Şimdi Ara

Garsonluğa başlamalı mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
71
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok bol vaktim var ve paraya ihtiyacım var, yakınlardaki bir restoranda çalışmayı düşünüyorum sizce yapmalı mıyım? ayrıca biraz titriyor ellerim fakat aşırı değil yani biraz yavaş olsa da taşıyabilirim tabakları düşürmeden, başka ne zorlukları olur?

• Up
  • şarap veya bira bardağı taşıman gerekirse servis ederken batırma ihtimalin yüksek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enthris

şarap veya bira bardağı taşıman gerekirse servis ederken batırma ihtimalin yüksek

Çalışacağım mekanda şarap, bira vs. şeyler satılmıyor hocam, içecek olarak sıradan kutu içecekler var sadece
  • Dostum garsonluk çalıştığın yere göre çok keyifli bir meslektir, eğer müşteri kitlesi nezih ve halden anlayan insanlar ise çok kefiyli olabiliyor. fakat diğer türlü müşteri kitlesi halden anlamayan yobaz insanlar ise çok keyifsiz ve çekilemeyecek hale geliyor. Tepsi tutmak zor bir iş değil bunu her insan yapabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drazah

Dostum garsonluk çalıştığın yere göre çok keyifli bir meslektir, eğer müşteri kitlesi nezih ve halden anlayan insanlar ise çok kefiyli olabiliyor. fakat diğer türlü müşteri kitlesi halden anlamayan yobaz insanlar ise çok keyifsiz ve çekilemeyecek hale geliyor. Tepsi tutmak zor bir iş değil bunu her insan yapabilir.

Hocam çevrede sevilen ve popüler bir mekan müşteri kitleside iyi yani bildiğim kadarıyla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mezuna kalmalı mıyım ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.