Şimdi Ara

Garanti Bankası Flexi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.271
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Garanti bonus kullanıyorum malum üyelik aidatı alıyorlar. Bu yıl üyelik ücreti iadesini sanki daha sıkı tutuyorlar. Geçen yıl çalışma arkadaşlarım iade istediğinde sıkıntısız hemen iade ediyorlardı bu yıl işi kart iptali durumuna kadar getirdiler. Arkadaş kartı aktif kullanıyor ayda 6-8 bin tl işlem yapıyor ona bile iade etmede sıkıntı çıkarıyorlar. Ben o kadar aktif kullanmıyorum kart sayısından dolayı.

Şimdi sonuç olarak Flexi alayım diyorum ücretsizmiş ama şikayet varda Flexi içinde üyelik aidatı oldu şikayetleri var. Kampanyalara ücret ödeyerek katılalım tamam, taksit yapıyor mu bonus gibi ? Taksit içinde ayrıca ücret istiyor mu? Kullananlar cevaplarsa sevinirim.

NOT: Bankalar aidat iadelerinde bu yıl zorlayacak gibi ikiletmeden iade eden iş bankası ile kart kapatma aşamasına geldim.

Bendeki kart sadece Flexi, Bir de Bonus Flexi vs var. Özellik olarak +3 taksit belirledim, peşin çeksem bile dönemiçi işlemlerden +3 taksit yapabiliyorum. Bazı sektörlerin taksit kısıtlamasına uyuluyor ancak örneğin N11'den cep aldığınızda onu da 4 e bölebilirsiniz, kuyumcudan 4 taksit aldı iseniz ve kuyumcu olarak geçiyirosa +3 taksit yapamazsınız çünkü kuyumda en fazla 4 taksit uygulanır.
    Flexi kart ile bonusları borç ödemede kullanabiliyorum.
    Bazı kampanyalarda 3,99, 4,99 gibi yararlanma ücreti alıyor. Görselini de kendim belirledim, o şekillde basılıp geldi.
    Öncelikle teşekkür ederim cevabınız için ek özellik demişsiniz + 3 taksit gibi mi özellik tanımlıyorsunuz. O 28 TL ek özellik tanımlandığı için mi ? Başka hangi özellikler tanımlanabiliyor nereden bakabilirim sitesinde göremedim.

Orijinalden alıntı: halilcc

Garanti bonus kullanıyorum malum üyelik aidatı alıyorlar. Bu yıl üyelik ücreti iadesini sanki daha sıkı tutuyorlar. Geçen yıl çalışma arkadaşlarım iade istediğinde sıkıntısız hemen iade ediyorlardı bu yıl işi kart iptali durumuna kadar getirdiler. Arkadaş kartı aktif kullanıyor ayda 6-8 bin tl işlem yapıyor ona bile iade etmede sıkıntı çıkarıyorlar. Ben o kadar aktif kullanmıyorum kart sayısından dolayı.

Şimdi sonuç olarak Flexi alayım diyorum ücretsizmiş ama şikayet varda Flexi içinde üyelik aidatı oldu şikayetleri var. Kampanyalara ücret ödeyerek katılalım tamam, taksit yapıyor mu bonus gibi ? Taksit içinde ayrıca ücret istiyor mu? Kullananlar cevaplarsa sevinirim.

NOT: Bankalar aidat iadelerinde bu yıl zorlayacak gibi ikiletmeden iade eden iş bankası ile kart kapatma aşamasına geldim.

İki çeşit Flexi kart var; birinde sadece "Flexi" yazarken diğerinde "Bonus Flexi" yazıyor. Düz Flexi olanı alma Bonus Flexi olanı al. Kart ücreti yok, bonus kampanyalarına duruma göre ücret ödeyerek veya ödemeyerek katılabiliyor. Alınca ilk ay hiç kullanmazsan ikinci ay 75 TL harca 20 TL bonus kazan mesajı geliyor.

https://www.bonus.com.tr/kredi-kartlari/bonus-flexi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spacenet -- 10 Mart 2016; 19:28:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Flexi_

