Şimdi Ara

Garanti Bitse De Hak Arama Bitmedi! OLED Yanığında Tüketici Mahkemesi Süreçleri (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88
Cevap
19
Favori
11.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
37 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Olabilir ben sundum red çıktı tüketici mahkemesine gittim lehime karar verdi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hiç çekinmeyin tonla para TV ler beyaz eşyalar hakkınızı arayın ama doğru adımlarla ilerleyin araştırın delil şunun . Yoksa haklı iken bile red gelebilir .ama üst mahkemede bu tür davalarda tüketici haklı bulunur . Ama dediğim gibi dolu gidin dava dosyanıza ekleyin emsal olacak ne varsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim tüketici hakem heyeti başvurum 2 yıl doldu gerekçesiyle reddedildi. Bugün tüketici mahkemesi de aleyhimde karar verdi. İşin komik yanı onlar da kararda sürekli 2 yıl garanti süresinden bahsetmiş. Hayır gizli ayıp durumundan o kadar bahsettik avukatımla hakim anlamadı mı noldu bilemiyorum :(

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben de 2021 yılında 65CX oled aldım. Oled yanğı yaşamasam da LG Oledlerde kronik güç kaynağı ve anakart arızası problemi de var. Servis benden parça fiyatının iki katı para talep etti. Faturayı alıp THH'ye başvuracağım.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.