Bildirim
Gastronomi okuyanlar içeri ltf

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ne istiyorsan onu oku. Elalemi bosver sen kendi istediğini yap.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Up up.maaşı 2000 varmıdır mezun olanların? -
Up. -
Yrdm -
Ne alaka aşçıların çoğu erkek zaten büyük firmalardaki, çoğu dediğim %99 u. Gastronomi mezunları genelde aşçılık yapıyor, 2000 lira istanbul otelleri verir ama antalyada vs normal aşçılar 1000 civarı alıyor -
güzel bölüm , benimde istediğim bölüm olmazsa hemşirelik okuyacagim -
Gazi veya nevşehir gastronomi ve mutfak sanatlarını yazacagim 4 yillık 2000 alsam yeterli.
tarih okumaktan daha mantıkli geldi bana.
birde masrafı varmıdır bolumun? -
quote:
Orijinalden alıntı: Manfred von Richthofen
Ne istiyorsan onu oku. Elalemi bosver sen kendi istediğini yap.
Aynen katılıyorum. Tercih listeni yaparken de çevrenle özellikle hiçbir şeyden haberi olmadan atıp tutan adamlarla irtibatını kes. -
Hocam çevrem ögretmen ol diyor.19 yaşimdayim.
atanma sorunu var.
asçılıkta ole birşeY yok.
ayrıca yemekleri bile bazen ben yapiyorum annemin yemeklerinden bile daha guzel.
buyuk ihtimal yurtta kalacam laptop gotursem sorun olurmu çalınır mi? -
Guncel -
Gastronomide kendini geliştirirsen çok para var iyi yemek yapıyorsan bence git gastronomi oku -
eğer ilgin merağın yoksa hiç yazma okulda sana öğretecekleri sınırlı.devlet ünileri masraflarını karşılıyo ama bıçak fln kendin alıyorsun.maaş konusu çalıştığın yere kalmış sen iyiysen iyi yerde çalışırsın iyi maaş alırsın -
İlgi derken?
bir yemegin lezzetli yapmak icin tùm gun ugrasirim.ing yi hic sevmem fakat okursam kursunada gidicem -
Çok ikna edici konuşuyosunuz. Bilgisayar mühendisliği okuyacaktım bölüm değişme eşiğine geldim sizin yüzünüzden . İçimde hep bir sözel bölüm aşkı yatıyor.
-
gastronomi sadece yemek yapmak değil çalıştığın işletmenin mutfakla ilgili harcamalarını sen düzenliyorsun.menüyü hazırlıyorsun.dünyada yeni çıkan teknikleri takip etmen gerekiyor.mutfakta kaptan görevini üstleniyorsun ekibi iyi idare etmen gerekiyor.16-18 saat çalışıyorsun .okuldan mezun olup sade bir şef olarak çalışırsan ilerleme kaydedemezsin.ve bu meslekte sahip olman gereken karakteristik ve fiziksel özellikler var onlara sahip olursan daha iyi bir şef olabiliyosun.mesela el parmakların ince uzun olması, biraz megaloman olmak gerekiyor,marjinal olmak önemli, birde yeniliklere açık oldun mu tamamdır -
Liderlik vaspım yüksek.
karakterim duzgun.
lisede 3onur belg. Vardi.
parmaklarim içinse kız parmaği gibi diyorlar.:((
yenige gelince bazı yemekleri değişik konbine etmeyi severim -
Yemek yapmayi sevmiyorsan gercekten hic bulasma ayrica daha Once hic otel mutfsginda calistin mi evde yemek yapmaya benzemez hayatin curur -
Yok yas 19 4 sene okurken calisirim.
kazanırsam tabi -
ygs 3-4 kaç alıyosun mat yapıyomusun
Benzer içerikler
- zorunlu staj yanarsa ne olur
- bozuk süt içersek ne olur
- damar yolu açılan kolda ağrı nasıl geçer
- adidas orjinal ürün sorgulama
- votka enerji içeceği ile içilir mi
- discord açıldı mı
- izafiyet teorisi nedir
- sodyum iyon batarya
- penis nakli
- 5g nedir zararları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X