Nickime adı veren Kredi Kartı.
    Taksit vs için ayrıca bir ödeme yapmıyorsunuz, kart özelliği belirlerseniz belli bir miktar üyelik aidat ödeniyor, sanırım en son 28 idi, bana da bugüne kadar iadesi yapıldı.
    Bendeki kart sadece Flexi, Bir de Bonus Flexi vs var. Özellik olarak +3 taksit belirledim, peşin çeksem bile dönemiçi işlemlerden +3 taksit yapabiliyorum. Bazı sektörlerin taksit kısıtlamasına uyuluyor ancak örneğin N11'den cep aldığınızda onu da 4 e bölebilirsiniz, kuyumcudan 4 taksit aldı iseniz ve kuyumcu olarak geçiyirosa +3 taksit yapamazsınız çünkü kuyumda en fazla 4 taksit uygulanır.
    Flexi kart ile bonusları borç ödemede kullanabiliyorum.
    Bazı kampanyalarda 3,99, 4,99 gibi yararlanma ücreti alıyor. Görselini de kendim belirledim, o şekillde basılıp geldi.

Hocam peki özellik olarak sadece görsel belirlediğimizde aidat ödüyor muyuz?
    AMD Ryzen 5 7600X w/ ID Cooling SE224XT| MSI B650 Gaming Plus Wifi | Sapphire Pulse RX6700 | 32GB(2x16) Patriot Viper RGB 6000MHz CL36 DDR5 Ram | Kioxia Exceria Pro 1TB | Samsung 860 Evo 500GB | Vento VG07F & FSP HYPER 80+ PRO 650W
    Samsung S23 Ultra 12/512

• kart kullanım ücreti yansımadan bonusu iptal edip flexi alayım dedim geçen yıl kart ücreti iadesi için 1 yıl kapatmama sözü vermişim :( kapatamadım kartı.

ayın 12 sinde kesiliyor ekstre 15 haziranda dolacak bir yıl malum yıllık ücret kartın hesap kesim tarihinde yansıyor. Hesap kesim tarihini değiştirsem 20 sinden sonra yapsam. 16 haziranda arayıp iptal etsem olur mu acaba :) bir ihtimal yine iade ederlerde uğraşmak istemiyorum.
    8 yıl önce açıldı
    Garanti Miles&Smiles Kredi Kartı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilcc

kart kullanım ücreti yansımadan bonusu iptal edip flexi alayım dedim geçen yıl kart ücreti iadesi için 1 yıl kapatmama sözü vermişim :( kapatamadım kartı.

ayın 12 sinde kesiliyor ekstre 15 haziranda dolacak bir yıl malum yıllık ücret kartın hesap kesim tarihinde yansıyor. Hesap kesim tarihini değiştirsem 20 sinden sonra yapsam. 16 haziranda arayıp iptal etsem olur mu acaba :) bir ihtimal yine iade ederlerde uğraşmak istemiyorum.

Bonus Flexi almak için var olan Bonus'u iptal etmeye gerek yok. Var olan kart ile aynı ve ortak limitte yolluyorlar yeni kartı. Ek olarak, kartın çıkmama gibi bir durumu da yok, bir hafta içinde basıp yolluyorlar.

Evet ama amacım elimdeki bonus kartı yıllık kulanım ücreti ödemeden iptal ettirmek 1 yıl kapatmama sözüm var.Daha dolmamış dolunca da yeni kullanım ücreti yansıyacak.Aslında kartı flexiye çevirin diye ardım olmaz dediler.
    Bir yıl kapatmama sözü varsa ve kart ücretini haziranda keseceklerse bu yıl kart ücretinden kaçış yok. Bankalar en az 6 ay işlem görmeyen kartlardan kart ücreti alamıyorlar ama ne yazık ki harirana 6 aydan az kaldı. Bu Haziranda yeniden kapatmama sözü verip kart ücretini iade al, puan verirlerse puanı harca ve kartı bir daha hiç kullanma. Bu sürede Flexi al ve kullan. 2017 Temmuzda ise bonusu kapat. 6 aydan fazla kullanılmadığı için bonusa kart ücreti çıkmayacak ve kapatmama sözü de yerine getirilmiş olacak. Ben olsam böyle yapardım.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.