Şimdi Ara

Gazi İngilizce tıp mı yıldırım beyazıt Tıp mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunlardan birinde okuyan varsa yardım edebilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yıldırım beyazıt tr tıp 3teyim.Aynı ikilemi ben de yaşadım 2 yıl önce gazi tıp ing gelme ihtimali vardı.Gazi daha köklü vs.gibi sebeplerle onu daha yukarı yazdım tercihimde gelmedi ve ybu ye başladım.Açıkçası başta gazi gelmedi diye biraz üzülmüştüm ama okula alıştım ve şu an o üzüntüden eser kalmadı.Burda sana tavsiyem eğer ingilizce okuyabilirim diyosan gazi ing yaz bence ama ing temelim yok zorlanırım vs.diyosan ybü de yazılır bence gaziye göre eksiği konumu ve yeni yeni gelişmesi onun dışında hocaların eğitim kalitesinin vs.gaziden aşağı kaldığını düşünmüyorum

• ber1905 B kullanıcısına yanıt
    Hocam iyi akşamlar saygılar ben mf-3 puan türünde 7400. yüm. Yıldırım Beyazıt İngilizce tutuyor. 1- Hocam öncelikle malum ingilizce de olunca okulun sınav sistemini bilemiyorum, çok zorlanır mıyım? 2- Birde tıp fakültesi bilkentte diyor, gayet güzel bir yer değil mi orası? ( izmirliyim ) 3- hocam birde tıppı ing. yazarsam tusta negatif bir yanını görür müyüm? vaktinizi ayırırsanız çok sağolun
  • İyi akşamlar kardeşim elimden geldiğince cevaplamaya çalışıcam

1)Okulda ing için hazırlık var önce hazırlığı atlamak için bi sınava giriyosun okul açılmadan önce hazırlığı atlayabilirsen zaten ing temelin var demektir.O nedenle biraz alışma sürecinden sonra zorlanmazsın diye düşünüyorum.İngler sınavlarda bizden daha yüksek notlar alıyolar hatta genellikle onu da belirtiyim

2)Açıkçası bilkent diye geçiyor ama bilkentin girişindeyiz esas bilkent denen yere üniversite ve yerleşimin olduğu yere yürüme mesafesinde değiliz.Ancak bilkent metrosuna 10 dk yürüme mesafesindeyiz ki ulaşımı genellikle metroyla sağlıyoruz.İzmirliyim derken izmirden geliceksin sanırım.Ankaraya alışman zaman alır malesef deniz yok havası farklı vs.Ancak ankaranın kalbi olan kızılaya okuldan 20-25 dkya ulaşırsın metroya yürümeyi de katıyorum bu süreye

3)İng tıp ve tr tıp arasında tusta bi fark olacağinı düşünmüyorum.Tus derecelerine baktığımızda da ing tip okuyanlar en az tr tıp okuyanlar kadar başarılı

• 2.maddeye ekleme yapıyım:Malesef okulun etrafında cafe vs.hiç bişey yok yanımızda o nedenle genelde otobus veya metroyla bahçeli,kızılaya geçiyoruz takılmak için.Ancak okulun yanında Atatürk hastanesi var ankaranın en iyi hastanelerinden biridir ki şu anda stajlar orda yapılıyor.Ve yakında da 2018-2019 gibi sanırım ankaranın en büyük sağlık kompleksi yine okulumuzun yanında açılacak bu nedenle okulun önünün açik olduğunu düşünüyorum

Hocam öncelikle zaman ayırdığınız için çok ama çok teşekkür ederim
    Okula kanım baya ısındı yeteri kadar ekipmanı kadavrası vs hep var diyorlar tus da tabi siz daha iyi bilirsiniz ama bireysel calısmaya kalıyor büyük ihtimalle
    Okulun kızılaya yakın olması cok iyi hocam elbette güzel bi yurt vs arayacagım onlar tercihler ayın 18 inde başlıyor ama bu okul bana güzel geldi, sadece binaları inşaat halindeymiş sanırsam, birde ankarada olması beni cok cezbetti küçük şehirlerdense büyük şehir çok mantıklı geldi.

