Şimdi Ara

Garmin & Baytekin (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.478
Cevap
24
Favori
179.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet; Bulunduğunuz nokta itibariyle yakından uzağa doğru dairesel olarak arama yapar. Aslında bulur belki aradığınızı ama size gösteremiyecekği kadar gerilerde kalır. Ve çook çook uzun sürer araması.

Ben teşekkür ederim; keyifli navigasyonlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garmin&İriver

Merhabalar;
    Baytekin Teknik Cihazlar Ltd. Şti. olarak Garmin Marka Araç Navigasyon Cihazlarının Türkiye Temsilcisiyiz.
    Garmin Araç Navigasyonları Hakkında Sorularınızı Yanıtlamak İçin Buradayız.

İlginize Şimdiden Teşekkür Ederiz.

Saygılarımızla

Garmin 215W bir navigasyon cihazım bulunmakta bunun açıp/kapama tuşu kayboldu, aslında garmin servisi bugün aradım gönderirseniz yapıp geri göndeririz dediler. Fakat acaba bu iş için ne kadar alırlar bilmek istiyorum , eğer bilginiz varsa paylaşabilirmisiniz ?

Birde araç içi tutacak önerisi olarak ne kullanılabilir 215w için
  • çok bir şey isteyeceklerini sanmam. Ankara ekibiyle 1-2 kez servis görüşmesi yapmıştım, paragöz insanlar değildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: agtr

çok bir şey isteyeceklerini sanmam. Ankara ekibiyle 1-2 kez servis görüşmesi yapmıştım, paragöz insanlar değildi

İstanbul da aynen öyle; aradığınıza pişman olmaz, illallah demezsiniz
  • yardımlarınız için teşekkür ederim saygılar
  • Benim Nüvi 50ye son haritayı yükledikten sonra İzmir'e geldiğim iki defa ,Karşıyaka yönünde Bayraklı tünelinden çıktıktan sonra harita kayboldu,araba ikonu giri zemin üzerinde gider oldu.Bugün Urla'ya kadar gittim aynıydı,dönüşte Aydın otoyoluna yaklaştığımda harita tekrar göründü.Baytekin'e de yazdım.Harita mı hatalı yada yükleme demi hata oldu emin değilim..
  • ben askerdeyken sanırım yeni güncelleme çıkmış ama şu an sitede harita güncelleme kısmı çalışmıyor. geçicidir umarım.
  • Merhaba,

Garmin nuvi 50 cihazı inceledikçe aklıma yatmaya başladı. Birkaç sorum olacak bilgili arkadaşlar veya Baytekin yetkilileri yardımcı olabilirse sevinirim.

Bu cihaza avrupa ülkelerinin haritalarını yüklemek için ne yapılmalı? Bu haritaların fiyatı nedir?

İkincisi harita olarak Nuvi 50 navcity başarsoft mu kullanmakta?
  • yakında xperia modellerde, sanırım garmin yazılımı yüklü gelecek,akıllı saat ile de entegre çalışacakmış
     Garmin & Baytekin

linki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agtr -- 25 Şubat 2014; 22:36:53 >

• agtr A kullanıcısına yanıt
    Arayüze bakılırsa Navigon bu...
  • Ayrton_SENNA kullanıcısına yanıt
    Nüvi 50 cihazların hem Navcity hem de Navteq haritalı modelleri mevcut...

Avrupa haritaları satılıyor SD kart üzerinde; BURADA Avrupa Haritaları mevcut; inceleyebilirsiniz.

Türkiye mağazalarında bulamadım.

