Şimdi Ara

/////////GAZ TAKTIRIP GARANTİYİ BOZAYIMMI SON 10 GÜN///////

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aracım 2011 colt mt elegance.ne kadar az yaksada yinede daha az yakması benim için daha iyi tabi.şimdi brc taktırmayı düşünüyorum hem aralarında en uygun fiyat hemde asg( dur kalk) sistemini destekliyor hem peşin fiyatına 12 taksit hem motor brc tarafından 100 bin km garantili.vs.vs.

şimdi size 2 sorum olacak. çok araştırdım çok bakındım 1 haftadır günde 4 saat bu konuyu araştırıyorum.lpg benzine göre%40 fark ediyormus yani 250 kuruş yakan bir araç 150 - 160 kuruşa kadar düşecek.bu benim için dahada iyi bir değer.tabi birde garantiyi iptal etme durumu var.garanti iptal olunca sadece motor garantisi iptal oluyor bildiğim kadarı ile.yine şanzumana vs. servis bakmaya devam ediyor değilmi?.zaten brc firması lpg den kaynaklanan arızalara direk garanti veriyor.100 bin km ye kadar.direk servisinde yaptıracağız dedi(sibop erimesi motorun yanması uçması kaçması vs. vs.) ne dersiniz 2 yıl garantim var. 1 yıldan fazladırda bu araca biniyorum aracımı tanıyorum sorun çıkarmayacağını düşünüyorum.Taktırayımmı?.yılda 18000 km yapıyorum benzinde.lpg olursa 20000 ve üzeri yapacağım.gezeceğim açıkçası.

Yardımlarını esirgemeyin lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dizanteri -- 18 Ocak 2012; 15:23:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dizanteri

Arkadaşlar aracım 2011 colt mt elegance.ne kadar az yaksada yinede daha az yakması benim için daha iyi tabi.şimdi brc taktırmayı düşünüyorum hem aralarında en uygun fiyat hemde asg( dur kalk) sistemini destekliyor hem peşin fiyatına 12 taksit hem motor brc tarafından 100 bin km garantili.vs.vs.

şimdi size 2 sorum olacak. çok araştırdım çok bakındım 1 haftadır günde 4 saat bu konuyu araştırıyorum.lpg benzine göre%40 fark ediyormus yani 250 kuruş yakan bir araç 150 - 160 kuruşa kadar düşecek.bu benim için dahada iyi bir değer.tabi birde garantiyi iptal etme durumu var.garanti iptal olunca sadece motor garantisi iptal oluyor bildiğim kadarı ile.yine şanzumana vs. servis bakmaya devam ediyor değilmi?.zaten brc firması lpg den kaynaklanan arızalara direk garanti veriyor.100 bin km ye kadar.direk servisinde yaptıracağız dedi(sibop erimesi motorun yanması uçması kaçması vs. vs.) ne dersiniz 2 yıl garantim var. 1 yıldan fazladırda bu araca biniyorum aracımı tanıyorum sorun çıkarmayacağını düşünüyorum.Taktırayımmı?.yılda 18000 km yapıyorum benzinde.lpg olursa 20000 ve üzeri yapacağım.gezeceğim açıkçası.

Yardımlarını esirgemeyin lütfen.

öncelikle merhaba

aracınız kac kilometrede aracınız 10.000 km gecmemiş ise orjinal italyan landirenzo taktırın derim size yazılı olarak 2 yıl veya 100 bin km motorunuza garanti veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayotogaz -- 18 Ocak 2012; 17:03:39 >

• hocam araç 18000 km de.
  • Siz zaten gerekli araştırmalarınızı yaptırmışsınız. Bu aşamada taktırma masrafınızın amorti süresi aklınıza yatıyorsa vakit kaybetmeden taktırmanızı öneririm. Ankara'da LPG fiyatıda çok avantajlı.

BRC'de karar kıldıysanız Ankara'da Mocan Otogaz'a gidebilirsiniz, aynı teknolojiyi kullanan hyundai montajında başarılılar, HCTR'den arkadaşların memnuniyetleri mevcut.
  • bu sarı enjektör ve max regülatör falanla modifiye ediliyormuş brc nin my 11 kiti. bu sarı enjektörü ve max regülatörü takınca ne oluyorki fiyat 2200 lere çıkıyor?Anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dizanteri

bu sarı enjektör ve max regülatör falanla modifiye ediliyormuş brc nin my 11 kiti. bu sarı enjektörü ve max regülatörü takınca ne oluyorki fiyat 2200 lere çıkıyor?Anlamadım.

231 hp bir araca geçtiğimiz hafta montaj yaptım ve sizin belirttiğiniz ekipmanları kullandım,
    HP arttıkça kullanılan donanımda artıyor,
    Ambiyane tabirle ne kadar çok ekmek o kadar köfte :)

İyi pazarlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.