Şimdi Ara

garanti kapsamı dışında mı????acil yardım!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim psp 1.52 versiyonu.bunu 1.50 indirirsem garanti kapsamı dışına çıkmış olur muyum???garanti iptal olur mu?????

• yok yaw olmaz herhalde çünkü psp yi aldığın tarihle arkasındaki seri noya birde modele bakıyorlar.senin psp de her değişiklik yaptığın şey garanti kapsamını etkilemiyor.şu ana kadar pspnde bir sorun çıkmamışsa bundan sonrada çıkmaz.çünkü adamlar senin en eski aldığındaki versiyona bakmıyorlar o anki versiyona bakıp değerlendiriyorlar.o zaman benim psp de 1.50 di ben 2.60 yaptım o zaman benimki ve bir çok insanın garantisi bozulmuş olur ki böle bişi olsa zaten SONY böle firmware güncellemelerini yayınlamaz

• hayır zaten versiyon yukseltmeleri sony kendi çıkarıyor ama downgrader da ise psp nin hacklenmesi soz konusu eger senin psp versiyon indirme sırsında bozulursa garanti kapsamı dışında kalıyor
  • arkadaşlar bende teknosadan aldım psp geçen hafta downrader yaparken bozuldu ve garantiye verdim şimdi makinenin yenisi ile degişiyor.bilginize ama ben verirken garantiye adaptor takılı iken elektirik kesildi ve downgrader yaparken dedim fakat bende umd oyun var demiştim...
  • evet arkadasım dayandıgım noktada kullanma klavuzu upgrade sorun yapmıyolarda downgrade de sorun cıkarabılırler
  • hm tamam anladım.saolun arkadaşlar.bii oyuna o kadar para verirken için gidiyodu.kopya oyuna gecicem artık.çok yardımcı oldunuz.tekrar teşekkürler...
  • Garantiye götürürken versiyonu 1.52 yap.Eger bulabılırsen mıdnıght club ısını gorecektır versıyonu 1.52 yapman ıcın.Serı numaradan versıyonun aldıgında kac oldugu bulunabılıyor.Bir nevi tc kimlik no
    Önceden versıyon atıp atmadıgını anlamaları mumkun degıl...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: aragorn_1907x

benim psp 1.52 versiyonu.bunu 1.50 indirirsem garanti kapsamı dışına çıkmış olur muyum???garanti iptal olur mu?????

1,5 versiyonu kaç gb destekliyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.