Şimdi Ara

Garantili Kasaya Ekran Kartı Takmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayarımı(HP) alalı 1 sene oldu, garantisi hala devam ediyor.Ekran kartı hariç bütün özelliklerinden memnunum fakat oyunları ultrada oynamak istiyorum onun içinde ekran kartını değiştirmek istiyorum(bkz. hd 6870) bunu değiştirmenin bir yolu var mı acaba?Garanti dışı bırakmadan hani alıp serviste taktırma gibi?Cevaplarınızı bekliyorum.

Şimdiden Teşekkürler..

• Garanti yalan olur elbette ayrıca mevcut psu hd 6870 için yeterli gelmeyebilir...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    ayrıca diğer sistem bileşenlerinide yazarsan iyi olur
  • o kasanın içinde en azından 500 watt hp psu vardır.hp psu lar eşşek gibi ağırdır ve çok kalitelidir gtx 670 bile kaldırır.fakat garantinin gitmesini istemiyorsan servisinde götürüp bu işlemi yaptırmalısın.

Asus P8P67 Deluxe - Core i5 2500k 3.3 ghz @ 4.6 ghz - Noctua NH-D14 cpu soğutucu - Gigabyte GTX 770 OC 2GB 256 Bit GDDR5 - Cooler Master GX 750 750w psu - GSKILL 16 GB(4x4GB) RipjawsX DDR3 1600 MHz CL9 1.5v - Intel X25M 80 gb ssd - Samsung hd103sj 1tb 32mb sata2 - 2x Samsung B2230H + B2230N 21.5 inch Full HD 5ms - Creative MEGAWORKS THX 550 5+1 Home Cinema 500 Watt RMS
  • Zaten kendim değiştirirsem garanti dışı kalacağını biliyorum.Acaba serviste yaparlar mı onu sormak için yazdım.Bu arada model HP Pavilion p6-2105 özellikler i5-2400 8gb ddr3 1tb hdd amd hd 7570 ddr3 2gb psu 250 yada 300 tahminen oda yetmeyecek onuda değiştirmeyi düsünüyordum başlığa yazmayı unutmusum.

http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/Document.jsp?objectID=c03315057&lang=en&cc=us&taskId=125&contentType=SupportFAQ&prodSeriesId=5187028&prodTypeId=12454

edit:düzenleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fhistle-X -- 31 Ekim 2012; 19:54:22 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.