Şimdi Ara

***Garanti Bankası Smile Adsl Kampanyası***Sizce Nasıl ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Garanti Bankası Smile Adsl Kampanyası var bana çok cazip geldi alan arkadaşlar varsa ne gibi artıları veya eksileri var paylaşırsanız sevinirim...eski yorumları okudum smile adsl den baya şikayet varmış ama bugünlerde sanırım yeni üye olan herkes memnun gibi...Şuan ttnet adsl 1024 4gb kotalı kullanıyorum bunu kapattırıp smile adsl e geçicem, Garanti Bankası Smile Adsl Kampanyası da zaten
    1024 4gb kotalı için olan bir kampanya,

Ücretsiz Philips Marka kablosuz modem
    Ücretsiz Aktivasyon
    Ücretsiz Yerinde Kurulum
    Ücretsiz 2 Ay internet bağlantısı

ayrıca 24 ay bağlı kalmak gerekiyormuş ben 24 ay değil 48ayda bağlı kalabilirim sorun değil aynen şuan aldığım performansı alayım yeter...ayrıca vermiş olduğu modemde baya iyi bir modem yanılmıyorsam
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    buyrun modemin özellikleri ve fiyatı :

http://www.toshibashop.com.tr/detay.asp?sid=MD%20PH%20SN6500

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ***Garanti Bankası Smile Adsl Kampanyası*** Linki ;

http://www.garanti.com.tr/ana_sayfa/garantiyi_taniyin/garantiden_haberler/kampanyalar/h_85.html

öneri ve deneyimlerinizi esirgemeyin lütfen...

• zaten şu anda adsl bağlantın varsa niye değiştireceksin.bence riske girme.
  • bence denemeye değer tt.net eski abonelerini çantada keklik görüyor yenilere 2 senelik abonelik karşılığında 2 ay bedava var ayrıca ücretsiz modem veriyorlar eskilere bir şey yok bu yüzden ben bile düşündüm smile geçmeyi ama hat benim üstüme olmadığı için bir de kredi kartım yok şimdilik askıya aldım ben smile'nin indirimli kampanyasına geçmeyi düşünmüştüm 6 ay 29 ytl'ye 6 gb kullanacaktım sonra kim iyi bir kampanya yaparsa ona devam edecektim
    AMD Phenom II X6 1100T Black Edition 3.3GHz + Corsair H100 Extreme Sıvı Soğutma - Asus Sabertooth 990FX - Corsair Vagance 2x4GB DDR3 1600MHz CL9 - 2x MSI HD6850 Cyclone Power Edition/OC GDDR5 1GB - 2x OCZ 120GB Agility 3 Sata 3 SSD Raid0 - 2TB WD Green Sata3 - 850W Thermaltake Toughpower Grand 80+ Gold - Corsair GRAPHITE 600T + 3x Akasa s flow Silent 83cfm Fan - Asus DRW-24B3ST 24X ± DL Sata
  • quote:

Orjinalden alıntı: eloko

zaten şu anda adsl bağlantın varsa niye değiştireceksin.bence riske girme.

ne gibi bir risk düşündüğünü anlamadım zaten smile adsl te telekomdan alıyor adsl paketlerini bağlantı konusunda birşey yaşayacağımı sanmıyorum...sadece ne kadar sürede bağlanır onu merak ediyorum ve modemi aynen olduğu gibi philips modemi verirlermi sonuçta 2 ay bedava kullanmış olucam
    58 ytlkar + modem 175,82 YTL = 233,82 ytl kar etmiş oluyorum :)) bağlantı ücreti yok sadece 2 imza atıcam hepsi bu...ayrıca adsl bağlantım 4 yıldır aynı bağlantı üzerinde bir çok tarife değişikliği falan yaptım.ama evde 2 tel var diğerine smile bağlatmayı düşünüyorum bunu direk kapatırım olur biter...bu zamana kadar telekom bizi hep kazıkladı zaten :) bir yerde kampanya var madem,
    atarız 2 imza çok zor bir olay değil sonuçta...

benim sizlere sormak istediğim şey smile adsl kullanan arkadaşlar hizmetleri nasıl acaba ? bir sorun oldumu hemen ilgileniyorlarmı 3 gün içinde hemen bağlanırmı ??? hediye modemde sorun çıkarmı benim için bunlar önemli sonuçta adsl bağlanır yine telekomun hizmeti ondan şüphem yok ayrıca 2 ay bedava da kota sınırını geçince para alıyorlarmı yoksa beleşmi ???

edit: yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciko_Seko -- 16 Mayıs 2007; 18:44:46 >

• 2 gün içinde gelip modemi kurdular herhangi bir ücret talep edilmedi.İstedikleri şey 2 yıl sözleşme imzalanması ve de ücretsiz kullanılacak aylarda garanti internet bankacılıgına giriş yapılması.
  • arkadaşım o kampanyayı ben de takip ediyodum. kararsız kaldım. şu an yeni kanpanya var. o da bana cazip geldi. arkadaşlar ne düşünür.

modemsiz kampanya 9 ytl aktivasyon + aylık 19ytl ödeme )galiba 2 sene için)

hasankeyf arkadaşım söylediğin daha cazip bir kampanya aslında çünkü zaten modem var 9 ytl verip diğer aylar daha az ödemek daha güzel bir seneçek,,, link verebilirmisin acaba ? söylediğin kampanya ile ilgili...

For the Alliance
    Discord: Zaris#7582
  • arkadaşım sana somut bir risk söyleyemem.örneğin "esser " demişki,2 yıl sözleşme ve belli süre internet bankacılığına girişden bahsetmiş.şimdi işin içinde banka varsa ,bunların durumu malum,o parası bu parası derken bedava denen şeylerin parasını biryerlerden çıkarmaya çalışırlar.yani iyi düşünüp başvur derim.

Orjinalden alıntı: hasankeyf

arkadaşım o kampanyayı ben de takip ediyodum. kararsız kaldım. şu an yeni kanpanya var. o da bana cazip geldi. arkadaşlar ne düşünür.

modemsiz kampanya 9 ytl aktivasyon + aylık 19ytl ödeme )galiba 2 sene için)

Dünkü smile adsl yetkilisi ile yaptığım görüşmeye göre: söz konusu indirim sadece önümüzdeki 6 ay için geçerli, 6 ay sonra 30 ytl'ye çıkıyor. 2 yıldan önce iptal edersen, 6 aylık toplam fark bedeli olan 60 ytl ve bağlantıbedeli farkı olan galiba 20 ytl yani toplam 80 ytl yasal faiziyli birlikte geri alınıyor.
    eşitlik her sorunu çözemeyebilir,ama adaletin çözemeyeceği sorun yoktur.
  • Şuan için en iyi kampanya bu görünüyor.
    Sanırım bende mayıs ayı bitmeden başvurcam
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.