Şimdi Ara

Gata Tıp (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
6
Favori
66.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tcmehmet

quote:

Orijinalden alıntı: DeLune

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AlpKhanate

quote:

Arkadaşım milleti okuldan soğutmayın, benim kuzenim kara havacı onlarda 5 milyara yakın alıyor ve tabip subayların maaşını sorduğumda bir iki seneye kadar tazminat alamıyorlardı 2.500 civarı alıyorlar demişti ki aynısı GATAda da sordum oradaki tabiplerde onayladı. ama şimdi onlarda tazminat alıyor ve 5 milyarı buluyor demişti, kesin bilgi yani. Beyler tekrar yazıyorum istediğiniz gibi araştırabilirsiniz yalan değil, yeni mezun tabip teğmen maaşı tazminatlarla(temin edilmesi zor personel tazminatı zart zurt asla kesilmeyecek birşey) birlikte 4.800

4800 bile uzman doktordan düşük. Öyle olsa bile akıl karı değil. Saçmalık değilmi sizce de bu askeri doktor düşük alsın canını tehlikeye atıp. Kebap yapan uzman doktor fazla alsın. Bunu bile bile kim seçer askeri doktorluğu anlamak güç. İşte bu yüzden puanı düşük.

uzman tabip subay 5.500 alıyor. öyle tehlikeye atılmak filan yok. normal doktorluk yapıyorsunuz.

TM KARDEŞ 10000 TL ALIYOR :D hatta 50000 tl alıyor.

yav he he. Arkadaşlar Ankarada oturanlar gitsin bir sorsun tabip subay maaşı ne kadarmış, şu askeri tıpta okuduğunu iddia eden morarsın. Yaptığın çok ucuz bir kaçış, seni yöneticiye şikayet edeceğim, kayıt zamanın ve çoğunlukla GATA hakkında yanlış bilgiler vermen beni şüphelendirdi. yoksa sen "tapibsubay" isimli üye misin ?

Sen tabip teğmen denen şerefsizden bahsediyorsun sanırım.ben burda hesabı onun yüzünden açtım.delune kardeş ben ankara gatadayım 2 gün önce samsundan kamptan geldik kampı sen iyi bilirsin bide eylülde gidecez.bunuda bilirsin .sen bu maaşlara çok takmışsın .o kadar maaş alamıyor tabip subaylar.gel ben seni morartiyim.burdaki hesabı açma nedenimde o dikkat ettiysen yalancıların yalanını ortaya çıkardım sağlık mülakatını sporu sözlüyü tek tek yazdım insanları aydınlatmaya çalıştım .kimseye o tabipteğmen gavatı gibi okulumu karalamdım her yanını yazdım anlattım.senin gibi mülakatta elenipte torpilsiz girillmez demiyorum.benim babam albey felan degildi ama hakkımla çatır çatır girdim.
    ben sana şunu söylim sen gataya girememişsin ya yediremiyorsun :)))

Askeriyede torpil döndüğü aşikar, iki tabip subay tartıştı gözümün önünde birisi bu çocuğun bir şeyi yok dedi diğeri sen yukarıdan ne diyorlarsa onu yaz dedi gözümün önünde. Yediremesem emin ol gatayı kötüler sağda solda iyi ki girmemeşim derdim kaldı ki bu sene sıralamam 6.800lerde. Oradaki maaş alan tabipten daha iyi biliyosan sorun yok. ne halin varsa gör.

tmm kardeşim seni anlıyorum hayatta başarılar...

Teşekkürler, sana da başarılar. :))

