Şimdi Ara

garantiden değişim x1950gt gitti HD2600XT VERDİLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum acaba kazık mı yedik ama türkiyede kalmamış x1950gt mecburen hd2600xt verdiler

ben biraz grafiklerde düşüş gördüm gibi sizce nasıl bir değişim

• hafif bir düşüş olabilir ama satmaya kalkar ise daha çok alıcı bulabilirsin...
  • ddr4 se problem yok ama ddr3 se performans düşer.
  • içim yandı şimdi ama işlemcisi daha iyimiş öle dediler ama yinede oyunlarda asfalt net çıkmıyo x1950gt de çok netti cam gibi offffffffffffffffffff
  • DDR4 ise son sürücüler ile 8600GT/GTS arası iyi performans veriyor. (Standart 8600GT/GTS)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 2 Ekim 2007; 0:24:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007Fatih

DDR4 ise son sürücüler ile 8600GT/GTS arası iyi performans veriyor. (Standart 8600GT/GTS)

saol hocam biraz rahatladım son versiyon driver yükleyelim deneyelim bakalım
  • Asfaltın netliği için en az 8xAF aç. 16xAF açarsan kaymak gibi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 2 Ekim 2007; 0:27:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • catalistte en son ayarları kastırdım hocam ama x1950gt deki görüntü çıkmıyor + anakartıda yükselttim yani
  • Yanlış biliyorsam düzeltin., Bildiğim kadarıyla garanti kapsamında olupda üretilmeyen ve piyasada artık bulunmayan ürünler için değişim olayı sadece kartın güncel muadili olarak yapılmalı diye düşünüyorum..
    X1950GT yide güncel 2900 yada 8800gts gibi bir kartın muadili olarak görüyorum..

BENİM GÖRÜŞÜME GÖRE KAZIK YEMİŞSİNİZ
  • 1950gt kırpılmış değilmi yoksa yanlışmı biliyorum?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SACRED REICH

Yanlış biliyorsam düzeltin., Bildiğim kadarıyla garanti kapsamında olupda üretilmeyen ve piyasada artık bulunmayan ürünler için değişim olayı sadece kartın güncel muadili olarak yapılmalı diye düşünüyorum..
    X1950GT yide güncel 2900 yada 8800gts gibi bir kartın muadili olarak görüyorum..

BENİM GÖRÜŞÜME GÖRE KAZIK YEMİŞSİNİZ

2900 yada 8800gts nin muadilleri X1950xt dir...gt degil...Gt kırpılmış modeldir.
  • 1950 gt alındığı zaman üst-orta sınıf idi. dolayısıyla şimdi alınması gereken kart da üst-orta sınıf olmalı. ama maalesef atinin bu sınıfta şu anda böyle bir kartı yok. 2900 gt çıkmış olsaydı o kartı vermeleri gerekirdi. ddr 4 ise akbul edilebilir.
  • dostum mümkünse daha yüksek bir modeli alıp üstüne para koy derim ben x1950 daha iyi gibi. ama elindeki kart içinde üzülme oda fena değil.
  • benim kartım 1900xt idi..bozuldu..boğaziçi bilgisayara garantiye gönderdim 2600xt -hd bilmemne önerdi adam..tabi kabul eder miyim,hayatta almazdım o kartı,her şeyden önce 128 bit bir kart,ve dx9 performansıda 1950xt den bile düşük.senin gt yi pek bilmiyorum ama 1900xt ile hemen hemen aynıdır.ben olsam iice incelerdim alacağım kartı,2600 serisinin iyi olmadığını çoğu kişi biliyor,dx10 oyunlara gücü yetmiyor nerdeyse,dx9 da ise 128 bit ve 1950 seviyesinde bile deil. ben ısrar edince 8800gts verdiler bana.keşke dikkat etseydin..ama bu da iyidir,takma kafaya.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.