< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
şu an aktif olan sadece yapıkredi world kart. diğer kartları henüz aktifleştirmedim. o yüzden kapatmalarda etkilenmeyeceğimi söyleyebilir miyiz ? faizsiz taksit olayını hangi banka ile yapıyorsunuz ? şartları nedir ? işlem ücretsiz nakit avans hangi bankada ? |
_____________________________ |
|
kampanyaları tamamlıyormusunuz ? aidatlarıda hesaba katmak lazım. ben shop&fly kullanıyorum çoğunlukla. kampanya olursa aidatsız akbank free ,denizbank net kart, cepteteb, vakıf platinum plus ve bonus flexi kullanıyorum. örneğin e-ticaret sitelerinde bazen 1000tlye 100tl puan kampanyası oluyor ama kartını yok diyelim (mesela akbank), shop and flyda amex ile kampanyasız 8000tl alışveriş yapınca 100tl mil geliyor .(kampayada var 200lere çıkıyor.) aylık kullanım yüksek ise kullanmak mantıklı. |
|
|
Şöyle bir durum var. Bana Garanti kart vermeyince Iş Bankası maximum 14.500 kredi kartı +4500 ek hesap verdi. 1-2 gün önce Garanti ek hesap 4750+2500 kredi kartı için verdi.. Kart limiti yükselmez hemen biliyorum. 2 kart yerine birini kapatsam diyorum Shop & Fly Platinum Shop & Fly Platinum Amex (American Express) 418+222 odemesem diyorum!! ![]() Keşke tek kart 20.000+25.000-30.000 olsaydı. Takip etmesi zor hangi kartta ne kadar kullanılabilir diye < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 20 Mart 2022; 18:16:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Garanti'de limiti yükseltmek istiyorsanız gelirinizi yüksek girip otomatik limit artırımını açın. Yaklaşık bir yıl kadar sonra beyan ettiğiniz gelirinize göre limitiniz otomatik artar. Limit artırımı konusunda Yapı Kredi, Akbank çok katı ama Garanti hemen artırmasa da otomatik artış dönemlerinde artırıyor. |
|
|
Çok saçma sapan işler. Iş Bankası 14.500 verirken hala vermediler Iş Bankası ek hesap dahil 19.000 TL limit verdi Demek findeks banka risk puanı iyi garanti hala vermedi. Toplamda 7-7.5 ay oldu işten çıkıyorum Hop 4750 ek hesap (hala kredi kartı yok) 1 gün sonra daha evvel başvuru yaptığınız shop Fly Platinium kart hazır yolda mesajı geldi (400 küsur ücretli!!) Anlamıyorum bu garantiyi gerçekten < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 20 Mart 2022; 22:37:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Benim niyetim tek kart aslında Asgarî ücretten maksimum 4-5 katı olduğu için Borcum yok toplam limit doldurmuş olmalıyım. Kimse asgarî ücret çalışan birine 25.000-30.000 vermez!! Iş Bankası 14.500 (maximum) Denizbank. 2.000 (Bonus Platinium) Garanti. 2.500 (Shop & Fly Platinum) Toplam 19.000 TL kullanılır kart limitlerim Ayrıca ek hesaplar (avans) da var her kartın yanında Iş Bankası : 4.800 Garanti. :4.750 Toplamda; Iş Bankası hiç bağlantım yok ;19.300 TL Garanti maaş bankam (eski) ;. 7.250 TL Denizbank sadece. ;. 2.000 verdi Kimse vermezken Deniz Bank verdi onu kapatmıyorum. Günlük Alışveriş yemek bilet için kullanıyorum. Işin kötüsü banka ek hesap ayrı/kredi kartı ayrı değerlendiriyor Garanti aradım 4.750 kredi kartı limiti eklenir mi? 2500+4750=7000-7.250 limit tek kart Kesin cevap yok diyorlar. Avans hesap azaltmak kart limitini arttırmazmış! < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 20 Mart 2022; 22:33:3 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
trendyol gitim diye mi geciyor? |