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdfghjk45 -- 31 Temmuz 2013; 3:42:06 >
  • tigerblade T kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ben de bu sene gata düşünüyorum. ama kız kontejyanı sadece 10 kişi. sizce şansım var mı? ve kızlar için de biraz daha bilgi verir misiniz?
  • gkceasli G kullanıcısına yanıt
    Ben Birinci sınıfım Gatf de Bizim devrede 8 kız var bizde sıralama 18 bine kadar düşerken kızlarda 6 bin e kadar var ayrıca eğer okul birinciliğin falan varsa 25bin falanda geliyor kızlarda ..Okul hakkında danışabileceğin kişilere dikkat et biri mail adresi verirse @gata.edu.tr değilse yazdığı hiçbişeye inanma okulda olmayan bilmez
  • Arkadaşlar Bu Gata hakkında yorumların hepsi 2005-2009 arası dönemden kalmadır yani hiçbirinin gerçeklik değeri yoktur yeni düzende bu okuduklarınızın hepsi geçersiz.Kendimi Tanıtayım ben Gülhane Askeri Tıp Fakültesi 1.Sınıf Öğrencisiyim amacım daha önce yaşadığım tereddütleri sizin yaşamamanız bunun için anlatacağım birazdan okulu.İsterseniz ilerleyen zamanlarda mülakatlar aşamalarınıda anlatırım ama aslolan okulu anlatmak en önemli mevzu burasıdır..
    Gülhane Askeri Tıp Fakültesinde Eğitim;
    Ciddi olarak her dersinize alanında en iyisi sayılabilecek hocalar giriyor diğer üniversitelerdeki gibi asistan gönderme ders iptali falan yoktur dersinize profesör tabip albaylar gelir ve girer.Aldığınız eğitimde size diğer üniversitelerde verildiği gibi iyi pratisyen yada uzman mantığı değil Bilim adamı gözü ile yetiştirilirsiniz ve diğer üniversitelerde olduğu gibi öğrenciyi ezme değil istediğin her imkanı kullanabilmen için uğraşılır.Hocaları oldukça mütevazi ve öğrenci için uğraşan ve didinen albaylık yada profesörlüğün getirdiği kibiri taşımayan canayakın insanlardır.Eğitim kalitesini gerçekçi sayılara dökmemi isterseniz somut örnek vereyim deniliyor ki gata 19 binle alıyor benim sıram 12bin 8 bin ben daha iyisine gideyim bu olay baştan aşağı saçmalık benim sıralamam 6797 idi ve okula giriş sıram 66 idi ilk 2000 de 15-20 kişi oluyo bu diğer tıp fakültelerinde rastlayamayacağınız sayılardır.Buradaki 150 kişilik devrenin 120 kişisi 10000 in içerisindedir.Kaldı ki bu kadar düşük puanla alıyo mantığı ilede baksanız tus sonuçları tezinizi çürütüyor 2012 tus sonuçlarında ilk 5 kişiden 3'ü Gülhaneli bu muazzam bir başarıdır bunu yapan herhangi bir özel üniversite olsa reklam olayını siz tahmin edin.
    Gülhane'de Ortam;
    Okul abi kardeş ilişkisine sahip yani bu sizin her türlü derdinizi sıkıntınızı çözebilecek bi ortam sağlar.Sizin için herşeyini verebilecek abileriniz olur bu benim gözünde okulumu sevmeme neden olan en büyük etkendir.Sizde gelirseniz anlarsınız.Odalar 4 kişilik mini buzdolabı internet falan herşey vardır ve Ortam açısından çok rahat edersiniz.Bu başlık oldukça geniş hepsini anlatmak uzun sürer sizin sorularınızı alırız..
    Gülhane'de Askerlik;
    Siz Hem asker hem doktor oluyorsunuz ve bunun için yetiştiriliyorsunuz.Yıl boyunca Tıp dersleri ile ilgileniyorsunuz Sadece yazın 20 gün kampa gidiliyor İnternetten öğrenmişsinizdir Atat Kampı.Burada Subay olabilmek için gerekli eğitimleri alıyorsunuz ve bunun 20 gün olması sizi boğmuyor aksine size Ne olduğunuzu ne iş yaptığınızı gösteriyor hayatınızın unutamayacağınız anıları burda oluşur..
    Ayrıca eklemek isterim ki her Gatf Öğrencisi @gata.edu.tr tipi mail adresine sahiptir bunun dışında çok kimseye güvenmeyin millet yanıltmalar peşinde..
    Şu an için aklıma gelenler bunlar sorularınızada yardımcı olmaya çalışacağım bu süreçte en çok dikkat etmenizi tavsiye edeceğim şey internetteki yorumlardır tarihlerine dikkat edin ben çok çekiniyordum ancak çok rahatım diyebilirim Burada Asla ve asla pişmanlık yaşayacağınızı düşünmüyorum.Gülhaneli olmak bir ayrıcalıktır..

