Şimdi Ara

Gastrit oldum galiba ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba 3 hafta oncede mideme sanci girmisti tam akcigerin ortaasinda her nefes alista bicak saplaniyor gibiydu

Dun gece uykumdan yine uyandim ve cok siddetlendi usumeye titremeye fln basladim enerji sifirlamislardi sanki cok kotuydu hastaneye gittik gece kan man hersey temiz filmde flna baktik temiz

Buyuk ihtimalle gastrit 1 aydir hergun fast food yiyordum aksamada markete gidio cips aliyordum inanin gunde 1litre pepsi olmadi 1.5l ice tea iciyordum iste bayagi kustum simdi naomaliyim neler yapmaliyim yapmamaliyim tecrubeilier anlatirsa iyi okur tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ishal ve kusma var mıydı? hastaneye gitmişsin de bir tanı koymadılar mı? ben de 1 hafta önce gastrit oldum geçen sene doktorun verdiği şurubu tekrar içtim sabaha düzeldi.

fast food falan yiyorum demişsin gıda zehirlenmesi olabilir bol su iç günde 2 litre civarı. Muz ye

içeceğin suyu önce kaynat sonra soğumasını bekle suyu öyle iç ben bu kadar tavsiye verebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BizimHerif

ishal ve kusma var mıydı? hastaneye gitmişsin de bir tanı koymadılar mı? ben de 1 hafta önce gastrit oldum geçen sene doktorun verdiği şurubu tekrar içtim sabaha düzeldi.

fast food falan yiyorum demişsin gıda zehirlenmesi olabilir bol su iç günde 2 litre civarı. Muz ye

içeceğin suyu önce kaynat sonra soğumasını bekle suyu öyle iç ben bu kadar tavsiye verebilirim

Pekala hocam tesekkurler her hapsurma oksurmede midem agriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.