Şimdi Ara

Garry's Mod nedir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
16.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• güzel bir oyundur, amacı eğlenmektir. tam olarak bir amacı yok. mesala bir araba spawn ediyorsun arabaya birşeyler yapıştırıp uçuruyorsun önüne turret monte ediyon. yapılabilecekleri anlat anlat bitmez.
  • yaw yani multipalyer oynarsan ne olucak ben onu çok merak ediyom mesala spore gibi birşeye benziyor ama multiplayer oynayınca nelerle karşılacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: white_tiger

yaw yani multipalyer oynarsan ne olucak ben onu çok merak ediyom mesala spore gibi birşeye benziyor ama multiplayer oynayınca nelerle karşılacaksın

1-2 dandik mod haricinde,
    Ki bunlar aşırı dandik modlar. Rp var en popüler ve en düzgünü:
    Serverda admin yoksa lite Rp kuralları geçerlidir :)
    Lite Rp: pek rp sayılmaz, ev yapar girer yaşarsın asalak gibi, millet birbirinin üstüne bir şeyler atar öldürür vs.
    Semi-serious rp: Normal rp yapılmaya çalışınır bu modda, daha hiç bir serverda başarıldığını görmedim.
    Serious Rp: Ciddi rp, yani örneğin hapisteyken gülücük koysan serverdan banlanırsın falan

Multiplayer konusunda ise:
    Single plaayerın aynısı, tek fark 2-3 kişi birleşip yapıyorsunuz.

Satın almaya değer mi ?: 5 dolara evet.
    Tf2 vs. dururken oynanır mı ?: arada bir oynancak bir oyun, yani iğrenç falan değil ama tf2, l4d2 gibi oyunlar varken pek yüzüne bakmazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6CB3B4454 -- 28 Eylül 2010; 23:28:58 >

• orange box + garrys mod aldım güzel
  • yaratıcılığını ortaya koyduğun bir boyuttur kendisi.Son 1 aydı GangWarsRp ye sardığımdan dolayı bana tf2 yi unutturmuştur.
    Ayrıcadan bakınız;
    Garry's Mod DH Club

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amonobel -- 6 Ekim 2010; 2:00:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ender’s Game 2 Çekilecek mi?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.