ne zamandır araştırıyorum bulduğum makinalardan bikaç tanesi şöyle;
-garmin nuvi 260W (ikinci el)
-Navitech-pxb 205F (ikinci el)
-Navitech-pxb 210F (sıfır)
yada 100 tl fark verip - Next YE-GA 4624 (sıfır) bunlardan hangisini tavsiye edersiniz?
birde son olarak 205f ile 210f arasında ne fark var?
quote:
Orijinalden alıntı: spikeman
ne zamandır araştırıyorum bulduğum makinalardan bikaç tanesi şöyle;
-garmin nuvi 260W (ikinci el)
-Navitech-pxb 205F (ikinci el)
-Navitech-pxb 210F (sıfır)
yada 100 tl fark verip - Next YE-GA 4624 (sıfır) bunlardan hangisini tavsiye edersiniz?
birde son olarak 205f ile 210f arasında ne fark var?
,210F TEKNİK ÖZELLİKLER
4.3 “ (480X272) TFT-LCD Dokunmatik Ekran; 500 MHZ ,Yeni Jenerasyon SiRF Atlas-IV, dual-core, ARM11 İşlemci; 2 GB Nand-Flash Dahili Bellek; 64 MB DDR RAM; Bluetooth,Hands-free ( echo-giderici ve telefon rehberi özellikleri ile) ; FM Transmitter (ürünün herhangi bir fonksiyonunu araç radyonuzda dinleyebilme); Yüksek Hassasiyetli SirfStar 3i+ GPS Alıcı; Windows CE 6.0 Core isletim sistemi; SD/ MMC Kart girişi , USB çıkışı; Müzik ve Video oynatma, Resim Albümü, E-Book; Hazır oyunlar, Hesap makinesi, Birim değiştirici. Süper ince ve şık (piyano-siyah) tasarım; Işık sensörü ile ekran aydınlığını ortama göre otomatik ayarlama; Sistem Ayarları: Arka Aydınlatma/Ses/Dil/Tarih&Saat/Sistem Bilgisi; Ses: Dahili hoparlör/ Stereo hi-fi kulaklık çıkışı/Dahili mikrofon; Değiştirilebilir Pil: Dahili 900mAH Li-Polimer Pil,Ortalama 2-4 saat çalışma süresi; Tüm cihazlar CE ,RoHS ve FCC onaylıdır; Araç içinde vidalama veya yapıştırma sorunu olmadan, cama monte için özel vakumlu ayak; Üretim hatalarına karşı 2 yıl Garanti.
205F TEKNİK ÖZELLİKLER
4.3 “ (480X272) TFT-LCD Dokunmatik Ekran; 500 MHZ ,Yeni Jenerasyon SiRF Atlas-IV, dual-core, ARM11 İşlemci; 2 GB Nand-Flash Dahili Bellek; 64 MB DDR RAM; Bluetooth,Hands-free ( echo-giderici ve telefon rehberi özellikleri ile) ; FM Transmitter (ürünün herhangi bir fonksiyonunu araç radyonuzda dinleyebilme); Yüksek Hassasiyetli SirfStar 3i+ GPS Alıcı; Windows CE 6.0 Core isletim sistemi; SD/ MMC Kart girişi , USB çıkışı; Müzik ve Video oynatma, Resim Albümü, E-Book; Hazır oyunlar, Hesap makinesi, Birim değiştirici. Süper ince ve şık tasarım; Sistem Ayarları: Arka Aydınlatma/Ses/Dil/Tarih&Saat/Sistem Bilgisi; Ses: Dahili hoparlör/ Stereo hi-fi kulaklık çıkışı/Dahili mikrofon; Dahili Pil: Dahili 1000mAH Li-Polimer Pil,Ortalama 2-4 saat çalışma süresi; Tüm cihazlar CE ,RoHS ve FCC onaylıdır; Araç içinde vidalama veya yapıştırma sorunu olmadan, cama monte için özel vakumlu ayak; Üretim hatalarına karşı 2 yıl Garanti
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Navitech-pxb 210F (sıfır) tavsiye ederim ben 6 aydır çok memnunum.
hımm 210f in ışık sensörü var demek, 205f i eledim ozman(ikinci el olması+ışık sensörü)
peki 210f mi next mi? aralarında fiyat olarak 85 tl fark var(next daha pahalı) 1-2 kişiden daha tavsiye alabilirsem kararımı vereceğim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme