Şimdi Ara

Garmin Nuvi 310 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
12.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hızlıal da 400 ytl altına düşerse hemen bende bu cihazı alacağım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oblomov03

hızlıal da 400 ytl altına düşerse hemen bende bu cihazı alacağım.

fiyatı dolara endekslediler. dolar düşerse cihazın fiyatlarıda düşer.
  • Alacağımız 350-400 ytl lik cihaz,valla dövizci gibi doları takip eder olduk.
  • hızlıal da ürün açıklamasına yeni bir not düşmüşler."refurbishment"diye.Yani arızalı imal edilmiş,müşteri tarafından iade edilip ,fabrikada yeniden tamir edilmiş.onun için almaktan vazgeçtim.
  • quote:

hızlıal da ürün açıklamasına yeni bir not düşmüşler."refurbishment"diye.Yani arızalı imal edilmiş,müşteri tarafından iade edilip ,fabrikada yeniden tamir edilmiş.onun için almaktan vazgeçtim.

refurbished olmasının ne gibi sakıncası var ki?

cihazlar garmin tarafından bir otomobil firması için üretilmiş. anlaşma da sorun çıkınca piyasaya verilmiş.
    donanım olarak hiçbir eksiği yok. garantisi aynen var. güncellemesi var ?

alınmaması için hiç bir sebep görmüyorum. refurbished olmayanından herhangi bir farklılığı olduğuna dair bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.

ben de almayı düşünüyorum da o bakımdan.
  • Refurbished biraz huzursuz edici. Satılıp arıza nedeni ile firmaya geri dönmüş ve tamir edilip yeniden piyasaya sunulmuş ürünleri bu isimle satıyorlar.. Amazon'da bu isimle satılan çok ürün var. Fiyatları çok düşük oluyor haliyle. Hızlıal'dan 372 YTL'ye aldım Eylül ayı içinde. Hiç bir sorunu yok. Ancak Refurbished etiketi ile satılmıyordu benim aldığım ürün.

Saygılarımla..
  • O tür ürünlere refürbished denilmez,özel üretim,stok fazası vs.denir.
    Refurbished: teknik arızadan dolayı iade alınan ürünlerin fabrikasında yeniden elden geçirilip satşa sunulmasına denir.
    En azından ben böyle biliyorum.
  • quote:

O tür ürünlere refürbished denilmez,özel üretim,stok fazası vs.denir.
    Refurbished: teknik arızadan dolayı iade alınan ürünlerin fabrikasında yeniden elden geçirilip satşa sunulmasına denir.
    En azından ben böyle biliyorum.

bende öyle biliyorum ama bu kadar çok binlerce refurbished ürün olabileceğini aklınız kesiyor mu? sonuçta birçok kişi baytekin (garmin türkiye distribütörü) ile görüşmüş ve cihazın bir otomobil firması için üretildiği ve anlaşma bozulunca piyasaya verildiği bilgisini almışlar. zaten içindeki ingiltere ve irlanda haritası da bunu destekliyor. alanlar ve kullananlar var. hatta ben de alacağım bir tane. aynı ürüne sırf refurbished yazıyor diye 350 lira fazla para vermek çok mantıklı gelmiyor.

hele de refurbished olmayanından hiç bir farkı ve eksiği yoksa. alanlar da kutusunun üstünde refurbihed yazmadığını belirtmişler.

• Daha önce "refurbished"yazmıyordu,son iki gündür eklemişler.ondan dolayı şüpheleniyorum.
  • quote:

Daha önce "refurbished"yazmıyordu,son iki gündür eklemişler.ondan dolayı şüpheleniyorum.

evet haklısınız bu durumda işin rengi değişiyor.
  • son günlerde eklenmesi firma tarafından istenmiş olabilir mi?
  • hızlıal'a sordum,neden şimdi,size yakışmıyor diye.3 gün oldu yanıt yok.
  • bugün bende bir tane aldım ama yarın iade edeceğim, sebebine gelince , (istanbuldayım) balıkesir gönen diye yazıyorum beni illaki bandırma feribotuna yöneltiyor , feribot seçeneğini hem kapattım hemde açtım ama cihaz feribottan vaz geçmiyor, arabama atladım gecenin yarısı izmite doğru yola çıktım belki ters yöne gittiğimi anlarda rotayı izmit-bursa dan çizer diye düşündüm fakat onuda kabul etmedi yani anlayacağınız feribotu şart koşuyor, yarın media marktan aldığım gibi iade ediyorum, ayrıca görüntü kalitesi pek iç açıcı değil birde bulunduğumuz yerlerdeki belli başlı merkezlerin telefon numaraları gibi bilgilerde yok kısacası pek sevmedim ama hızlı olması beni şaşırttı.saygılar
  • Merhaba halilakdere