İsterseniz CD Rom şeklinde Dünya Haritası mevcut;
    TIKLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DD252Admin -- 26 Şubat 2014; 0:03:51 >

• DD252Admin kullanıcısına yanıt
    evet, ama neticede navigon da garminin. garmin, androide direndi ama telefonla eslesen navilerin pratik olmadigini gordu bence. tek basina yalin navi , yakinda tarih olacak bi. tmc, local search vs mobil platformu zorunlu kiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar GARMİN 2507 LMT alarak aileye katıldım. Cihazın yazılım tüm güncellemelerini Webupdater üzerinden kolayca yaptım fakat harita için Garmin Express e girdiğimde "The specified Unit ID is invalid." şeklinde bir uyarı veriyor. Acaba Baytekin'i arayıp cihazı kayıt ettirmem mi gerekiyor?Cihaz ile ilgili yorumlarımı bu işlemi yaptıktan sonra ayrıca yazacağım.
  • bakirli.mb B kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun cihazınız. Şık ve beğendiğim bir cihaz.

Baytekin'i arayıp cihazınızın kaydını -yaptırmadıysanız- yaptırabilirsiniz. Sistem cihaznızın ID numarasını bulamıyorsa size bazı özellikleri kullandıramıyor olabilir.

Garmin.com.tr ile iletişim sayfasından telefon bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Saygılar.
  • garmin.com uzerinden kayit yapmadan cihazin haritasini guncelleyemezsiniz, kaydi kendiniz de yapabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar garmin nüvi 1410 cihazım var,daha önce kayıt etmiştim ama şimdi harita güncellemesi yapmak istediğimde download linki çıkmıyor,teknik servise de mail attım ama ne zaman cevaplarlar bilmiyorum.Aynı sorunu yaşayan var mı ya da haritayı güncellemek için alternatif bir yol bilen?
  • theja kullanıcısına yanıt
    Geçici bir sorun olabilir; telefonla da bilgi alabilirsiniz.

GARMIN TÜRKİYE
  • Sorun çözüldü.Cihazı Baytekine kaydettirmeye yokmuş.Tabi bu her model için geçerli değilmiş Navteq haritalı olanlar bildiğim kadarıyla böyle. Garmin Express üzerinden kısa sürede harita güncellemesini yaptım.Benim sorunum benim Macbook tan kaynaklı bağlantı sorunuydu.(Ah MAC ah!) Ama Windows PC üzerinden kolayca yapabildim. Ayrıca Baytekin' e teşekkürler sorun benden kaynaklansa da fazlasıyla yardımcı olmaya çalıştılar. Bu arada Tomtom dan sonra Garmin 2507 iyi geldi. Multimedyadan ziyade sadece navigasyon düşünenler boşuna farklı markalara bakmasın bence. En önemlisi harita konusunda şimdilik fikrim yok ama iyidir diye düşünüyorum.Merak ettiğim nokta, olurda haritadan memnun kalmazsak Baytekin aracılığı ile bu NAVTEQ li Garminlere Başarsoft haritası yükletebiliyor muyuz?
  • tabiki, harita tek satılıyor. umarım memnun kalırsınız, çünkü başarsoftun son haritaları garminlerle pek uyumlu değil. belki bu yeni cihazlarda sorun giderilmiştir, süreklii ara sokaklara sokma olayı var şu an ve cihazı kullanışsız yapıyor
  • Arkadaşlar merhaba, garmin 215w cihazım var, bildiğim kadarıyla ömür bıyu güncelleme hakkı olan başarsoft yüklü. alalı 2 yılı geçti ama araba alamadığımdan kullanmak şimdiye nasip oldu. Garmin express programı ile son güncellemesini 2 hafta önce indirdim. ankara'dan istanbul'a gelirken beni devamlı otoban dışına atmaya çalıştı (sakınmalarda otobanlar işaretli değil, sadece toprak yollar, U dönüşü ve feribotlar işaretli). neyse, uzun yolda sorun var galiba dedim, bugün istanbul içinde dönülmez yollara sokmaya çalışıyor, olmayan yollardan gitmemi öneriyor. Garmin'in sözünden çıkmayayım dedim, ancak baktım ki ters yöne gidiyoruz, kafama göre gittim artık. alet yerimi doğru görüyor, ancak gideceği yollar konusunda saçmalıyor, dağ başından, ara sokaklardan götürüyor, olsun, yol kısadır belki diyorum, çıkmaz sokağa soktu sonunda. sizce ne yapmam gerekir? ayarlarında mı birşeyler atladım ki?

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.