Şimdi Ara

Garmin Nuvi 310 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
12.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İçinde yüklü olarak Türkiye haritası var ama cd'si yok, doğru anlamış mıyım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MegriM

İçinde yüklü olarak Türkiye haritası var ama cd'si yok, doğru anlamış mıyım?

evet .

Eğer yanlış anlamadıysam, gelen Türkiye haritasında POI ' yeri oluşturuyorsun ve bilgisayarına kayıt ediyorsun. Daha sonra POI LOADER yazılımı ile navigasyon cihazına aktarıyorsun.

Bu büyük kolaylık çünkü sokak adı rakam olan yerler (Ör Ankara / Yenimahalle / batıkent) 'de adresi cihazdan bulmak zor oluyor.
  • Arkadaşlar;
    cihazlar üretim fazlası ürünlermiş,tamamen Garmin Türkiye (Baytekin) güvencesi altında,içinde 81 il sokak detaylı harita mevcut. bu fiyata alabileceğiniz mükemmel üstü bir cihaz ben iyice araştırdım ve inceledim. zaten dünyanın da en iyi markası. almayı düşünenler kesinlikle kaçırmasınlar. nacizane bir tavsiye
  • 1 Eylül'de "thecellchuk" nickli arkadaşın açtığı başlık ile Hızlıal.com'un kampanyasından haberdar oldum ve Garmin Nüvi 310 GPS'i satın aldım ve bugün elime geçti.

"kadirmanga" nickli arkadaş da 14 Ağustos'da GPS grubunda duyurmuş aynı kampanyayı. İkisine de teşekkürler buradan.

Aleti 5, 6 km kadar kullandım bugün ve şu ana kadarki izlenimlerim harika bir GPS olduğu yönünde. Alet bir kere çok kaliteli, kasasının dizaynı, malzeme kalitesi diğer gördüğüm Çin markalı aletlere göre çok iyi. Yazılımı gayet basit, kullanışlı ve anlaşılır. İçindeki Türkiye haritası tatmin edici gözüküyor, daha iyi yorum yapabilmek için biraz daha test etmek lazım. Handsfree telefon bağlantısı da gayet başarılı, hızlı ve sorunsuz.

Cihazın birkaç fotoğrafını gönderiyorum, umarım faydalı olur.

Garmin Nuvi 310
     Garmin Nuvi 310
     Garmin Nuvi 310
     Garmin Nuvi 310
     Garmin Nuvi 310

Garmin Nuvi 310
     Garmin Nuvi 310
     Garmin Nuvi 310
     Garmin Nuvi 310
     Garmin Nuvi 310

Garmin Nuvi 310
     Garmin Nuvi 310
     Garmin Nuvi 310
     Garmin Nuvi 310
     Garmin Nuvi 310

Garmin Nuvi 310
     Garmin Nuvi 310
     Garmin Nuvi 310
     Garmin Nuvi 310

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MegriM -- 6 Eylül 2008; 4:41:32 >

• Merhaba MergriM ,
    iki sorum olacak,

1 Harita yı güncelledin mi Bende 2008.4 olarak geldi.

2 Türkiye kara yolları CDsi çıktımı ? merak ettim

bilgileri paylaşırız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: thecellchuk

Merhaba MergriM ,
    iki sorum olacak,

bilgileri paylaşırız.

Bendeki haritalar şunlar:

1. NavCity 2008.07 IKLTL2 (B1, Turkey, B2, Turkey, B3, Turkey, B4...)
    2. City Navigator Europe NT 2008 (UK & Ireland)

Haritayı güncellemek ücretli mi?

TR Karayolları CD'si çıkmadı maalesef. 4 gün önce içinden CD çıktığı yazıyordu Hızlıal.com'dan alırken ürün sayfasında fakat dün baktığımda CD içeriğini silmişler sayfadan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MegriM

quote:

Orjinalden alıntı: thecellchuk

Merhaba MergriM ,
    iki sorum olacak,

bilgileri paylaşırız.

