Şimdi Ara

Garmin & Baytekin (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.478
Cevap
24
Favori
179.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun cihazınız

Sorularınız; 1 Cihazınız şarj olmaktadır merak etmeyiniz. 2 Cihazınızı mesai saatleri içinde GARMIN - TÜRKİYE telefonla kayıt ettirebilirsiniz.
  • arkadaşlar garmin poi loder diye bir program yükledim ama ekleyeceğim poileri nerden indirebilirim bu radar noktaları için iyi olur
  • ercpn kullanıcısına yanıt
    Mapsource , googleearth ile oluşturduğunuz kendi POI lerinizi veya poiplaza poilerini. Aratın çıkar sitesi.
  • DD252Admin kullanıcısına yanıt
    dd252admin cevaplarınız için teşekkürler. bu gün ankaradan eskişehire yolculuk yaptım kafama takılan biri iki husus var

-çihazın hız göstergesi arabaya göre 5 km daha düşük sizdede böylemi?

- yol hız limitleri cihaz ekranında gözükmüyordu garmin müşteri hizmetlerini aradım yeni haritada hız limitleri olmadığını söylediler bundan sonraki sürümlerde tekrar düzenleyeceklermiş

-birde yolda giderken mesala petrol ofisinin yanından geçiyoruz ekranda petrol ofisinin amblemini göremiyormuyuz acaba bilen varmı?
  • ercpn kullanıcısına yanıt
    Hayırlı yolduluklar dileyeyim dönmüş olsanız da

- Cihaz doğruyu söyler, güvenebilirsiniz.
    - Evet doğru; Haritanız Navcity anladığım kadarıyla. Düzeltirler elbet, bekliyoruz. Navteq haritalı cihazlarda raporlanmış böyle bir problem görmedim.
    - Cihazınızın ekranını 5-6 tık büyüterek navigasyon yapın, tüm POI'ler görünür Benzinlikler dahil; bir de harita görünümünü önce normal, sonra detaylı (gelişmiş) ayarlayın bakalım görselliğe etkisi ne kadar olacak.

Keyifli navigasyonlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhanytu

Merhaba,
    Garmin Nuvi 50 marka cihazım var. Mygarmin.com dan cihazımı kayıt altına aldım. Ancak bu sitede harita güncellemesi göremiyorum.
    Baytekin sitesinde ise 2013T3 olarak yeni bir güncelleme görünüyor.
    Haritamı güncellemek için baytekin sitesine de üye mi olmam gerekiyor, yoksa yanlış yaptığım bir şey mi var?
    Yardımcı olursanız sevinirim.

Not: Temmuz ayında ömür boyu güncelleme ile sayın aldım navigasyon cihazını.

Şimdiden teşekkürler.

Merhaba

Aynı durum bende de var, baytekin sitesine girdiğimdeyse harita güncellemek için giriş yapınız diyen link var ancak ne yazık ki çalışmıyor. Hem IE 11 hemde chrome'la denedim link takılıp kalıyor, online bir güncelleme yapamayacak mıyız ? Doğru yerden mi güncellemeye çalışıyoruz ? bilgi verebilen olursa sevinirim. Tşk ler.

• hafta sonları serverları muhtemelen kapalı
  • kagana K kullanıcısına yanıt
    Selamlar;

Sayın @agtr belirtmiş; genellikle hafta sonları Serverleri bakımda veya kapalı oluyor. Online güncelleme derken Garmin.com.tr'de cihazınızın kayıtlı olması gerekliliği var. Haritayı o sebeple gömiyor da olabilirsiniz.

İsterseniz Pazartesi sabahı kendilerini telefonla arayın hemen kayıt ve aktivasyon işleminizi yapsınlar. BAYTEKİN İLETİŞİM

Şu an son harita 2013T3 Cihazınızdaki harita buysa güncellemeye gerek yok; zaten yakında çıkacak yeni harita.

Aktivasyon işleminden sonra bir sayfaya geleceksiniz; orada sizden cihaz numaranız istenecek, cihaz numaranıza göre eşleşecek ve size indirme linki ile unlock kodu verilecek.
    haritayı bilgisayarınıza indirip aynı program kurar gibi kurulum yapacaksınız (MapSource)
    Sonra unlock Wizard (Başlat menüsüne yazar o kendini) çalıştırıp size verilen unlock kodunu girecek ve haritanızın kilidini açacaksınız. Sonra mapsource çalıştırıp haritayı seçip (Türkiyenin tamamını) cihazınız bağlıyken "Cihaza Gönder" diyeceksiniz. Yeni haritanızı kullanmaya başlayacaksınız.

Bu biraz karışık görünmekle beraber zor bir işlem değildir; bir kez yapmanız -ama kendiniz yapın- alışmanıza yardımcı olur.

Keyifli navigasyonlar diliyorum

• Garmin LM ve LMT Seri cihazları peş peşe Türkiye Piyasasına sürmeye devam ediyor.

Nedir bu LM ve LMT = LM Ücretsiz Ömür Boyu Harita Güncelleme, LMT Ücresiz Ömür Boyu Harita Güncelleme ve Trafik bilgisi.

