Şimdi Ara

Gazi Tıp vs Ege Tıp (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
4.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam arkadaş 3.1k sıralama yapmış. şahsen ben tıp düşünsem o sırk1alamada ankara tıp geliyorken gazi tıpa gitmem kıyastan kastım bu rehberlik hocasına da sorarsanız size 3.1k sıralama da ankara mı ege mi tercih edersin diye bir soru sorara

Orijinalden alıntı: sweatgirl2121

hocam arkadaş 3.1k sıralama yapmış. şahsen ben tıp düşünsem o sırk1alamada ankara tıp geliyorken gazi tıpa gitmem kıyastan kastım bu rehberlik hocasına da sorarsanız size 3.1k sıralama da ankara mı ege mi tercih edersin diye bir soru sorara
    Bana cevap verdiniz sanırım, katılıyorum size ben de geçen sene gaziden önce ankara yazdım zaten, orada karşı çıktığım şey yok karşılaştırılmaz falan filandı, hiçbiri bir oxford deği abartmayalım, yoksa tabi ki ankara yazarsın mantıklıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam sıralamanız 3.1k'imiş bence 1. tercihe ankara tıp yazılmalı ankara tıp bir ekoldür gazi veya ege ile karşılaştırılamaz gazi dediğinize göre ankara şehriyle ilgili bir sorununuz yok kesinlikle ankara tıp'ı göz önünde bulundurun

Orijinalden alıntı: Guest-E2B59F3A8

hocam gazi deü'den iyidir denmez bence tam tersi
    Siz hangi fakültedesiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E2B59F3A8 -- 10 Ağustos 2020; 14:19:19 >
    anlayışınız için sağolun hocam. hocam bende tıp konsuudna kararsızım tıptan çok sıkıldığınız oluyor mu? sosyal failyet olarak zaman ayırailiyormusunuz? ben ankara tıp istiyordum çok kişi ile konuştum fikrimi ege ye akydırdılar. ama ege ye gidip hem deres hem de sosyal aktivitelree zaman ayırabilirmiyim. çok kafam karıştı CENG düşünüyorum ama tıpa gidersem işim garanti gibi düşünüyorum.

hocam gazi deü'den iyidir denmez bence tam tersi
    Deü mezunu olarak gönül rahatlığıyla söylüyorum ki deü eğitim kalitesi olarak çok ama çoook kötü
    Ha ben gelirim kendim çalışırım diyorsan sıkıntı yok ama hocalardan pek bir şey bekleme

umarım ege olacak henüz bilemiyorum yalnızca 2 fakültede de okuyan insanların söylediklerine ve kendi araştırmalarıma göre kıyasladım ankara tıp'ı çok isterdim ama kaçıyor maalesef
    Hocam ben gazideyim, dediğim gibi tapulu malım değil, bir sürü fakülte gibi devletin fakültelerinden biri, yarın uzmanlıkta başka bir fakülteye giderim belli mi olur, yani fanatik değilim, size önerim içerisinde bulunmadığınız fakülteler ya da yerler için kesin ifadeler kullanmayın, ne kadar doğruluk payı olsa da insanlar puan sıralamasına göre yorumluyorlar, biri birinden 1 puan bile fazla olsa millet orayı gazlıyor, yoksa gaziyi en çok ben eleştiririm, ama emin olun nereye giderseniz gidin beğenmeyeceğiniz şeyler olacak, hiçbir şey dışarıdan göründüğü gibi değil

• ankara tıp hakkında hocam bilginiz var mı acaba neden ankarayı egeye tercih ederdiniz. benim sıralamam 3k geldi
    benim kullandığım tek kesin ifade ankara tıp'ın gazi veya ege'den üst düzeyde olduğuydu bunu da forumda çoğu zaman ege'de okuyan arkadaşlar da belirttiler açıkça benim orada bulunup bulunmamam bir şeyi değiştirmiyor

benim kullandığım tek kesin ifade ankara tıp'ın gazi veya ege'den üst düzeyde olduğuydu bunu da forumda çoğu zaman ege'de okuyan arkadaşlar da belirttiler açıkça benim orada bulunup bulunmamam bir şeyi değiştirmiyor
    Valla hala anlamadınız beni buna hayret ediyorum, ben diyorum ki mesela ben cerrahpaşa hacettepeden iyi diyemem ya da ankara egeden, böyle diyebilmem için buraları görmem lazım, derdim gazi falan değil, neyse yoruldum size hayatınızda başarılar

• infntesimal İ kullanıcısına yanıt
    size ben yazmadım bile önce yazan kişi ben değildim ilk siz bana yazdınız açık bir şekilde üniversite memnuniyet anketlerinde gazi'nin ankaradan çoğu anlamda vasat olduğunu görebilirsiniz burada da kimse gazi'nin ankara'dan iyi olduğunu söylemez çoğunluğun fikri esas alınır ayrıca malum partinin arka bahçesi olarak nitelendirilen bir okul evet ankara üniversitesinin tırnağı olamaz net size de hayatta başarılar

hocam ankaratıplı'nın tanıtım yazılarını okursanız çok güzel şekilde yazıyor orada ona da pm atarsanız çok yardımsever birisi eminim benden daha iyi anlatacaktır
    teşekkürler hocam ankara tıplının yazılarını okuyorum.

Orijinalden alıntı: sweatgirl2121

hocam size katılıyorum hiç bir şekilde hacattepe vandan kesinlikle iyi denemez mutlaka birisi bir yer de artı olurken diğer yerde eksi olucak.bu gazi ile ege için de geçerli
    Laf oyunların gerek hocam, cin olmadan adam çarpamaya çalışmaya gerek yok, hacettepe vandan iyidir bu kesin, amaaaaan neyse yoruldum, yazdığımı da pişman oldum

hocam şu anda okuyan kiminle konuşsam tam tersini söylüyor anlamadım yani ama lisede kendim çalışarak yaptım ünide de sorun olmazdı benim için
    Hocaların kalitesizliğinin farkına varacak kadar büyümemiş veya yata yata geçmenin bir fakülteyi iyi yaptığını düşünen boş insanlara sormuşsun demektir
    Sadece şunu diyeyim İstanbul tıp fakültesinin intörnlere yönelik online derslerini dinledikten sonra 6 seneme o kadar acıdım ki
    Neyse yaşayarak öğrenilir şimdiden başarılar diliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-56235ED8C -- 10 Ağustos 2020; 13:35:15 >

size ben yazmadım bile önce yazan kişi ben değildim ilk siz bana yazdınız açık bir şekilde üniversite memnuniyet anketlerinde gazi'nin ankaradan çoğu anlamda vasat olduğunu görebilirsiniz burada da kimse gazi'nin ankara'dan iyi olduğunu söylemez çoğunluğun fikri esas alınır ayrıca malum partinin arka bahçesi olarak nitelendirilen bir okul evet ankara üniversitesinin tırnağı olamaz net size de hayatta başarılar
    Bir şey diyim mi siz nereyi kazanırsanız kazanın, bu kafayla gidip mental anlamda, kültürel anlamda kendinizi geliştirmezseniz muhtemelen sizden ne iyi bir doktor olur ne de iyi bir bilim insanı

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.