Bendeki haritalar şunlar:

1. NavCity 2008.07 IKLTL2 (B1, Turkey, B2, Turkey, B3, Turkey, B4...)
    2. City Navigator Europe NT 2008 (UK & Ireland)

Haritayı güncellemek ücretli mi?

TR Karayolları CD'si çıkmadı maalesef. 4 gün önce içinden CD çıktığı yazıyordu Hızlıal.com'dan alırken ürün sayfasında fakat dün baktığımda CD içeriğini silmişler sayfadan.

2 kez ücretsiz bir yıl içersinde yaptırman gerekiyor. (Baytekin servisine götürüyorsun onlar yüklüyor. )senin kullandığın en güncel .

Ben Haritaları buldum biryere yüklerim sana yollarım Burdan veya PM

• Mapsource programında Garmin 310 ile gelen haritaları kullanabilen var mı?

Aletten harita CD'leri çıkmadı sadece İngiltere haritası için Unlock Code çıktı. Mapsource kullanamayacağız yani? Ya da Navcity Turkey 2008.07 haritasına tekrar para mı vereceğiz, Mapsource'da kullanabilmek için?

Garmin'in sitesinden, İngiltere haritasını Unlock edebildim fakat bu sefer de CD'si olmadığından Mapsource'a aktaramadım.

Acaba Garmin'in içinde yüklü haritaları Mapsource'a transfer edebilir miyim?

Baytekin'e e-posta attım, bakalım ne cevap verecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MegriM -- 10 Eylül 2008; 0:23:38 >
  • Arkadaşım selam ben de bugün aldım 310'u, ancak hiç bilgim yok bu cihazlar hakkında, hatta daha çalıştırmadım bile. Acaba farklı harita yükleyebiliyor muyuz? Fiyatına göre iyi bir cihaz mıdır? Sen bilgilisin sanırım düşüncelerini paylaşırsan sevinirim.
  • arkadaşlar hızlılada fiyatı uygun görünüyor. yazılanların tamamını okudum, fakat biraz karmaşa var gibi.

cihaz ile birlikte gelen detaylı il haritası biryerde 25 bir yerde 81 deniyor hangisi, bir arkadaş hiç harita yok gibi bir şey yazmış.

ben ankara ve istanbulda kullanacağım. ankarayı kısmen biliyorum ama istanbulu hiç bilmiyorum. aldığım zaman doğrudan istanbulda kullanabilirmiyim. yoksa herhangi bir yükleme yapmam gerekecekmi.

kullanan arkadaşlardan ricamız tam bir açıklama yapsalar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zedire

arkadaşlar hızlılada fiyatı uygun görünüyor. yazılanların tamamını okudum, fakat biraz karmaşa var gibi.

cihaz ile birlikte gelen detaylı il haritası biryerde 25 bir yerde 81 deniyor hangisi, bir arkadaş hiç harita yok gibi bir şey yazmış.

ben ankara ve istanbulda kullanacağım. ankarayı kısmen biliyorum ama istanbulu hiç bilmiyorum. aldığım zaman doğrudan istanbulda kullanabilirmiyim. yoksa herhangi bir yükleme yapmam gerekecekmi.

kullanan arkadaşlardan ricamız tam bir açıklama yapsalar.

hocam 20 küsür ilin tüm detayları 15 ilin sadece sokak detayları ve 81 ilin şehir merkezleri var bu şu demek. Türkiyedeki en büyük 20 küsür ilin her yerinde bu aleti rahatlıkla kullanabilirsin. bende kullanıyorum ankarada çok rahat anlaşılır bir alet tavsiye ederim fiyatı çok uygun. ancak ankarada yollar hep kapalı yeni rota çizmekle uğraşıyor devamlı :D olayı abartmamak lazım 370 ytl ye böyle kolaylık sağlayan bir alet. mesela her gün gittiğiniz yerlere aslında daha kısa mesafeden gidebilecğeinizi anlıyorsunuz bu da size yakıt tasarrufu sağlar. ayrıca yüklü olan haritanın değeri 122 euro sanki haritanın yanında alet alıyormuşuz gibi oluyor :D

