Şimdi Ara

gazi siyasal mı yoksa mezuna kalmak mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hukuk hayaliyle başlamıştım bu seneye nedense bütün sınavlarda hakettiğimi alamadım gerçi alsam da lys matım iyi değildi mat olmadan bu yıl hukuk kazanmam zordu hukuk hayali olan biri mezuna mı kalmalı yoksa gelmişken siyasal yazılır mı? araştırdım siyasalın bana göre olmadığına karar verdim aslında bölüm adına bakarsak tam benlik bölüm ama iş imkanları vs garantisi olmayan bir bölüm.aynı durumda olan var mı mezuna bırakacağım büyük ihtimalle ygs türkçe sosyalim iyi matta iyi geo çalışcam lys edebiyatım bitti mat ve coğrafya çalışcam yorumlarınızı bekliyorum

• up
  • Hocam hangi işin garantisi var ki günümüz şartlarında ? Tm adına konuşuyorum.Pdr mi ? Psikoloji mi ? Hukuk mu ? Hukukta bile ilk yıllar avukat olup 1300,1500 maaşla ise başlayanlar var ha tabii bunlar arasında yine en makulu hukuk.Eğer bu senin ilk senense yapabileceğine inaniyosan kal.Benim sıralamam 38 bin bende gazi siyasili idusunuyorum Hacettepeden Sonra.Eger ben burda kendimi geliştiririm diyosan gir güzelce oku

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GökBilge541 -- 26 Temmuz 2016; 14:45:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi bölümde iş garantisi var göstersene bana

• Uğraşamam diyosan yaz git allah büyük her yerde nasip vardır ama tabiki çalışman çabalaman şartıyla

• Mattan örneğin 20 net yaptıysan seneye ben 30 yaparım buna inanıyorum kafasındaysan kesinlikle birdaha gir.
    Ama yok ben 20 yaptım seneye bunu yaparmıyım bilmiyorum üstüne koysamda en baba 25e çıkarım diyosan bence bu sene yerleşmeye bak.
  • razorr066 R kullanıcısına yanıt
    ygsyi yaz sonuna kadar tekrar bitirip tüm yıl lys mat çalışıcam 15 yaptım şaka gibi bi net hiç çalışmadım mata bu yüzden kaldığımı da biliyorum adam akıllı çalışırsam 30 civarı yapacağımı düşünüyorum edebiyatı da sürekli tekrar test ile unutmamaya çalışıcam 50 edebiyat netiyle mat yüzünden mezuna kaldım tek korkum seneye böyle başlayıp sene sonunda yine olmaması çünkü mezuna kalıp çok çalışıp aşağı yukarı aynı sıralamayı yapan arkadaşlarım var o yüzden siyasalı araştırıyorum ama siyasaldan ne olunacağını hala tam anlamış değilim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hukuk mu Eczacılık mı
    10 yıl önce açıldı
    Vicdan mı? Hukuk mu?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • GökBilge541 kullanıcısına yanıt
    hocam tabiki hiçbirinin garantisi yok ama siyasaldan mezun olunca ne olunacağını hala anlamış değilim kaymakam vali diyorlar şu dönemde torpil şart , pepsi coca cola gibi şirketlerde yöneticilik diyorlar kendini çok geliştirsen de adamlar ankara hukuktan mezun olanı alırlar geriye ne kaldı fazla bişey kalmadı cidden mezun olunca nerelerde çalışılacağını bilsem giderim ama hala iş imkanlarını tamamıyla anlamış değilim
  • Siyasalın iş alanı çok kamudada özeldede.İdari hakimden tut kaymakamlık müfettişliğe kadar çok fazla çalışma alanı var.
  • razorr066 R kullanıcısına yanıt
    şu dönemde kaymakam vali vs torpilsiz zor duruyor geriye ne kaldı ki
  • Rotter kullanıcısına yanıt
    yok tabi ama siyasalın iş imkanlarını hala anlamış değilim
  • Aslangur A kullanıcısına yanıt
    öyle hocam ama bazı bölümlerde çabalayıp kendini geliştirsen de açıkta kalman yüksek ihtimal siyasal hakkında fazla bilgim yok
  • Sen mezuna kal hocam o zaman en güzeli o

• GökBilge541 kullanıcısına yanıt
    kalıcam büyük ihtimalle hocam siyasal güzel bölüm aslında hukuk dışında siyasal da düşünüyordum da siyasal hakkında fazla bilgimin olmaması beni mezuna kalmaya itiyor
  • Anladım hocam.Ama genel bi araştırmayla nerelerde iş imkanı var bakabilirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.