Şimdi Ara

Garip bir durumla karşı karşıyayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • itunes yükledim bilgisayara sonra windows live mail'e girdim, iki adet yeni gelen itunes receipt konulu mail gördüm

itunes belli zamanlarda bunları yollar, itunes üzerinden almış olduğumuz programların filan ücretini gösterir.

içeriğinde 999 dolar ödeme gösteriyor(üye girişi bile yapmadım itunes'da zaten üyeliğimde kayıtlı kart yok), mail do_not_reply@itunes.com'dan gelmiş, içindeki linkler başka bir adresi gösteriyor

böyle birşey nasıl olabiliyor? bilgisayarı taratmadığım virüs programı kalmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: amarok3

itunes yükledim bilgisayara sonra windows live mail'e girdim, iki adet yeni gelen itunes receipt konulu mail gördüm

itunes belli zamanlarda bunları yollar, itunes üzerinden almış olduğumuz programların filan ücretini gösterir.

içeriğinde 999 dolar ödeme gösteriyor(üye girişi bile yapmadım itunes'da zaten üyeliğimde kayıtlı kart yok), mail do_not_reply@itunes.com'dan gelmiş, içindeki linkler başka bir adresi gösteriyor

böyle birşey nasıl olabiliyor? bilgisayarı taratmadığım virüs programı kalmadı.

aynı mail banada geldi sakın ordaki linkleri açma konuyla ilgili açıklama burada var banada 1290usd gelmiş:)
    http://www.pcextra.com.tr/haber/2010/10/mujde-itunes-virusumuz-geldi/

Garip bir durumla karşı karşıyayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexleon -- 5 Ekim 2010; 14:58:21 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir garip arıza
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.