Şimdi Ara

Garip bir şey oldu (YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün ofiste Tuncer abi ile telefonda konuşuyordum. Birden anons girdi. "Karşı taraf şu anda başka biri ile görüşüyor, lütfen bekleyiniz" tarzında bir anons. Ve nasıl olduysa telefonumdan müdürümü aradım o anda, ama istemeden oldu bu. Müdüre "Kusura bakmayın yanlışlıkla aradım" dedim.

Nasıl olabilir ki böyle bir şey?

Bir de geçen gün telefon kilit ekranında uzun süre ekran açık kaldı. Kilit ekranında hemen kapanır normalde, ekran kararır. Buna da anlam veremedim.

Not: Tuncer abi ile daha sonra tekrar konuştum. Görüşmenin kesildiğini, kendisinin bir şey yapmadığını söyledi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• tuncer abinin günahı yok, operatörlerde arada böyle hat karışması olabiliyor.
  • Karşı taraf gelen başka bir aramayı açmıştır. O arama bitene kadar da sizi bekletmiştir. Normaldir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam muhtemelen dinleniyor olabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bikere bnm başima geldi operatörlerden kaynakliydi gayet normal bişey bi kaç defa daha başina gelirse sıkıntı var demektir:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Leon FR

Karşı taraf gelen başka bir aramayı açmıştır. O arama bitene kadar da sizi bekletmiştir. Normaldir.

Yüzüme yapıştırmıştım telefonu. Muhtemelen karşı taraf gelen aramayı açtı. Sonra görüşme kesildi. Ben de istemeden 'kişiler'e tıkladım ve ilk sıralarda yer alan müdürü aradım. A ile başlıyor ismi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Öyle değil. Siz A'yla aktif görüşüyorsunuz. Sonra da A'ya arama geliyor ve onu cevapladığı zaman siz otomatikmen "karşı taraf başka biriyle görüşüyor. Bekleyin." uyarısı alırsınız. Beklersiniz. Karşı tarafın görüşmesi bittiği gibi zaten size yine bağlanır ve devam edersiniz.

Mesele bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 27 Ağustos 2017; 15:12:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben Vodafonedayken çok sık oluyordu bu durum sonunda kurtuldum o aptal operatörden

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.