Birşey öğrenmek isterim,navigasyon cihazını aldıktan sonra iade etme şansınız olabiliyormu.Herangi bir zorluk çıkartmıyorlarmı,birde nereden hangi mağzadan aldınız.Bende navigasyon cihazı alacağım eğer memnun kalmassam iade edebilirmiyim,bilgilerinizden yararlanmak isterim.
    Saygılar,
    quote:

Orjinalden alıntı: halilakdere

bugün bende bir tane aldım ama yarın iade edeceğim, sebebine gelince , (istanbuldayım) balıkesir gönen diye yazıyorum beni illaki bandırma feribotuna yöneltiyor , feribot seçeneğini hem kapattım hemde açtım ama cihaz feribottan vaz geçmiyor, arabama atladım gecenin yarısı izmite doğru yola çıktım belki ters yöne gittiğimi anlarda rotayı izmit-bursa dan çizer diye düşündüm fakat onuda kabul etmedi yani anlayacağınız feribotu şart koşuyor, yarın media marktan aldığım gibi iade ediyorum, ayrıca görüntü kalitesi pek iç açıcı değil birde bulunduğumuz yerlerdeki belli başlı merkezlerin telefon numaraları gibi bilgilerde yok kısacası pek sevmedim ama hızlı olması beni şaşırttı.saygılar

• quote:

Orjinalden alıntı: chemucell

http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=22.012.1799.0042
    bu fiyata kacırmayın .temsilciyle konustum.sadece urunun kutusu uzerinde garmin yazmıyor.diğer butun ozellik harita aksam ve garanti aynıymıs.ayrıca ingiltere haritasıda varmıs tr haritasına ek olarak.baytekinden temin ediyorlarmıs.

Merhaba
    Kutunun üzerinde garmin yazmıyor diye bişey tabiki yok sanırım yanlış anlamışsınız.Kutular ingiltere fabrikadan geldiği için kutu değişik o kadar (Türkiye'deki kutular daha fazla resimli vs bu kutular mavi beyaz şekilde)

• quote:

Orjinalden alıntı: step-team

Merhaba halilakdere

Birşey öğrenmek isterim,navigasyon cihazını aldıktan sonra iade etme şansınız olabiliyormu.Herangi bir zorluk çıkartmıyorlarmı,birde nereden hangi mağzadan aldınız.Bende navigasyon cihazı alacağım eğer memnun kalmassam iade edebilirmiyim,bilgilerinizden yararlanmak isterim.
    Saygılar,
    quote:

Orjinalden alıntı: halilakdere

bugün bende bir tane aldım ama yarın iade edeceğim, sebebine gelince , (istanbuldayım) balıkesir gönen diye yazıyorum beni illaki bandırma feribotuna yöneltiyor , feribot seçeneğini hem kapattım hemde açtım ama cihaz feribottan vaz geçmiyor, arabama atladım gecenin yarısı izmite doğru yola çıktım belki ters yöne gittiğimi anlarda rotayı izmit-bursa dan çizer diye düşündüm fakat onuda kabul etmedi yani anlayacağınız feribotu şart koşuyor, yarın media marktan aldığım gibi iade ediyorum, ayrıca görüntü kalitesi pek iç açıcı değil birde bulunduğumuz yerlerdeki belli başlı merkezlerin telefon numaraları gibi bilgilerde yok kısacası pek sevmedim ama hızlı olması beni şaşırttı.saygılar

Merhaba Ben Umut, Hızlıal.com GPS Navigasyon Mağaza Yönetmeniyim Her türlü sorularınızı bana yöneltebilirsiniz.
    Şu ana kadar 700 den fazla cihaz satıldı bu ürünlerden ama tek bir iade bile gelmedi.Ama gelirse diye yazıyorum.Biz dahil bütün internet siteleri ilk 15 gün ürünü sorgusuz sualsiz geri almak zorunda yani müşterinin cayma hakkı var.Ancak müşteri ürünün kutusunu kesinlikle çöpe atmamalı deforme etmemeli yani kısaca tekrar satılabilirliğini bozmamalı.O şekilde iade alınabilir.Cihazın ekran koruma bandını atmayın, ve geri gönderirken cihazın kutusunun üstüne kargo etiketi yapıştırtmayın.Yani kutuyu başka bir koliye koyup gönderirseniz ürünün kutusuda bozulmamış olur.

