Şimdi Ara

Gassal [2.sezon] (tabii) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
2
Favori
2.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

ilk sezonda olduğu gibi anında hocam.

• Sezon yayınlanmış, bakalım ilk sezondaki etkiyi verebilecek mi.

• Yeni sezonu daha seyretmedim ama müzik işini abartmışlar sanki. Önceden daha naif, daha sadeydi. Şimdi bildiğin klip çekmişler.

• Bütün bölüm müzikleri yüklenmiş. Bayhan bana çok itici geldi nedense.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 bölüm izledim ilk sezonun tadını alamadim maalesef. Bayhan hiç olmamış.Müzikal festifali abartmışlar. Tamamen bitirince notunu veririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk sezonun müzikleri daha iyiydi

• Bayhan saçma bir seçim olmuş, ne ses var ne yetenek.
    gassal önünde Müjgan isimli çingen şarkısı da hiç olmamış...

• 2.sezon çöp ne o duygu var ne komedi bayhan da tüy dikmiş

• 2. sezon 9. bölümdeyim.

Ağır aksak giden dizi bu noktada

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Doğurursam ölücem ama ne olursan olsun kocamı baba yapıcam diyip ölen bir kafadan sakat kadının masada kalmasıyla bitti. Aferin masada kaldın şimdi başka eş bulupçocuğu büyütürler. Amma da ucuz drama olmuş. Kıç kadar yer olması gerek, sürekli dağ başındaymış gibi yokluk çekiyorlar, yok hastane olmaz, yok araba yok bilmem ne..Kafanız çalışsa bir bölüm önce toplantıda gassalhane'nin merkezi bir yerde olmasını talep edebilirdiniz. İzbe bir yerde dönen tiyatrolar hiç de mantık çerçevesi yok dizinin.
  • Bayhan o kadar itici ve eğreti duruyor ki , keşke ilk sezon ile kalsaymış.

Şahin Kendirci ne kadar yerinde kararsa bu Bayhan kararı o kadar abess

• arkadaşlar gassal 2.sezonda tabii uygulaması üzerinden izleyince Türkçe altyazı çıkıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigerman82 -- 28 Mayıs 2025; 23:10:20 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gassal'da sezon finallerinde şarkılarına yer verilen Ferdi Tayfur ve İlhan Şeşen, bölümler yayınlandıktan kısa süre sonra hayatlarını kaybetti.

• İlk 3 bölümü ailecek izledik ilk sezona göre dizi drama daha çok yönelmiş genel olarak beklentimizin altına gidiyor. Müzik kısmına girmiyorum bile 10dk müzik söyleniyor abartılmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk sezon verdiğim 8 puanı 7,5/10 olarak güncelledim. İkinci sezonun ederi 7 puan.

İlk sezon müthiş bir yalnızlık anlatımı, saf ve gerçekçi bir dram hikayesi işleniyordu. İkinci sezon komedi odaklı olmuş. Garip mizahi bölümler ve karakterler var. Hakkını vereyim, Merdan güldürüyor. Maalesef son 2 bölüm haricinde Bayhan Gürhan şova dönüştüğü de oldu. Bayhan'ın kıvrak el kol hareketleri, final sahnelerinin ciddiyetini sorgulatıyor. Son iki bölümdeki "Yol Arkadaşım" ve "Rüzgar" yorumları ise başarılı. Dizi ciddiyetini kaybetse de; Ahmet Kural'ın oyunculuğu sürükleyip götürüyor. Doğal olarak ölümü hatırlatan, hayatı sorgulatan bir dizi. Bu tarafı "pozitif" insanlar için rahatsız edici olabilir. Çekimler çok kaliteli. Mezara toprak atarken mezardan çekim gibi ince detaylar çok başarılı. Norveç'in dandik bir köyünde çekilse, fazlasıyla övülecek sahneler var. Final bölümündeki şu replikler derin düşüncelere daldırdı:

"Sevgisizlik çok zor ama aşacağız."

"Sevmesi gerekenler sevmedi diye sevgiden korkmak neden? Bulamayınca aramaktan vazgeçmek neden?"

• Etrafta garip adamlar var.
    Ben onları hayal zannediyordum sen de mi görüyorsun ?
    3.bölümde koptum bu replikte. :)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.