Şimdi Ara

Garip Rüya ve Aşık olmam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün akşam yorgundum ve akşam 7 gibi uyumuşum , neyse aklımda kalan tek şey şuydu bir evdeyim ve bir kadın uzanmış çıplak ve kamerayla birisi bizi çekiyor nedense yatan kadınla ilişkiye girmeye başlıyorum ancak yaklaşıp üstünde sadece suratını ve boynunu öpüyorum ancak o kadar gercek bi durum çünkü yüzündeki o sıcaklığı ve pütürleri hissediyorum neyse daha ilerliyecegim ancak kameraylaceken kişi durmamı söyledi ama suratlarını tam secemiyorum ancak uzanan kadındı galiba cantasını aldı ve 200lük olan 500 tl civarı para verdi ve üzgün olduğunu söyledi ancak parayı aldığım için bi yandan mutluydum ve yarın yeni bi ekran kartı alırım diyordum öte yandan ilişki yaşamadığım için üzgündüm , içimde buruk bir acı vardı , nedense içerde bir odada üstümü giyiniyordum ve uzanmış kadındı yada kamerayla çekendi, geldi içeriye süslenmiş ve bişeyler söyledi, tam istediğim güzellikteydi ve birlikte dışarı çıkıyorduk nedense banada kapıda seninle olmaz sen iyisin ancak bize farklı birisi lazım dedi ben acılacagım ve aşkımı ilan edecektim kapıyı kitledi ve evin adresini apt. ismini tlfna kaydedeyim dedim apt ismi adiladıvar eminim ancak kaçıncı kat olduğunu unuttum kendime kızdım tam kıza dönüp konuşacaktım uyandım ancak yüzümde tebessüm vardı ancak rüya gördüğümü paranın olmadığını ve o güzel kızla birlikte olamadığım ve bunların rüya olduğunu anlayınca çok kötü üzüldüm ancak o yüz simasını unutamıyorum , aklıma geldikçe içim hoş oluyor .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çayı fazla kaçırmışsın
  • biri bişi yazsn okuyalımmı okumayalımmı
  • O saatte icersen böyle olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir DH'linin rüyası
    adam cinsel birlikteliğe yaklaşıyo
    ve bu profesyönel kamerayla görüntüleniyor
    adama para veriyorlar

adam bunun üzerine "ohh ekran kartı alırım bu paraya" diyor

ekran kartı severler sohbet konusuna yaz hocam
  • Oh shit !!!
  • popon açıkta kalmış kardeşim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: O Rei

Bir DH'linin rüyası
    adam cinsel birlikteliğe yaklaşıyo
    ve bu profesyönel kamerayla görüntüleniyor
    adama para veriyorlar

adam bunun üzerine "ohh ekran kartı alırım bu paraya" diyor

ekran kartı severler sohbet konusuna yaz hocam

+1 O kısımda bende güldüm

• Bence biri rüyanda sana tecavüz etmiş o suratındaki pütürtüleri hissetmenin başka banası yok pütürtü sandığında sakal olabilir dikkat
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.