Şimdi Ara

Erzurum Tıp mı? Düzce Tıp mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle selamlar. Tercih listem neredeyse tamam ama çok önemli bir nokta var: Erzurum mu Düzce mi? Ben Kocaeli de oturuyorum. Bu sebeple Düzceyi daha öne yazmıştım ama eğitim ve vaka çeşitliliği açısından Atatürk ün çok daha iyi olduğunu biliyorum ayrıca Düzce Tıp ın da gelişmekte olduğunu biliyorum. Bu sebeple çok kararsız kaldım. Bu duruma bugün karar vermek istiyorum. Siz ne yapardınız?

• Ayrıca şunu da belirteyim. Düzce de konaklama sıkıntısı yurt falan olmayacak. Hazır ev var.
  • Düzce yaz Atatürk üniversitesi hem konum hem eğitim bakımınından iyi değil 7 ay kış olan memlekete gelmek saçma. Eğitim de iyi değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • puanım erzurumu tutuyordu lakin şehrin iklimini düşününce düzce yazmam gerektiğini anladım ayrıca tr de top 10 tıp fakülteleri harici eğitim ortalama aynı
    birde sosyallik açısından 0 kalacağım için düzceyi seçtim malum kocaeli 1.5 saat istanbul 2 saat
    ve kongre-konferans imkanlarına bakınca türkiyenin 2 büyük şehirini birbirine bağlayan bir şehirde daha çok bu tarz aktiviteler yapılıyor
    covid-19 olmasa idi bu sene büyük bir kongre düzenlenecekti (bayağa 2 bin kişilik)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FE90AB8EA -- 11 Ağustos 2020; 14:2:17 >
  • Ya bende yakın olmasından dolayı biraz daha sıcak bakıyorum. Ama vaka çeşitliliği bakımından erzurumu biliyorum düzce nasıldır bilmiyorum bu konuda bir bilgi verebilir misiniz?
  • Sirius8 S kullanıcısına yanıt
    kliniğe geçince "yeter artık hasta görmek istemiyorum" diyeceğin bir tablo olacak nereye gidersen git
    türkiye klinikleri bellidir çok nadir olanlar dışında (onlara da çapa hacettepe bakıyor)çıkan hastalıklar 3 aşağı 5 yukarı aynı ek olarak düzcede zehirlenme vakaları daha fazla fabrika sayısı fazla olduğundan
  • Peki son olarak şunu sorayım: Akreditasyon çalışmaları varmış. Süreç yavaş mı işliyor yoksa gerçekten akreditasyon için bir çaba var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MARMARA TIP MI EGE TIP MI??
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sirius8 S kullanıcısına yanıt
    2 sene dedi dekanımız
    hızlı mı evet gözle görülür kalite artışları oldu derslerde özellikle sunumlarda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.