Hocam birde size sormak istediğim ybü tıpta hiç tanıdığım yok, daha tercih okul kıyaslıyorum ilerde kafam netleşirse soru olarak size özel mesaj atarsam vs. foruma giriyor musunuz düzenli olarak? Size ulaşabilir miyim?
    Özcan Erel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MARMARA TIP MI EGE TIP MI??
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tus bireysel bişey bence de okulun etkisi yüzde 10u geçmez.Doğru düşünmüşsün büyük şehirde okumak daha iyidir her türlü imkana ulasabiliyosun.Eğitim gördüğümüz yer değil de yeni hastaneler inşaat halinde.Onlar yapılana kadar atatürk hastanesini kullanıyoruz şu anda.Dediğim gibi hemen yanımızda hepsi.Tabii ki de özelden yazabilirsin genellikle her gün giriyorum foruma yardımcı olmak isterim

• Gazi Ing tiptayim

• Sıralaman kaç reis

• tekavut kullanıcısına yanıt
    4058 hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: ber1905

Yıldırım beyazıt tr tıp 3teyim.Aynı ikilemi ben de yaşadım 2 yıl önce gazi tıp ing gelme ihtimali vardı.Gazi daha köklü vs.gibi sebeplerle onu daha yukarı yazdım tercihimde gelmedi ve ybu ye başladım.Açıkçası başta gazi gelmedi diye biraz üzülmüştüm ama okula alıştım ve şu an o üzüntüden eser kalmadı.Burda sana tavsiyem eğer ingilizce okuyabilirim diyosan gazi ing yaz bence ama ing temelim yok zorlanırım vs.diyosan ybü de yazılır bence gaziye göre eksiği konumu ve yeni yeni gelişmesi onun dışında hocaların eğitim kalitesinin vs.gaziden aşağı kaldığını düşünmüyorum

Hocam ayni sebepten ben de gaziyi yazicaktim ama hazırlık okumak istemiyorum,muafiyet sınavından da 100 kişiden 20 si geçmiş gecen sene siz şu an sosyal açıdan değil de eğitim olarak ybu dan memnun musunuz,şikayetiniz var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

Gazi Ing tiptayim

Kaçıncı siniftasiniz hocam?

Hazırlık tan muaf olma sınavının zorluğu nasıl?

Hocaların bazıları İng. Konusamadigindan dersleri yüzeysel geçiyormuş diyorlar doğru müdür?

• quote:

Orijinalden alıntı: Talebeisar

quote:

Gazi Ing tiptayim

Hocaların bazıları İng. Konusamadigindan dersleri yüzeysel geçiyormuş diyorlar doğru müdür?

Bu iki üni arasındaki seçimi ben de yapmaya çalışıyorum ve son sorduğun soru benim de aklımı çok kurcalıyor
  • Eğitim olarak genel anlamda memnunum ybüden.Hocaların çoğu zaten ankara,gazi tıp mezunu.Ybü hocaları kötü diye bi algı oluşmuş evet bazı hocalarımız çok kötü ancak böyle hocalara zaten her ünide rastlarsın.Egitim bakımından gaziden eksik olduğumuzu düşünmüyorum açıkcası

Peki hocam,

Hiç kadavra kullandirilmiyomus bu önemli bi eksiklik mi?

Bu sene yozgattan öğrenci alınacak diye bi şey duydum sınıf yeterli olmadığından da beraber girersiniz derse deniliyor doğru mudur?bi de hocam çok büyük kapasiteli bi hastaneden bahsediliyor bu hastane şu an ybu nun kullandığı hastane mi yoksa yeni bi hastane mi yapılıyor?

• Kadavra bizim dönemde gösterilmedi ancak yeni gelenlere gösterilebilir.Okulda kadavra mevcut hocaya kalıyo açıkçası gösterip göstermemek ben çok büyük eksik olduğunu düşünmüyorum.Yozgat olayını duymadım açıkçası yozgattaki üniversiteyle bi bağlantımız yok öyle bi olay olsa hacettepeye verirler herhalde daha önce oraya bağlılardı.Bizim okul geçen yıl turgut özaldan bi hayli öğrenci aldı mecburen zaten.Bu yıl yozgattan öğrenci alacak durumda değil o nedenle zannetmiyorum onun olacagını.Şu an kullandığımız hastane olan Atatürk araştırma hastanesinin yanına oldukça büyük hastaneler yapılıyor Bilkent sağlık kampüsü olarak geçiyor adı

• Gazi tıp yazma uzak dur anamızı ağlatıyolar.bak sonra çooook pişman olursun

• quote:

Orijinalden alıntı: heyhamz

Gazi tıp yazma uzak dur anamızı ağlatıyolar.bak sonra çooook pişman olursun

İng.de misiniz hocam?

Gazinin zor olduğunu bilmiyordum ortalama zannediyorum.1. Sınıftaki arkadaş komiteden sonra rahatız diyordu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Talebeisar

quote:

Gazi Ing tiptayim

2ye gectim

Ben hazirligi atladim Ingim fena olmadigi icin, benim girdigim yil 110 kisinin 30u gecti sinavi

Sonuncusu dogru ama 2-3 hocadan fazlasinda yok bu.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.