Bu arada bir bilgi Nuvi 310 son 6 adet kaldı başkada gelmeyecek bilginize.Nuvi 200 son 100 adet kaldı.
    Herkese iyi alışverişler.

• step-team arkadaşım,eğer cihaza zarar vermedi isen aldığın günkü aparatları ile birlikte eksiksiz 15 gün içinde aldığın mağazaya iade edebilirsin ben ümraniye media marktan aldım alırkende özellikle iki personele ayrı ayrı sordum 14 gün içinde iade hakkın var dediler.ayrıca,
    umut bey, bu cihaz hakkında çok bilginiz varsa bana yardımcı olunuz ki ben bucihazı iade etmeyeyim, istanbuldayım, balıkesir gönen olarak arıyorum beni feribot seçeneğini kapatsam dahi yine feribota götürüyor bu düzeltilebilecek bir durummu dün gece saat 3 e kadar uğraştım hatta izmite doğru gece yarısı yola çıktım belki yolda yeni rota çizer diye düşündüm fakat olmadı, yardımınız için teşekkür ederim.
  • quote:

Daha önce "refurbished"yazmıyordu,son iki gündür eklemişler.ondan dolayı şüpheleniyorum.

Merhaba
    İçiniz rahat olsun.
    Garmin Tarafından Böyle bir talimat geldiğinden dolayı refurbishment yazıldı.Çünkü yabancı firma son derece kurumsal olduğundan dolayı herşeyi harfi harfine istiyor ondan dolayı bu yazının yazılmasını istedi.

Ürünlerin refurbishment olduğu doğru ancak sizin normal aldığınız bir üründen daha sağlıklı çalışacağını söyleyebilirim.
    Çünkü iade olarak alınan,alınıp ertesi gün geri gönderilen,sırf ürünü görmek için sipariş verilip geri gönderilen,müşteri ürünü almış ekran banıdını çıkartmış kutusunda hasar olan, daha önce bir arkadaşında söylediği gibi anlaşması iptal olup satıldığı yerden toplu şekilde geri gelen vs bütün bu ürünler fabrikaya geri gidiyor ve tekrar bütün açılardan kontrol edilip kutusu ekran bandı yenilenip.Etrafında, kasasında, ekranında en ufak bir sorun varsa bile yenisiyle değiştirilip.En sonunda donanım, yazılım, ekran,aksesuar vs olarak full test edilip piyasaya sunuluyor.Tekrar sıfır haliyle piyasaya sunuluyor.

Burada avantaj şu!! normalde aldığınız herhangi bir elektronik cihazın bile bir kes testi yapılıp piyasaya çıkıyor ve her elektronik cihazda arıza çıkma olasılığı var ama garmin nuvi 200 ve nuvi 310 lar tekrar kontrolden geçtiği için arıza olasılığı sıfıra iniyor.

Daha öncede yazdığım gibi 14 kasım itibarı ile nuvi 310 sadece 6 adet kaldı bilginize.Nuvi 200 ise yaklaşık 100 adet kaldı.
    konu ile ilgili her türlü soru için musterihizmetleri@hizlial.com adresine mail atarsanız mailleriniz bana ulaşır.

saygılarımla.

• problemi umut bey de çözemediyse bu cihazlarda problem var demektir diye düşünmeye başladım....
  • quote:

Orjinalden alıntı: thecellchuk

quote:

Orjinalden alıntı: MegriM

Standart Paket İçeriği

cihaz,Türkiye sokak detaylı harita(25 il) ve Türkiye karayolları CD,araç konsol tutucusu cama vantuslu,12V araç çakmak adaptoru,USB bağlantı kablosu,deri kılıf,İngilizce kullanım kitabı ve Türkçe kullanım CD

Bu şekilde gelmiyor mu cihaz HızlıAl'dan alınca?

hayır, Cihaz, USB Kablo, Araç tutucu (cama vantuzlu), 12V araç adaptörü, İngilizce kullanım CD si , Deri kılıf geliyor.

Önemli olan Türkiye sokak detaylı harita(25 il) ve Türkiye karayolları CD ve Türkçe kullanım CD gelmiyor.

Küçük bir düzeltme:Standart Paket İçeriği:Cihaz,Türkiye sokak detaylı harita(81 il) ,araç konsol tutucusu cama vantuzlu,12V araç çakmak adaptoru,USB bağlantı kablosu,deri kılıf,İngilizce kullanım kitabı ve Türkçe kullanım kitabı

Türkçe kullanım cd si yazıyordu her zaman kullanılabilsin el altında olsun diye kitap olarak değiştirildi.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.