Arayüz çok çekici

• DD252Admin kullanıcısına yanıt
    Bu ürünler akıllı telefonu kullanıp internet üzerinden online trafik bilgisi mi alıyor?
  • Selamlar;

Tam detayını bilemiyorum ama GTM 35 Trafik Alıcısı ile uyumlu çalıştıklarını biliyorum.

RDS-TMC sistemi yani.

Saygılar
  • Merhaba Bulgaristan da kullandığım garmin nuvi40 cihazıma Türkiye haritası nasıl yükleyebilirim acaba ? Bulgaristan haritası var uzerinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gopluumit kullanıcısına yanıt
    SD kart üzerinde 2. bir haritanin çalıştığını biliyorum; satın almanız gerek. Telefonla GARMIN - TURKİYE bilgi alabilirsiniz.

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

SD kart üzerinde 2. bir haritanin çalıştığını biliyorum; satın almanız gerek. Telefonla GARMIN - TURKİYE bilgi alabilirsiniz.

Saygılar.

Fiyatı hakkında bilginiz var mı ? Bir navigasyon parası istemiyorlardır herhalde ?

• Garmin Nuvi 40 tecrübesinden sonra markadan memnun kaldığım ve yeni aracım için Nuvi 2407 LMT aldım. Ürün bugün elime ulaştı. İlk izlenim ve tecrübelerim:

- Malzeme kalitesi bariz daha iyi ayrıca ürünü oldukça şık ve ince tasarlamışlar.
    - İşlemcisinden midir yoksa harita farkından mıdır bilemiyorum ama bu ürün bariz Nuvi 40'a göre daha hızlı. Hem harita açarken hemde uyduya yeniden bağlanırken.
    - Kutu içeriğinden USB data-şarj kablosu, trafik yoğunluk bilgilerini almaya yarayan aparat (aynı zamanda araç içi şarjı), cam vantuzu çıktı.
    - Navteq haritalardan Nokia Lumia 820 kullanırken çok memnun kalmıştım. Nuvi 40'taki Başarsoft'ta iyi ancak bildik Navteq haritaya dönmek hoşuma gitti.
    - Ekran daha mat, daha az parlama yapıyor.
    - Bluetooth yok.
    - Garmin Express'te 4 adet güncelleme görünüyordu, hepsini yaptım. Bu arada Nuvi 40 gibi Başarsoft haritalı modellerde yazılımı Garmin Express üzerinden, haritayı ise Baytekin'in sitesinden bir kaç takla atarak güncelleyebiliyorduk. Bu üründe ise hem yazılım hem harita Garmin Express üzerinden 2 tıklamayla yapılabiliyor, süper olmuş.
    - Ürün 354 lira ancak aldığım sitenin 25 TL World puan + iphone uygulamalardan satın aldığım için sitenin kendisinin verdiği ayrıca 25 TL puanı düşerseniz yaklaşık 300 liraya geldi.

Özetle şu an için çok memnunum cihazdan (Özellikle dahili trafik yoğunluk alıcısı ve rota-yakıt maliyet hesaplama sistemi hoşuma gitti).

• Gopluumit kullanıcısına yanıt
    Selamlar,
    Fiyatı konusunda bilgim yok malesef; kendilerine sormanızı salık vereceğim. Telefonla bilgi alabilirsiniz. Haritalarınızın Navteq olduğunu düşünüyorum doğru mudur? Doğruysa Türkiye için Navteq harita yaşadığınız yerden de (internetten) alınabiliyor diye biliyorum.

Saygılar.
  • ERG81 E kullanıcısına yanıt
    Selamlar;

Kalite ile el sıkıştınız yani Hayırlı olsun cihazınız.

Evet, algıladığınız gibi cihaz daha hızlı; hem yeni seri bir cihaz, hem de yeni yazılım... Here Maps (Navteq) haritalar hızlı şekilde güncelleniyor. Forumda bir destek konusu da BURADA mevcut

Türkiye'de kullanılan Tüm Haritaların kapsam değerlendirmesi yaptığımız bir konu da BURADA mevcut.

Trafik Bilgilendirme Sistemi konusunda bizleri tecrübenizle bilgilendirin lütfen.

Keyifli navigasyonlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DD252Admin -- 21 Aralık 2013; 15:32:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

Selamlar;

Kalite ile el sıkıştınız yani Hayırlı olsun cihazınız.

Evet, algıladığınız gibi cihaz daha hızlı; hem yeni seri bir cihaz, hem de yeni yazılım... Here Maps (Navteq) haritalar hızlı şekilde güncelleniyor. Forumda bir destek konusu da BURADA mevcut

Türkiye'de kullanılan Tüm Haritaların kapsam değerlendirmesi yaptığımız bir konu da BURADA mevcut.

Trafik Bilgilendirme Sistemi konusunda bizleri tecrübenizle bilgilendirin lütfen.

Keyifli navigasyonlar

Merhaba,
    Belirttiğiniz gibi ürün çok kaliteli; bugün kavşak görüntüsü ve trafik sıkışıklık sistemi dahil ayrıntılı deneme şansım oldu. Sıfır hata ile Tuzla' dan Mecidiyeköy'ün arka sokaklarına ulaştırdı. Bir kaç fotoğrafta çektim, akşam eve geçince paylaşırım.

Sizin adınıza sevindim; bekliyoruz
    Deneyimlerinizi bekliyoruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.