Şimdi Ara

Ganzfeld Deneyi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ganzfeld deneyi veya ganzfeld etkisi. bunun bir uygulama alanı da halüsinasyon görmek için kullanılması. ben manyak mıyım niye halüsinasyon görmek isteyeyeyim ki diyenler olabilir. bilemem. belki de manyaksın. belki de lsd bağımlısısın halüsinasyonu bedavaya getirmek işine gelecek ben nereden bilebilirim, çeşit çeşit insan var.

deney için ihtiyacımız olan şeyler: 1) pinpon topu 2) kulaklık ve youtube 3) kırmızı ışık 4) patik (patik aslında gerekli değil ama ben de deneye katkıda bulunmak istedim)

step 1: youtube'u açıyoruz ve "white noise" ile ilgili bir video buluyoruz. kulaklığımızı takıyoruz, sadece white noise dinliyoruz. white noise, white noise...yok lan o şarkı wild boys'tu.

step 2: pinpon topunu ortadan ikiye kesiyoruz ve her birini bir gözümüze denk gelecek şekilde bantlıyoruz. (burada banta da ihtiyacımız olduğu ortaya çıkıyor)

step 3: kırmızı ışık kaynağının önüne geçip ışığı açıyoruz, beyaz pinpon toplarının ardından gözümüze kırmızı ışık gelecek.

step 4: mal gibi oturuyoruz, iki dakika da olabilir bu süre yarım saat de olabilir.

step 5: beynimiz çeşitli halüsinasyonlar üretiyor, artık allah ne verdiyse, polka yapan bir maymun mu görürüz, uçan bir zürafa mı veya dinazorla çiftleşen bir hobbitt mi orası sizin hayal gücünüze kalmış.

Vikipedi:http://tr.wikipedia.org/wiki/Ganzfeld_uyar%C4%B1m%C4%B1

EKŞİ SÖZLÜKTEN ALINTIDIR...

SİZİN BU KONU HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZ NELERDİR BENİM SORUM BU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi careeza -- 12 Ekim 2014; 23:54:08 >

• ekşiden alinmişsa sacma.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O pinpon toplarını koy da gözüne yaksın iyice. Kokusu çekilmez onun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçma Değil Böyle Bir Deney Var Zaten Buyur Bu da Vikipedi Linki

http://tr.wikipedia.org/wiki/Ganzfeld_uyar%C4%B1m%C4%B1
  • mesaj bulunsun deniyen olursa olumlu yanıt alırsak denicem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.