Şimdi Ara

Gap.com.tr'de Black Friday ( 2. ürüne %50 İNdİRİM ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
3
Favori
3.521
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tüh. Şu adamın üzerindekini ararken kaçırdım heralde fırsatı

Olmayan ürünü neden reklama koyarsın ki?
     Gap.com.tr'de Black Friday ( 2. ürüne %50 İNdİRİM )
    ...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• quote:

Orijinalden alıntı: Okisht

tüh. Şu adamın üzerindekini ararken kaçırdım heralde fırsatı

Olmayan ürünü neden reklama koyarsın ki?
     Gap.com.tr'de Black Friday ( 2. ürüne %50 İNdİRİM )

aynı şeyi yaşadım. hanım fotoğrafta bi sweatshirt gördü, onu ararken az daha siparişi veremeyecektim. parça parça alayım dedim ilk partiyi ödedim, kampanya bitti. bir tane siparişimi bkm ile ödeyeyim dedim, bkm hata verdi, sipariş oluştu ödeme bekleniyor diye kaldı. bakalım yarın soracağım havale falan alırlarsa göndereyim. bir sürü güzel şey yakaladım 20 liraya defacto alacakken GAP aldık.

ABD'de çok mağaza kapattılar, umarım kalite düşmemiştir.

ekleme: bu saatte açığı görüp nasıl düzelttiler hayret. siparişler bir çalışanın mailine düşüyor, o da gece vakti IT sorumlusunu evinden arayıp düzelttirmiştir. insanlara mobbing yapmasınlar, evde iş yaptırmasınlar, mesai dışı çalışmaya karşıyız. bırakın sıcak fırsatçılar sebeplensin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit+ -- 27 Kasım 2015; 0:40:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bende üye olurken kaçırdım. 4 ürün 170 e alacaktım sistem düzeldi 300 küsür oldu
    mağazada 25 hopi 200 tl alışverişe 3 kat değerliymiş, mağazada da indirim vardır heralde ikisi birleşir mi acaba bakmak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İphone 7 32GB Mat Siyah
    Playstation 4 500GB l Psn:Omers25
    Xbox One 500Gb l Gamertag:Omers25
  • çok pahalı lan. üstelik aşırı derecede çakması var pazarlarda

...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• Gap ne ki guneydogu anadolu projesi mi yil olmus 2015 hala ustunde gap yazan malları firsat diye alan var hemde fahiş fiyata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 27 Kasım 2015; 17:10:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: fabrizo

Gap ne ki guneydogu anadolu projesi mi yil olmus 2015 hala ustunde gap yazan malları firsat diye alan var hemde fahiş fiyata

Böyle şeyler söylenmez ama 8 parça ürün aldım, hiçbirinin üzerinde bir şey yazmıyor. üzerinde armani de yazsa gap de yazsa logolu ürün giymem şahsen. giyene de saygı duyarım beğenip alıyorlar neticede.

Fahiş fiyat kısmına gelirsek 20 TL'ye LCW'den alacağıma Gap'ten basic tişört aldım (GAP yazanlar da 20 TL idi). LCW'den aldıklarımın 1 senede yakaları açılıyor ama Gap'te 2 senedir böyle bir duruma rastlamadım. Netice olarak benim için 20 TL'ye tişört, 50 TL'ye kazak epey makul.

Bu arada dün gece verdiğim siparişleri kargoya vermişler, mesaj geldi demin. Tek eksi yanı Yurtiçi Kargo olması.

• Direk %50 olsaydı şerpa astarlılardan yapıştıracaktım direk ama kaçırmışız..

Gap ne ki guneydogu anadolu projesi mi yil olmus 2015 hala ustunde gap yazan malları firsat diye alan var hemde fahiş fiyata

yıl olmuş 2015 hala üzerinde marka yazıyor diye alıyorsunuz diyenler var. hiç giymediğin belli gap dediğin 2 çocuk büyütür sonra yeğene kuzene verilir hala sapasağlam kalır.

Orijinalden alıntı: Eyvallah

quote:

Böyle şeyler söylenmez ama 8 parça ürün aldım, hiçbirinin üzerinde bir şey yazmıyor. üzerinde armani de yazsa gap de yazsa logolu ürün giymem şahsen. giyene de saygı duyarım beğenip alıyorlar neticede.

Fahiş fiyat kısmına gelirsek 20 TL'ye LCW'den alacağıma Gap'ten basic tişört aldım (GAP yazanlar da 20 TL idi). LCW'den aldıklarımın 1 senede yakaları açılıyor ama Gap'te 2 senedir böyle bir duruma rastlamadım. Netice olarak benim için 20 TL'ye tişört, 50 TL'ye kazak epey makul.

Bu arada dün gece verdiğim siparişleri kargoya vermişler, mesaj geldi demin. Tek eksi yanı Yurtiçi Kargo olması.

Hocam hayirli olsun oylelerine kulak asma bende ne zaman gelip biri bunu yazacak diye bekliyordum biz kacirdik firsati tam alacaktim site dondu yoksa yapistirmistim 500 tl lik alisverisi.Bilen bilir yeni sezonda magazadan almaya kalksan en ucuz gap yazili tshirt 100 tldir

• Siparişi gelen var mı dostlar ?

Orijinalden alıntı: melihaga

arkadaşlar ben 2 tane kapişonlu sweat aldım..klasik gap armalı..ürünler toplamda 350 ye geliyosu..fakat sepete eklediğimde ikisinden de %50 düşüş oldu ve ürünler toplamda 175 tl ye geldi..
    ayrıca ürünler kargoya verilmiş..yurtiçi kargo takip numarasını mail attılar..valla konuyu açan arkadaşı tebrik etmek lazım...

Sistemin hatalı davrandığı ilk 1 saat içinde sipariş vermişsiniz sanırım, 1 saat sonra gece alelacele davranıp sistemi düzelttiler hemen ,siz o arada işi bitirmişsiniz hayırlısı olsun.

Orijinalden alıntı: ahmdd

Siparişi gelen var mı dostlar ?

dün kargoya verildi ancak yurtiçi nedense cumartesi günü dağıtım yapmıyormuş. yine yurtiçi mağduru olduk yani. her şubeye gittiğimde görüyorum arı gibi çalışıyor 20 tane adam ama yetmiyor demek ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: _2FAST4U_

quote:

Orijinalden alıntı: melihaga

arkadaşlar ben 2 tane kapişonlu sweat aldım..klasik gap armalı..ürünler toplamda 350 ye geliyosu..fakat sepete eklediğimde ikisinden de %50 düşüş oldu ve ürünler toplamda 175 tl ye geldi..
    ayrıca ürünler kargoya verilmiş..yurtiçi kargo takip numarasını mail attılar..valla konuyu açan arkadaşı tebrik etmek lazım...

Sistemin hatalı davrandığı ilk 1 saat içinde sipariş vermişsiniz sanırım, 1 saat sonra gece alelacele davranıp sistemi düzelttiler hemen ,siz o arada işi bitirmişsiniz hayırlısı olsun.

abi şans işte ;)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.