✈️ Shop&Fly [ANA KONU] (329. sayfa)

- 

- 

Hocam kart geldi eyvallah. Gelir gelmez arasanız aldığımız cevap kart ücreti yansısın o zamana göre bir teklif olursa zaten size iletiriz? Dediklerinden dolayı hani risk almak değil mi ? 
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustpre -- 28 Eylül 2025; 23:58:2 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > - 

Valla hocam benimde bilgim yok ama yukarıda arkadaş aidat yansımadan önceki ay arayıp aidatı iptal ettirebiliyorsunuz yazmış. Bende onun dediğine güvenip kullanmaya başlıycam 
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________  - 

Hocam siz yine de kullanmadan once cagri merkezini arayip teyit alin hocam bu durumu. Sonradan tadiniz kacmasin. Ben kendim sordugumda bu cevabi aldim ama. Hatta sordugumda eger 2 ay kullanip ikinci ekstre kesilmeden iptal edersem aidat oder miyim dedigimde hayir odemezsiniz dediler. Ama bu kartta loungekey de var. Onu kullaninca ona bagli olarak bir talepleri olur mu bilmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Saygılar - 

Dostlar bu aidat işi çözüldü mü Diamond kartın 

son donemde shell den mil ile yakit alamadim.ist and yakasi 
petrolofisinde geciypr mu denyen var mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________  - 

doğru bilgi shellerin %90 nında geçmiyor zar zor buluyoruz mil geçen yeri
po da varsa geçen yer lütfen bilgilendirsin teşekkürler
_____________________________  - 

Arkadaşlar perşembe günü istanbulda olacağım. Shop and fly platinum kredi katı ile havalimanı lounge alanından nasıl faydalanabilirim?

pazarama da geçiyor
_____________________________ DOLANDIRICILARA KARŞI DIKKATLI OL ! - 

Yararlanamazsınız hocam. Kartın lounge kampanyası yok 

Pazarama altın alımında kullanılmıyor. Başka alımlarda kullanılıyor. sshell de geçiyor genelde garanti posu varsa.
_____________________________ Ben böyle şansın ; ben böyle hayatın ; ben böyle kaderin ... - 

yeni gordum mil kullanımına gürgençler de eklenmiş 
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ 
 - 

migrostan moneypay karta yükleme yaparken puanı kullanabilirsin
_____________________________ DOLANDIRICILARA KARŞI DIKKATLI OL ! - 

Simdi bu platinum amex karti alsak mastercadi iptal edip sadece bunun aidati ile devam edebiliyormuyuz? Veya mastercardini hic kullanmasakta aidat aliyorlarmi? 
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > - 

Hocam bilen arkadaslar duzeltebilir ama benim bilgim dahilinde: Mastercard veya Visa olan asil kart iptal edilemiyor. Fakat kullanmazsaniz aidat odemiyorsunuz.
_____________________________ Nature cannot be fooled. - 

Garanti Bankası kart izinleri sorunlu galiba, kartım internet, yurtdışı ve mail order işlemlerine kapalı olmasına rağmen Apple hesabıma para eklerken işlemi onayladı, işlem provizyonda gözüküyor. Olası bir kart bilgileri çalınması senaryosunda bu şekilde onaylayacak mı işlemleri anlamadım.
_____________________________  - 

Detay bilmiyorum fakat apple da sistem farklı mı çalışıyormuş, banka çalışanı öyle bir şeyler demişti. Net hatırlamıyorum. Benimde kart bilgilerim çalınmış ve apple tarafında 4 bin tl kadar işlem olmuştu. Apple tarafına yazıp geri iade almıştım. 

Migros da mil kullanımı yapan oldu mu? Sorun yaşanmaya başlandı, bazı arkadaşlarda sormuş ama genel bir problem mi var acaba? Yoksa anlaşmaları mı bitti? 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________  - 

Merhaba hocam, ben dün kullanım yaptım hatta bugün de ben hiç talep etmeden kasiyer miliniz görünüyor dedi, şu an kullanmayacağım dedim. 
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > - 

Merhaba hocam, izinlerden ziyade bildiğim kadarıyla Apple kartınızı kayıt ederken Apple sizden ilk kayıt esnasında geri ödenmek koşuluyla bir provizyon ödemesi alıyor. Bu ödeme ve kayıt işlemiyle Apple'a kart bilgilerini saklama ve ileriki çekimler için yetki vermiş oluyorsunuz, buradaki amaç ileride yapacağınız ödemelerde sorun yaşamamanız. 
Yani merak etmeyin kartınız ilgili işlemlere kapalıysa bu şekilde kayıt izni verilmeyen yerlerden işlem gerçekleşmez.
Diğer arkadaşın verdiği cevapta kısmen doğru. Apple, kart kaydı veya harcama yapılacağı zaman 3D Secure'a yönlendirmiyor bu da direkt çekim yapılabilir anlamına geliyor ama ilk defa kart bilgileri girilecekse kartın izinlerinin açık olması gerekiyor.
Çok detaylıca açıklayamadım ama yanlış hatırlamıyorsam bu yetkilendirme bildiğim kadarıyla VISA/Mastercard ya da AMEX özelinde "Merchant-Initiated Transaction (MIT)" başlığı altında yapılabilen bir şey.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 23 Ekim 2025; 0:12:6 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

Hızlı