Şimdi Ara

Gazi Bilgisayar (MTOK)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Gazi bilgisayar müh. mtok düşünüyorum son bir zamandır.Meslek liseliyim.

Sizce nasıl üni ve bilg müh teknoloji fakültesi?

Yani pişman olur muyum? Boş bir üniversite olmadığını biliyorum ama teknoloji fakültesi.Belki de hiç farketmez emin değilim.

Teknoloji ile mühendislik fakültesi arasındaki en temel farklardan biri,teknoloji fakültesindekiler daha fazla staj yapıyor.Bunu biliyorum.

Onun dışında sormak istediklerim hocalar aynı mıdır? Eğitimde eksiklik,farklılık vs görür müyüm?

Mezun olduğumda sorun çıkarır mı? İnşallah bu alanda güzel kariyer yapmak istiyorum.Lisede 3 senedir gördüğüm programlama ve yan programların büyük etkisi olacaktır.

Yorumlarınız benim için çok önemli.

Yani kısacası eğitimde eksiklik değişiklik ne var? Gitmemi önerir misiniz? Ders programı staj harici aynı mıdır müh ve tek.fakültelerinde bilgisayar mühendisliği için?

• up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up.Yok mu bilgisi olan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknoloji fakültesinin bir çok avantajı var aslında. Şöyle diyenler olacaktır oralar eskiden öğretmen yetiştiriyordu mühendis yetiştiremez diyenler olacaktır ama emin ol mühendislik fakültesi ile aynı dersleri görüyorlar. Bana kalırsa Gazi üniversitesine git çünkü hem sağlam hem de köklü bir üniversite yoksa tuncelidede mühendislik fakültesi var. Eğitim kalitesi yüksek bir üniversitede olmak avantaj sağlar staj dolayısıyla okul bitmeden iş bulabilirsin belki. He eksisi var mı diye sorarsan ingilizce eğitim olmaması diyebilirim. İngilizcen kötüyse teknoloji fakültesine gitmek daha mantıklı kurslarla felan halletmeye çalışabilirsin sonradan.

Şu anda imza yetkileri aynı düzenleme olursa geriye dönük haklar alınamaz diye biliyorum yani senin girdiğinde ne yazıyorsa mezun olduğunda o statüde olursun. Mtoklarfa 1 sene bilimsel hazırlık var. Fizik kimya matematik olarak diğerleriyle aynı seviyeye gelmen için hazırlık okutuyorlar .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nessqwe kullanıcısına yanıt
    Hocam ingilizcem iyi ve çok da severim.İng eğitim olmaması gerçekten kötü olmuş.Ama halledilir diye düşünüyorum.

Hazırlık biraz moralimi bozuyor fakat cok da kafaya takılacak birşey değil gibi.

Eğitim iyi olduktan sonra...

Yorumunuz için teşekkürler.

Başka bilgisi olan kişiler varsa lütfen up
    Muafiyet sınavına girip hazırlıktan muaf olabilirsin eğer mqtematik fizik ve kimyada iyisen geçersin hazırlığı sıkıntı etme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.