• kullanıyoruz iyi güzelde birazda kötü yanlarını konuşalım bu aletin,benim anlıyamadığım bir şey var bu aletle alakalı istanbul beylikdüzünde oturuyroum gideceğim yeride zonguldak diye seçiyorum,en kısa mesafe diyorum ve sakınmalardan feribotu kullanma diyorum ama beni illada sirkeci-harem feribotuna bindiriyor,en kısa zamanda git dediğimde ise direk haramiderinin ordan otobana sokup 2. köprüden geçiriyor.halbuki otobana sokup 1. köprüden geçse daha uygun olacak,sonuç olarak neye göre daha kısa mesafe neye göre daha kısa zaman seçenğini ayarlıyor anlamadım,ayrıca sakınmalardada feribotu işaretlememe rağmen neden feribotu kullanıyor onuda anlamadım..... chellchuck isimli arkadaş buraya bi kaç adres postlamıştı haritalarla alakalı bilgisayarda ayar yapabilmek için o adreslere ne oldu???????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dttafo -- 18 Eylül 2008; 12:20:29 >
  • cihazı hızlıla dan sipariş verdim, cihaz geldi. daha önce niç gps vya benzeri bir alet kullanmayan biri olarak ilk izlenimlerim

cihazın kullanmasının basit olduğu,
    içerisindeki harita 2008.07 olarak görünüyor,
    bluetooth özelliği telefon ile kullanıp denedim çok iyi, mesajları gelen giden aramaları, telefon rehberini çok rahat nuvi ile kullanabiliyorsunuz.
    bir kaç tane ankarada ve istanbulda yer ismi girdim- poi- bulma süresi iyi. bu özellik bilmediğiniz şehirlerde çok işe yarayacak.
    içerisinden araç ve bilgisayar aparatları ile birlikte geldi. vs vs..

kullandıkça cihazı daha iyi tanıyacağız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nejdet Ay -- 22 Eylül 2008; 11:44:09 >
  • ben anlamış deilim bende hızlı aldan aldım bendeki harita nie 2008.04 aynı makinayı satmıomu bu adamlar yaw,garminin sitesinden 2008.07 yi yükleyim dedim haftasonu,kullanıcı adı ve seri numarayı girmeme rağmen sayfa çalışmadı,bu haritayı başka nerden yükleyebiliriz....
  • cihazı iki gündür ankara da kullanıyorum. gidip geldiğim yolu bilmeme rağmen deneme amaçlı kullandım

genelde ana yolları kullanıyor. ben ara sokaklara veya çizdiği rota haricinde bir yola girersem buna uygun olarak rotayı yeniden belirliyor ve bu işlemi kısa bir sürede yapıyor. cihaz ben bu yolu çizdim illa bu yoldan gideceksin diye aynı yola sokmaya çalışmıyor. bu güzel bir özellik.

sesli yönlendirme zamanında ve yeterli mesafe varken uyarıyor.
    kavşaklarda biraz alışmakta zorlandım.kavşakta birinci çıkış sağ, ikinci çıkış doğru git, üçüncü çıkış ise sola dön anlamına geliyormuş, anlamak zamanımı aldı.
    fotoğraf makinamdaki hafıza kartını taktım içerisindeki resimleri görüntüledi, ancak görüntüleme hızı biraz zaman alıyor.
    dahili hafızaya müzik yükledim, boyutuna göre ses kalitesi hiçte fena sayılmaz. hafıza kartına birde müzik atıp deneyeceğim.
    cama yapıştırma aparatı yetersiz geldi bana biraz daha fonksiyonel olabilirdi.
    hem gündüz hem gece ekran ışıklandırması yeterli.

