tercih etsin zaten, arkadaş gerdi ortamı

• sweatgirl2121 S kullanıcısına yanıt
    yok hocam ne kırması kırdıysam kusura bakmayın sizi tüm fakültelerin belli üstünlükleri ve zayıflıkları var bence olay bunları araştırmak ama belli yerlerden sonra kişisel tercihler de işin içine giriyor bana göre ankara gazi'den üstündür genel olarak ankara'da tıp fakültesi d3ndiğinde ilk hacettepe sonra ankara en son gazi söylenir ben hiç gazi'yi ankara'dan önden tutan görmedim bunu belirtiyordum zaten

tercih zmaanı süre de az kaldı endişeliler sonuçta herkes istediğ fakülteyi yazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0CC398553 -- 10 Ağustos 2020; 14:51:48 >
    10 tane kaliteli hoca sayarım sana gerisi bomboş. Gastro stajı aldın mı? Enfeksiyon? Hematoloji? Endokrin? Anestezi? Göğüs cerrahisi? Göz? Nefrolojiden bahsetmek bile istemiyorum. Bu stajlarda hocalardan öğrendiğim tek bilgi yok.
    Göğüs hastalıklardan Oğuz hoca
    Kardiyolojideki Özhan hoca, emin hoca, özer hoca, daimi hoca ki bu okulda bir şeyler öğrenebildiğimiz tek staj kardiyoloji
    Acildeki Başak hoca
    Genel cerrahide Tarkan hoca
    10 bile olmadı
    Bu 7 hocaya saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-56235ED8C -- 10 Ağustos 2020; 14:37:9 >

• memnun kalmama sebebiniz belki pdö ağırlığı olabilir çünkü 2019dan itibaren yeni dönemlerde pdö azaltılıp diğer okullardaki gibi bir sisteme geçilmiş bildiğim kadarıyla yeni sistemin daha mantıklı olduğu da söyleniyordu tabii daha iyi bilirsiniz sonuçta 6 yılınız geçmiş döneminizdeki arkadaşlarınızın süşünceleri nelerdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E2B59F3A8 -- 10 Ağustos 2020; 15:44:30 >

Son 2 seneye kadar ben de okulumu çok sevip sürekli övüyordum ta ki ege tıp derslerine girene kadar. Hocalar ve dersler arasında bu kadar fark olması beni üzdü. Hele geçen ay İstanbul tıp fakültesinin online derslerine katılınca farkı çok iyi anladım.
    Yukarıdaki arkadaş gibi okulumu körü körüne savunacak değilim. Diğer fakülteleri gördükten sonra savunulacak bir yanının olmadığını anladım zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-56235ED8C -- 10 Ağustos 2020; 14:56:34 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thestalk -- 10 Ağustos 2020; 16:1:4 >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.