Şimdi Ara

Garanti hakkında (Sapphire ve Vatan içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vatan bilgisayardan 29.03.2013 tarihinde aldığım ekran kartı garanti sorgulaması yapılınca

Ürün Adı HD7770 GHZ EDITION 1G GDDR5 PCI-E HDMI / DVI-I /DP
    Çıkış Tarihi 19.12.2012

bu tarih olarak çıkıyor vatan müşteri hizmetlerine mail attım her hangibir sorun yoktur, garantisi fatura tarihinden itibaren 2 yıl olduğunu söylediler.Kartın kutusu ambalajı açık değildi üstelemedim.İleride bir sıkıntı yaratırmı bu yakında sapphire kart alanlar datagate'ten kartların garantilerini sorgulatabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Del Murder -- 28 Mayıs 2013; 15:27:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: burak451905

Vatan bilgisayardan 29.03.2013 tarihinde aldığım ekran kartı garanti sorgulaması yapılınca

Ürün Adı HD7770 GHZ EDITION 1G GDDR5 PCI-E HDMI / DVI-I /DP
    Çıkış Tarihi 19.12.2012

bu tarih olarak çıkıyor vatan müşteri hizmetlerine mail attım her hangibir sorun yoktur, garantisi fatura tarihinden itibaren 2 yıl olduğunu söylediler.Kartın kutusu ambalajı açık değildi üstelemedim.İleride bir sıkıntı yaratırmı bu yakında sapphire kart alanlar datagate'ten kartların garantilerini sorgulatabilir misiniz?

Kart o tarihte vatana girmiş olabilir fatura kesiminden sonra 2 yıl geçerli benim bildigim.
  • Garanti bitiş tarihi olarakta 19.12.2014 yazması kafamı karıştırdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak451905

Garanti bitiş tarihi olarakta 19.12.2014 yazması kafamı karıştırdı.

Gidip sorun vatana yada arayın.
  • Sorun olmaz, büyük ihtimal distribütör firmanın vatana gönderdiği tarihtir oradaki tarih.
    Senin kartın garantisi fatura tarihinden itibaren 2 yıldır. Sorun yoktur yani.
  • Icimi rahatlattiniz sagolun arkadaslar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı olayı bende bır ara sorun olarak kafama takmıştım.
    fatura kesım tarıhı önemli.

distrübütörden çıkış tarihi değilmiş.
    bende eskiden öğrendim bunu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • forumdaki bir arkadaştna 7850 aldım. vatandan almış, penta dan seri numarasını girdiğimde garantisi devam ediyor yazıyor, ama sizin söylediğiniz gibi bir tarih yazmıyor, tarihi nasıl öğrenebilirim acaba biliyor musunuz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.