• eğer sizinde benim gibi haritanız 2008.04 ise ve nie 2008.07 deil diye düşünüyorsanız,işte size geçen gün baytekine atmış olduğum mail ve gelen cevabı paylaşıyorum

3 Hafta kadar önce hızlıal.com sitesinden garmin nuvi 310 modeli gps aldım içinden çıkan software'i garminin yurt dışı sitesinden 5.0 a yükselttim ama ne yazıkki sizin sitenizden 2008.07 haritasını yükleyemedim bu arada içindeki harita 2008.04,sitenize kayıt olup kullanıcı adı aldım hatta o kullanıcı ismiyle girişte yaptım ama bir sonraki menude karşıma çıkan seri numarasını girmeme rağmen sayfa açılmıyor.yani haritayı göstermiyor.Sayfanız vede haritanız aktif durumda mıdır?Bu konuda yardım etmenizi istiyorum

Merhabalar Tayfun Bey;

Sizin haritanızın adı 2008-04 Iktl 2 yazıyorsa enson versiyon haritadır. 2008-07 olarak ismi değişti sadece versiyonunuzun sonunda 2 rakamı yoksa güncelleyelim.

Saygılarımla

Eve gidip baktım 2008-04ıktl 2 yazıyormuş :))

• Bu cihazı ben de dün aldım, bugün elime ulaştı. Hızlıal gayet hızlı davrandı. Cihaz ilk intiba olarak gayet güzel. Bu tip cihazları hiç kullanmadığım fikir almak istiyorum. Bu cihaza ne yapmam lazım şu anda? Garmin'in sitesinden bir şeyler yüklemem lazım mı? Harita versiyonu 2008-07 olarak görünüyor, bu durumda harita versiyonum güncel zaten.. Bir de iGO yazılımını bu cihaz ile kullanmak mümkün müdür? Mevcut yazılımın işimi göreceğini biliyorum bu soruyu sadece merak ettiğim için soruyorum.

Saygılarımla..
  • selam arkadaşlar bende 31o aldım ama anlamadığım bir şey var benim oturduğum adreste 2642 sok numaralı sokakları nasıl yazıyoruz yardım edrseniz sevinirim şimdiden ilginize teşekkürler.birde bunun ankarada teknik servisi yok mu harita güncellemek için istanbulamı yollıycaz 310 nu ...¿
  • Bugün Media Markt'ta dolanırken nuvi 310 gördüm. 299 YTL'ye satıyorlardı. Hayıflandım açıkçası. Acaba Media Markt'ta satılan cihazda bir durum mu var? Yoksa promosyonel bir fiyat mıdır bu? Eğer Hızlıal'daki ürünle aynı ürünse 70 YTL kazık yemiş olacağım sanırım :)
  • Bu arada ürünü Ümraniye Ikea'ya gidiş ve gelişte kullandım ilk kez. Haydarpaşa'dan Ikea'ya en hızlı rota olarak Kozyatağına kadar çevreyolundan ordan FSM köprüsüne doğru yönlendirdi alet. Bu kısa bir yol değil ama trafik ışığı vb. takılmaların az olacağı bir rota. Ben yanlış bulmadım.. Dönerken de Şile Yoluna çıkardı alet beni. Oradan TEM-Kozyatağı istikametine dönmemi istedi, bu noktada rotaya uymayarak düz devam ettim ve Altunizade'ye doğru gittim. Rotadan çıkar çıkmaz 5-10 saniye içinde yeniden rota hesapladı cihaz. Bu yeni rota her zaman kullandığım yol ile aynı idi. Sonuç olarak cihazı bu güzergahlarda başarılı bulduğumu söylemek isterim. Değişik seçeneklerle rota çizdirdikçe daha sağlıklı değerlendirme şansım olur. Bu arada yolda GPS sinyalini hiç kaybetmedim. Ümraniye'den Altunizade'ye doğru giderken 2 tünel geçilir ki birisi bir hayli uzundur. Bu tünellerde bile kopmadı cihaz. İlk izlenimlerim olumlu..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.