Şimdi Ara

Garantisiz ps4 ve Yazıcıoğlu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben garantisiz ps4 almak istiyorum.Yazıcıoğlu Pasajında yada baska yerlerde 800-900 e bulabilirmiyim sizce ve yer tavsiye edermisiniz ? Şuradan alabilirsin güvenilir diye kesin garantisiz alcam ps3umu ilk çıktığında almıştım eurosia garantili hiçbir işe yaramadı 7 sene sonra bozuldu cihaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1100TL den daha uyguna satıldığını görmedim.O fiyat cıvarında da HızlıAl gibi sitelerde Eurosia garantili vardı hem de.

Spotçular genelde NTSC-J satıyor.Onlarda menüde onaylama tuşu X yerine O olduğu için sorun yaratabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: F355 Berlinetta

1100TL den daha uyguna satıldığını görmedim.O fiyat cıvarında da HızlıAl gibi sitelerde Eurosia garantili vardı hem de.

Spotçular genelde NTSC-J satıyor.Onlarda menüde onaylama tuşu X yerine O olduğu için sorun yaratabilir.

Zaten Eurosia en iyi garanti sonra Türkiye firma mağaza var da. Ben Garantisiz almak istiyorum forumda "garantisiz 800 e aldım ben siz fazla veriyonuz" gibi yorumlar gördüm ondan diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: megaorsan

quote:

Orijinalden alıntı: F355 Berlinetta

1100TL den daha uyguna satıldığını görmedim.O fiyat cıvarında da HızlıAl gibi sitelerde Eurosia garantili vardı hem de.

Zaten Eurosia en iyi garanti sonra Türkiye firma mağaza var da. Ben Garantisiz almak istiyorum forumda "garantisiz 800 e aldım ben siz fazla veriyonuz" gibi yorumlar gördüm ondan diyorum

Benim demek istediğim Eurosia garantililer neredeyse piyasadaki en ucuz PS4 ler zaten.Yani alacağın garantisiz ürün,Eurosia garantili den daha pahalı olabilir.

Çünkü spotçular 1250TL gibi bir rakama NTSC-J satıyor.Forumda da millet 1100-1150 TL ye Eurosia garantili alıyor.Daha ucuzunu da görmedim ben henüz.800TL ye alınabileceğini sanmıyorum.Yanlış hatırlıyor olabilirsiniz.

• Evet olabilir.Araştırdım bi o konuyu konuyu bulamadım.
  • En ucuz 1100 tl gördüm hızlıalda. 1-2 aya kadar 1000 tl düşer diye tahmin ediyorum.
  • Kuzenim 21inde Amerikadan geliyor.Amazondan sipariş ettim amerikadaki adresine 850tlye geldi.Varsa böyle bir imkanın hiç düşünme..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türkiyeden o fiyata alamazsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 800 liraya peşin spot alınma hikayelerini çok okudum ama bir türlü gerçeğine şahit olmadım. Shaggy'nin ölüm haberi gibi düzenli olarak bu efsaneler ortaya çıkıyor.
  • Ürün 400 dolar . Kar olmadan bile 800lirayı geçiyor dolar kurunun şuanki haliyle. 1099a satan var n11de ntsc.
  • Teşekkürler cevaplarınız için o zaman eylülün 15 ini beklicem mecburen maaş o zaman yatırılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben amerikadan 890 tl ye mal ettim zannetmiyorum burda o fiyatlar olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.