Şimdi Ara

Garaj kapı kumandası arızası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba herkese garaj kapı kumandam çalışmamaya başladı pilinin bittiğinden şüphelenerek pili değiştirdim fakat yine çalışmıyor. İçini açıp baktığımda butonların üstünde bulunan LD2 isimli kısmın lehimli olduğunu fakat boş olduğunu farkettim ve oradaki komponentin kırıldığını veyahut koptuğunu düşünüyorum fakat LD2 isimli kısımda ne olduğunu anlamadığım için değişim yapamadım. Sizce arıza bu kısımdan kaynaklı mıdır veya farklı bir fikriniz var mı ? Eğer bu kısımdan kaynaklı ise LD2 isimli kısımda ne var aynısını alıp lehimlesem sorun çözülür mü ? Yanıtlarınız için teşekkür ederim.
    Garaj kapı kumandası arızası Garaj kapı kumandası arızası

• smd led varmış kırılmış bu yüzden ışık yanmıyordur kapıyı açıyor mu peki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadece hanım eller -- 11 Eylül 2020; 16:1:35 >

Orijinalden alıntı: cbiyik

yok hayır açmıyor ışık yoktu hiç ben infrared led ten şüphelendim o kırıldığı için açmıyor olabilir mi ?
    infrared göz kırıksa zaten karşı taraf ışımayı alamayacağı için komutları yerine getirmez (ben radio frekanslı zannettim ) sıradan bir tv kumandanın gözünü söküp kumandaya leğileyip deneyebilirsiniz boyutu aynı ise çalışabilir yönüne dikkat edin + - ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadece hanım eller -- 11 Eylül 2020; 18:55:55 >

Orijinalden alıntı: cbiyik

yok hayır açmıyor ışık yoktu hiç ben infrared led ten şüphelendim o kırıldığı için açmıyor olabilir mi ?
    kumandalı araba devresi tamir ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.