• DeLune kullanıcısına yanıt
    tcmehmet ilk önce iyi akşamlar. Benim babam Taner Aydın Spor Hekimliği Anabilimdalı Başkanı Gata'da. Anlattığın saçmalıklara dayanamayıp hemen bir üyelik açtım. Aslında belirtmek istemezdim ancak milleti yanlıs yönlendirmen beni son derece üzdü. Babam suanda kıdemli albay ve profesördür. Kendisi suanda 11.500 lira maaş alıyor. öyle söylediğin gibi 35 40 yaslarına kadar çalısıp 3000 4000 milyar alan hiçbir tabib yok suanda gatada. Ayrıca belirtmeliyim ki gatayı seçmek isteyen ögrencilere, gatada her doktora çalıstıgı ve emek verdigi süre içerisinde ikramiye verilir ki babam emekli oldugu zaman 350.000 lira (350 binlira) emekli ikramiyesi alabilecektir. Bu ikramiyeyi alacak olan da sadece babam değil görevini bıkmadan yapıp bir sorumluluk haline getiren her tabip bu ücreti alır. Sadece para(maaş) konusunu açtım çünkü diğer üye arkadaslarım yeterince iyi açıklamıslar öğrenim yıllarını

Kafasında soru işareti olanlar çekinmeden mesaj atabilirler. Elimden geldiğince gerekirse pedere de sorup sizlere gereken cevapları vermeye çalısırım. Ayrıca sunu da söyliyeyim bu yıllarda Gata'nın puanları oldukça düşmüş bulunmaktadır girmek isteyenler bu fırsatı değerlendirsin. Şayet ben de Gata için hazırlanıyorum.

• Asker cocugu olarak ve ordaki doktorlari nerdeyse her gün gören biri olarak söylüyorum ki yazan hayatını kaydırmıs olur.
  • gederet051 G kullanıcısına yanıt
    intibak eğitimiyle okul açılışı arasında birkaç gün varmı yoksa direkt okula mı başlayacağız?
  • bu seçim aşamasında elenenler ne zaman yerleştirilcek kesin kayıtlara 3 gün kaldı dilekçeyi vereli 3 hafta olyor varmı elenipte geçmişte yerleşen bilgi sahibi biri?
  • Ya asker cocuguyum sivil yasami bilmiyorum pek hep lojmanda büyüdüm yazin kamplara gittim ve askerliği gerçekten seviyorum gözlüklü oldugumdan asker olamam fakat gatayi ciddi dusunuyorum zor mu o kadar hem gatada her şeyi veriyorlar maaşa bagliyorlar bana avantajı daha yuksek gibi geliyo ama yorumlara bakinca gözüm korktu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gederet051 G kullanıcısına yanıt
    Hocam gözlük takmak engel mi gataya girmek için 2 numara gözlük takıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 numaraya kadar elenmiyorsun

Bir ara kontrole git son durumunu tasdiklettir.Bir de lazer tedavisi vs.de sorun teşkil ediyor elenme sebebi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrPalpitations -- 21 Mart 2015; 11:46:40 >
  • Arkadaşlar benimde bir sorum olacaktı kolumun arkasında dövme var acaba GATA ya girmeme engel olurmu bu dövme yoksa kabul edilebir miyim?
  • MrPalpitations kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam

kardeş dövme elenmeye sebebiyet verir mi acaba?
  • Destro3285 D kullanıcısına yanıt
    Atsubaylik ve subaylikta dövme,yara izi,çene bozuklukları,yanık izi bu vb. iz bırakan durumlar elenme sebebi ancak Tip mülakatında direkt olarak dövmeden elenen duymadım ancak önyargıya kurban gidebilirsin ya da görünen bir yerde ise spor mülakatında daha fazla zorlayabilirler fakat bu sadece benim görüşüm birinci elden öğrenmek gerek.

eyvallah kardeşim sağolasın
  • Destro3285 D kullanıcısına yanıt
    Subay namzet kişilerde dövme yada büyük ayırtedici yaralar elenmene sebebiyet veriyor..yasal mevzuatını bilmiyorum bakmadım ama rütbeli askeri personellerde böyle bi durum hiç görmedim..
  • Skt S kullanıcısına yanıt
    geçen sene 24.000 ile aldı...
  • Arkadaşlar ben de gata yı isteyen birisiyim
    Ama burda okuduğum yorumlar çok değişik
    Kafasına esen yorum yapmış .
    Okulu karalamak için uğraşan çok
    Okuyan biri mesaj atabilir mi ya da cevap yazabilir mi nasıl bir yer olduğuna dair?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.