Şimdi Ara

Garip sesler duymak, ne yaptığını unutmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özellikle ortam sessizken çok oluyor. Bi ses duyuyorum tanidiğim kisilerin sesi.
    Sonra kaynağa yakınlasınca farkediyorum ki alakası olmayan bi sesmis. Sadece benzetiyorum ama çok olmaya başladı.

Bide ne yaptiğini anlık unutma. Yine gece kalktım namaz kılcam abdest aldım. Mutfağa gittim yarım saat boyunca ne yaptiğimi hatirlamiyorum ama gecmis öyle.
    Sonra abdestim yokmus gibi tekrar bi abdest daha aldım simdi farkediyorum olayı.

Son olarak saat sabah 8 gibi en iyi arkadasıma mesajla sebebsizce sövmüşüm. Hiç alakası yok. Ben saat 8 de bile uyanmam. Telefonumun sifresini benden öte bilende yok.

Bi sorun mu var acaba ?

Edit:Eklemeyi unuttuğum bişey var. Gözde flaş çakmaları. Ve 2 ay önce doktora gitmiştim göz doktoruna bunuda söyledim. Gözün arkasında bi sıkıntı yok rahat ol demişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B15AE3FD1 -- 2 Mart 2017; 19:55:15 >

• Kardes sabah aksam.

Dunyanin maddi ve manevi tum serlerinden Allah a siginip.

7 ayet el kursi

7 felak

7 nas

7 ihlas

7 kafirun

7 fatiha okuyup kendi uzerine ufluyorsun.

Allah in izniyle ibadetlerini de rahat rahat yapiyorsun.

Sorun sikinti yapip bunlara odaklanma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her zaman mı oluyor,yoksa arada bir mi böyle şeyler hissediyorsun?
    Kafanı aşırı meşgul edecek stres sıkıntı varsa,bu tarz istemdışı şeyler yaşayabilirsin.Evde yalnız yaşıyorsan,yalnızlığın zamanla psikolojik etkileri de olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psikoloğa git.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

Her zaman mı oluyor,yoksa arada bir mi böyle şeyler hissediyorsun?
    Kafanı aşırı meşgul edecek stres sıkıntı varsa,bu tarz istemdışı şeyler yaşayabilirsin.Evde yalnız yaşıyorsan,yalnızlığın zamanla psikolojik etkileri de olabilir

arada bir oluyor. Ne çok sık oluyor nede öyle kendini unutturuyor.
    Ailemle yasiyorum. Genelde ortam sessiz olurken oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eskel

quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

Her zaman mı oluyor,yoksa arada bir mi böyle şeyler hissediyorsun?

arada bir oluyor. Ne çok sık oluyor nede öyle kendini unutturuyor.
    Ailemle yasiyorum. Genelde ortam sessiz olurken oluyor.

Öyle bir durumda sebebini düşünüp öyle çözüm araştır
    Sessiz ortamda uzun süre kalma,yalnızken bile telefondan müzik dinle,radyo aç..

• Şizofrenin hayırlı olsun kardeş. internetten şizofreni belirtileri diye araştır bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şizofren hastaları şizofren olduğunu farketmez diyorlar
    +Kendimi gıdıklıyamıyorum.
  • Şeytan vesvese vermeye başlamış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eskel

Şizofren hastaları şizofren olduğunu farketmez diyorlar
    +Kendimi gıdıklıyamıyorum.

Bak sen de kabullenemiyosun iste

• Cinci, perici ve şeytancı kişileri uzaklaştır kendinden. Daha sonra bir psikiyatra git her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlat. Adam/kadın okadar tıp okumuş şunu yapmış bunu yapmışta psikiyatr olmuş. Bir uzmana danış, halktan kişilere sorarsan "senin içine üç harfli bir şey girmiş" gibi salakça şeyler söyleyip dua etmeni isterler. Eğer ki problem beyninin kimyası ise sabah akşamda dua etsen bir şey farketmez. Psikiyatra git.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Homo Esteticus -- 30 Ağustos 2016; 15:26:00 >
  • dua et namaz kıl sonrada bi psikiloğa git
  • Hemen bir psikolog + psikiyatra git bilindik bir universite hastanesine de gidebilirsin ozel ogretim uyesine muayene olabilirsin yahut direkt randevu sıra alıp da gidebilirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.